Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
(Kolombusz) #27 üzenetére
a Prius lényege nem a saját takarékosságában van. ha kicsit is belegondolsz belátható, hogy megnyitja a szükséges technológiák (villanymotor, akksi mittomén) tömegtermelését és ezzel elkezdni meredeken csökkenteni az árakat.
a másik, mondhatni másodlagos hatása pedig a pr, ahogy olvasom a sztárok már slozira is Priussal mennek. ez pedig nagyon fontos jelzés az egyszerűbb népek számára.
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Jó az 4-nek is hét helyett.
Vicces, ahogy osztod az eszet úgy, hogy halvány lila fingod nincsen dolgokról.
Szerk: Ja, azt nem írtam, hogy nálunk van a családban, onnan tudom.
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
válasz
arról a manapság divatos tényről nem is beszélve, hogy a szarvasmarhák jelenleg a legjelentősebb co2 termelő forrás. Le kéne szoktati az amcsikat a hamburgerről...
-
jenko
tag
válasz
tökmindegy mit fogyaszt, a szemléletről beszélek. Aki környezetvédelmi minisztériumban dolgozik, az szarik a világra nyilván. Ne idegesítsd magad, itt bárki megoszthatja a gondolatait sztem, azért jó. Miért kéne okosnak lenni? Örüljünk, hogy ennyi embert foglalkoztat a téma, legalább legközelebb végiggondolja, kocsiba üljön, vagy bicóra rövidtávon.
szél: kielégíteni nem, de kiegészíteni igen. Sok kicsi sokra megy. És van pl geotermikus enegriánk is, használva is van, csak gyéren. Ezeket kéne propagálni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de engem egyre jobban aggaszt a természet állapota.
- Akciókamerák
- The First Berserker: Khazan
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Külpolitika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- MSI Geforce RTX 2060 Ventus 6G
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8/128GB
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD kiváló akku, gyönyörű állapotban
- Kingston HyperX DDR3-2666 MHz 8 GB (2 x 4 GB KIT) CL11
- 20 Éves retró gamer BMW világító házban, ABIT alaplap, Geforce FX videókártya
- Nvidia GTX570 DUAL VENTIS, hűvös újszerű Bequiet 700W tápegységgel akár
- Bequiet System Power 700W tápegység 2 8PIN VGA, 8+4 PIN CPU
- ASUS P9X79 alaplap Core i7 processzorral és 32GB rammal kérésre Noctua hűtővel, Bequiet 700W táppal
- Ó'csó Fx6-os Esport-Pc Eladó , Számla-Ready !!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest