Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz gtasystem #96 üzenetére
Nálam is mozogtak a képek.
A Speed Dial-ból tényleg nem rossz az opera eredetije, de az FF-hez készült Speed dial nevű plug in-t jobban személyre lehet szabni. pl. háttér ugyanúgy van, be lehet állítani tetszőlegesen hány miniatűr legyen (egyéni oszlop és sorszám) többfajta lehet, és egy kattintással hozzá lehet adni a speed dial-hoz a honlapot is.A plug in kompatibilitásról meg annyit, hogy az xpi-ket át lehet írni más verzióra egy sima TC + notepad-del így én átírtam 5.0-ra így egy darabig kompatibilis lesz.
-
Wolverine
félisten
Nem hiszem, hogy megszokás kérdése lenne; 3.0-ig használtam elsődlegesen FF-ot, és csak a 9.5-től használom elsődlegesen az Operát.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sanyix
őstag
"böngészésben épp most néztem egy másik zavaró dolog: operában a beillesztett képek mozognak a weblapon belül fel-le görgetésnél..nem tudom másnak is feltűnt-e ez"
Nekem nem, ugyanis nem mozog viszont gagyi monitornál vagy normális videokártya nélkül lehetséges... de akkor nem csak az operában.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest