Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AI növeli majd az ételfutárok bevételeit
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz (Kolombusz) #15 üzenetére
Azért a greenpeacesek nem mind hülyék és sokszor sztem igenis jól teszik h kiállnak dolgokért! Valóban nem kéne minden ellen kézzel lábbal tiltakozni, de néha nem árt egy-egy komolyabb akcióval fölhívni a világ figyelmét arra, h mik történnek, és, hogy nem feltétlen jó az ha kiírtják az esőerdőket, ha mindehol tucatnyi atomerőmű épül, stb. Egy atomerőmű amugysem játék, így igenis nagyon meg kell fontolni, h hova építik. Asszem tnap volt földrengés japánban ami érintette a világ egyik legnagyobb atomerőművét és asszem kisebb károk is keletkeztek. Szerintem is az atomenergiáé illetve ahogy olvasgattam a fúzióé lehet a jövő, de amíg olaj van, addig nem nagyon rúgnak labdába, mint ahogy a megújuló energiaforrások (szél,víz,nap) sem.
Hát nem tom én azért a franciákról nem sok dolgban vennék példát.. És azt azért hozzá kell tenni, hogy egy nálunknál jóval nagyobb országról beszélünk, ahol ezáltal sokkalta biztonságosabb atomerőműveket, illetve ilyen kísérleti fúziós erőműveket építeni.
Amugy tetszett ez az írás! Sajnos sztem a folyamat már visszafordíthatatlan, az ember szép lassan feléli a föld tartalékait. Nagyon sarkos hasonlat de sztem olyanok vagyunk mint vmi élősködő. Bánhatnánk sokkal finomabban is a földünkel és akkor sokkalta tovább kitartanának a készletei. Csak persze ez sokaknak nem érdeke, hisz ők most gazdagok, most élnek jol, mit érdekli őket, h az unokáikkal mi lesz. Sztem ideje lenne elkezdeni komolyan azzal foglalkozni, h találjunk olyan bolygót/bolygókat amik alkalmassá tehetők arra, h ott éljünk. A föld népességét ezáltal normálisra lehetne csökkenteni, és megpróbálhatnánk vmit tenni h megállítsuk, de legalábbis lassítsuk a Föld ''elhasználódását''.Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD
- HP OMEN Gaming 16 - ÚJ - GAMER laptop - i7-13700HX, 16GB, 1TB SSD, RTX 4070(8GB)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Compaq 8300 Elite SFF, i5-3470, 8GB DDR3, 120GB SSD, WIN10
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen