Hirdetés
- DIGI internet
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Aliexpress tapasztalatok
- Windows 10
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Videó stream letöltése
- Amazon
- Újra lehet bárki felesége a generatív AI
- Bittorrent topik
- Aggódnak Texasban, amiért bitcoinbányászokra pazarolják az áramot
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainmen
aktív tag
Kamutárgyalás a Skype-pal, közben háttérben egyezkedés a T_mobile USA-val?
Ha kiderül, oltári balhé lesz... -
spirit007
senior tag
Én még nem estem áldozatul a facebook hisztériának, így regem sincs. Skype van.
Ergo facebook - skype : 0-1 -
Narxis
nagyúr
Túl messzire merészkedik már a facebook...
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
Probber
őstag
Én egyiket sem használom, de jó tudni, hogy van ilyen is. Ha ez beindul, kétlem, hogy a nagy és kisvállalatok - akik eddig Skype-ot használtak - áttérnének erre a megoldásra. Nem hinném, hogy jó szemmel néznék a vezetők, hogy a dolgozóik egész nap a Facebook-on lógnak azzal az ürüggyel, hogy csupán egy partnerrel (etc...) beszélnek. Felhasználókat nyerhetnek, de nem az egész piacot.
[ Módosította: dajkopali ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
buherton
őstag
No jövőkép változik egy kicsit. A fehér házon f@szbuk felirat lesz, ellenben a Pentagon épületén Gugli. Egyenlőre bírom a f@szbuk ostromlását, így nem regeltem be rá.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
dajkopali
HÁZIGAZDA
csak azért írom, mert mintha nem lenne világos többeknek:
ez (legalábbis nyíltan) NEM a Facebook lépése, sőt
a T-Mobile USA gondolta úgy, hogy ha lehetőség van 3rd party alkalmazások beépítésére, futtatására, akkor mért ne ugorjanak neki egy ilyennek
én nagyon várom a Facebook reakcióját, mert most nem egy sufnicég növeli az oldal népszerűségét, hanem egy nagyvállalat szállt be a buliba"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
HelloWorld
tag
Nem tudom, mi a bajotok ezzel.
Nem tök mindegy, hogy fb-n vagy skype-on keresztül dumáltok?! -
Az igazi tuti az volna, ha maga a FB kínálna VoIP-t. Nem kellene semmit installálni, csak ráböknék a gombra , és már dumálhatnék a másikkal.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
WonderCSabo
félisten
Az viszont még mindig nem világos, miért lesz ettől vége a Skypenak...
-
dajkopali
HÁZIGAZDA
válasz
WonderCSabo #11 üzenetére
a kérdés teljesen jogos, de próbáljunk meg nagyon egyszerűen gondolkodni:
ha a T-Mobile USA képes ugyanazt nyújtani, amit a Skype - akik nagyon megharcoltak a felhasználóikért -, akkor vajon a mai fácsés világban nem történik-e meg a következő (és most direkt a saját példámat hozom, egy olyanét, aki csak mostanában ismerkedik belülről a Facebookkal): van a Skype-om, van az FB-fiókom, a kettő között sok az átfedés
Nem gondolom-e egy idő után, hogy mijafácséért kapcsolgatok ablakok között, mija fácséért indítok el két programot, mijafácséért kéne két cucc, amikor egy helyen megvan minden: eccerúbb, ha egy oldalon, egy platformon csinálok mindent
Ciki, mi?
De ha még engem is elér a csábítás, akkor vajon mit gondolhat a háttérről semmit nem tudó felhasználó?
S ha - ne adj'isten, mert szeretem - lemondok a Skype.ról, mert a Facebookon plusz csatornák lesznek egy helyen, akkor vajon nem járulok-e hozzá a Skype halálához?
Tudom, geekek nem teszik meg. De a közösségi piac nem is belőlük él."fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
dajkopali
HÁZIGAZDA
válasz
WonderCSabo #13 üzenetére
ahogy írtam is a cikkben, ez már marketingkérdés (feltéve, hogy azonos minőségű szolgáltatásról van szó), ahogy az IT café is megtette, a T-Mobile USA lépése sajtóesemény, ez nekik bőven elég, hogy beinduljanak
a többi meg a lájkokon múlik"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Polllen
nagyúr
Nem rossz gondolat. Bár nem hiszem, hogy használnám ezt a funkciót...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
dajkopali
HÁZIGAZDA
válasz
WonderCSabo #15 üzenetére
na ja, ez az amit csakis tapasztalat alapján leszünk képesek eldönteni
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
törölt tag
válasz
#40553216 #18 üzenetére
minek indítanál be más programokat, amikor mindent megtehetsz lassan böngészőben is? erre alapoz például a gtalk is, meg úgy általában az egész google infrastruktúra. megmondom őszintén, hogy sokkal több embert el lehet úgy érni, hogy ha nem kell telepítgetni ilyen-olyan programokat, meg szarakodni a beállításokkal, hanem csak bejelentkezik egy oldalra az ember, és már tolhatja is a videókonferenciát. nem utolsó sorban ezt bármilyen gépről megteheted, amiről netezni lehet, míg mondjuk skype-ot nem telepítgethetsz csak úgy bárhova.
arról most nem is beszélek, hogy a skype árai mennyire el vannak avulva (kapcsolási díj, a legtöbb voip szolgáltatóhoz képest dupla árak), pocsék a mobilos kliensük is, ráadásul letiltogatták a 3rd party kliensekből is magukat.arra leszek kíváncsi majd, hogy ha facebookról hívogatsz valakit mobilon mondjuk, akkor azt a telefonszámot társítja-e majd a partnerlistádon levő emberhez, illetve megpróbálják-e ezt használni arra, hogy még jobban integrálódjanak az ember életébe.
-
goshtone
csendes tag
Onnantól kezdve, hogy a Google megszakította a pacsizást a Facérbúkkal (egyébként teljesen jogosan), és a Google konaktlistám elérhetetlen a Facérnak, így esélye nincs nálam.
-
törölt tag
Értem én, de ha csak beszélgetni akarok?
A gtalk meg csak az Empathy-n keresztül működik. -
blunt
aktív tag
-
törölt tag
válasz
#40553216 #26 üzenetére
ez már az IE hibája. de szerintem chromeframe segíségével menne talán. viszont az IE hibája nem platformfüggőség, mert egy másik programmal simán meg lehet oldani (FF, IE9?, Chrome...). én próbáltam, és működött szépen. empathy-ból gmail-ben bejelentkezett partnert hívva.
-
ddekany
veterán
De miért is kötik ezt a szolgáltatást FB fiókhoz?
Az meg modern korunk szépsége lesz, hogy ezzel (gondolom) nem lehet felhívni Skype-os illetőt. Tehát kezdődhet a káosz, hogy ja most neked Skype-od vagy FB-s "telefonod" van... (Hagyományos telefonnál nincs ilyen szegmentálódás... bármilyen számot hívhatok a szolgáltatótól függetlenül.)
[ Szerkesztve ]
-
Csakénvagyok
őstag
YouTube telefon
-
Integra
titán
nem hinném, hogy ettől a skype megrogyna, ugyanakkor a skype össze kéne szedje magát végre, mert irtó szar az egész alkalmazás és a hangminőség is hagy kivánni valót maga után.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Penetics
csendes tag
Számítógép- számítógép közötti kapcsolat, legalábbis még.
Kedves a t-mobile USA, olyan piacon akar nagyot alkotni más farvizén,ahol eddig igazán nem volt érdekelt(ha szigorúan a netes üzenetküldést vesszük).
Namost, ha nem kell okvetlenül kliens szoftver, gondolom a facebuksi közvetít,amit egyébként is megtesz.Az álmoskönyvek,és a tapasztalataim szerint a facebook fanok inkább beleböffentenek az éterbe, mintsem telefonálnának...föleg,h egyre gyakrabban tapasztalni a facebooknál kiesést.Szóval ,egyet kell értenem néhány elöttem szólóval: ez kétséges,h legyürné a skypeot!
Ja, és aki nincs a facebookon,az már nem is létezik?
[ Szerkesztve ]
-
4sal3
tag
a skype több lábon áll.. van nekik vezetékes telefon szolgáltatásuk is.. amúgy énis inkább skype. telefonon is kényelmesebb (egyenlőre)
Új hozzászólás Aktív témák
it Nem maga az ötlet és a technológia számít nagy dobásnak, hanem az, hogy egy olyan nagy cég próbálkozik, mint a T-Mobile USA.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kétszer erősebb ANC-t kapott a 2. generációs AirPods Pro
- DIGI internet
- Steam Deck
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Eladó egy jó állapotú Synology DS216j típusú NAS!
- Eladó egy jó állapotú, DJI Osmo Pocket (tehát Pocket 1) kamera!
- Eladó három darab, jó állapotú, DJI Pocket 2 Creator Combo szett!
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 2020 4 gen 10.9 64GB Space 1 ÉV APPLE GARANCIA AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest