-
IT café
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Nekem ez a telefon 128GB-al bőven megfelelne. S10 után mondom ezt.
Ami hiányzott nekem az Apple telefonokból, az most már benne is van: Dual Audio. iOS13-al megjött.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Világ életemben utáltam az iPhone-okat, de ahogy öregszem, úgy egyre jobban tisztelem a stabilitást és minőséget. Amint lesz pénzem, veszek egy Apple telefont.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
-
eladogeppc
veterán
Ma bementem egy iCentre-be és megfogtam az iPhone 11-et és a többit is.
Mellé raktam az S9+-omat méret szempontból. Nekem bejön a sima 11-es és bőven elég a kamera is. Iszonyat nagy különbséget nem éreztem kamerában első körben, de a slowselfie nagyon ott van. Tűéles lett a selfie kamera képe.
Muszáj lesz bepróbálnom egyet előbb utóbb.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Azt lenne jó tudni, hogy megy-e rajta a dual audio bluetooth-on keresztül bármilyen fülessel.
Állítólag csak az AirPods vagy mivel megy, de remélem nem így van.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Pici OFF. Mate30 Pro bukovári lesz nálunk. Valójában a Play áruház nem megy rajta.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz TheBikerider #1308 üzenetére
Nekem is volt S10-em, de nem kell.
-
eladogeppc
veterán
Nagyon agyalok, hogy S9+ után, mert nagyon tetszik az i11.
Dual Bluetooth csak és kizárólag AirPodsal megy ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Akinek van iPhone 11-e. Kipróbálta már 2 bluetooth audio eszközzel párhuzamosan, hogy megy-e ? Párommal két bluetooth fülesen hallgatnánk zenét róla.
Köszi 4Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Srácok. Már nem tudom mit csináljak. iPhone 11, XS Max vagy XS legyen.
Kamera és üzemidő fontos. Szerintetek ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
-
eladogeppc
veterán
Az igen. Akkor igen, eldőlt. Akkor 11-et érdemes. Megnézem a kijelzőket majd, nekem az OLED-hez szokott a szemem.
Youtube hogy játssza le a FullHD filmeket a kis felbontáson ?[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Vettem egy i11-et
-
eladogeppc
veterán
Low light fotók nem hozzák azt amit a többieknek. Iszonyat zajosak a képek.
Samu Note 10 sem volt csúcs, de itt vártam azért, hogy hozza a szintet.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Van valaki aki használt már Share Audio-t ? (2BT füles egy telefonhoz). Láttam kínai klón füleseket ,amik állítólag W1 chip-et klónoztak le, de nem látok olyan videót, ahol kettő füles is menne egyszerre.
Jelenleg a legolcsóbb változat a 2 fülesre 60-70eFt BeatsX.
Annyit nem dobnék ki most.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz Viper26 #2409 üzenetére
Viper26: Talán mert minden telefonomat használom is, nem kikapcsolva tartom az asztalon . Másrészt megtehetem hogy cserélgetem a telefonjaimat. Neked ehhez egyáltalán mi közöd van ?! Ha bármi megjegyzésed lenne rólam , velem , ne fogd vissza magad, tedd meg privátban. Rosszhíremet meg ne keltsd itt a fórumban, mert jogi útra terelem, és hidd el én csak jól járok vele. A mai világban ilyesmivel lehet igencsak jó pár magyar forintot keresni.
-
eladogeppc
veterán
Épp akartam írni - mivel voltam este egy klubban - hogy egy pár nap használat után kezdek rájönni , hogy hogyan tudok jó felvételeket készíteni a kicsikével. Samsung Note 10-ről váltva egyeblőre nem hiányoznak az extra funkciók. A Dual Bluetooth hiánya is rövidesen megoldódik 2db BeatsX személyében, így párommal is tudunk ketten silent diszkózni, futni, stb.. Már csak egy Apple Watch hiányzik a sorból, amit rövidesen br fogok pótolni. Láttam működni barátomnál, nagyon megfogott.
Úgy néz ki, hogy az Oled/LCD váltás sem zavar egyáltalán , bár sötétben világít a fekete háttér , de ez engem nem érdekel.
Antutura és a 3D Mark-rá kétszer kicsaptam a brét, annyira folyékonyan futott.
Szóval a kamera is rendben van, én voltam picit türelmetlen.
Az akku idő nálam kiemelkedően brutálisan jó. 7 óra SOT bőven meglenne ha nem tölteném fel 25%-nál.
Szép napot és jó nyomkodást kívánok mindnekinek.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Szombaton este töltöttem a telefont utoljára 97%-ra. Este buliba menet zenehallgatás, fotók, videózás, stb. Vasárnap déltől játék persze nem folyamatosan egészen estig.
Ma bejöttem vele, és most merült le 35%-ra.
Wtf ???
Nekem ez a fontos. Bírja a strapát keményen.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz Quinine911 #2420 üzenetére
A betánál írják, hogy nem állandóan be lesz kapcsolva.
-
eladogeppc
veterán
Srácok ! Szétbasz az ideg.
Vettünk párommal két darab BeatsX-et. Ezt a fost basszus nem lehet sehogyan semmihez sem csatlakoztatni. Végig olvastam mindent már és nem tudom mi a szar van vele.
Nektek van tapasztalatotok ?
Azért 2-ből 2 csak nem szar ?
PC felismeri ha rádugom, update lefutott.[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Nagyon nem tudom milyen, mert be sem kapcsol. Töltőre dugva 3 piros és három fehér led villan fel. Update-er frissítette, de semmi.
-
eladogeppc
veterán
Hát nagy csalódás volt ez a Beats X mizéria.
4! azaz 4db Beats X füles sem volt jó.
Az iStyleban azt mondták, hogy nagy rakat szar az összes Beats füles.
Aztán erre feszít a sok gazdag csumpi.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Srácok ezek a Xiaomi-sok meggyőzhetetlenek. Már iPhone buzi lettem, meg milliomos csemete meg magamutogató, Apple imádó.
Meg mertem írni az Android utáni tapasztalataimat és máris ki lettem közösítve az Androidos táborból. Vicc.
Bizonygatják, hogy az Mi Mix 3 5G mennyivel jobban bírja akkumulátor idővel. Hát lehet, csakhogy abban 3800mAh akku van. Ja a GPS, Bluetooth kikapcsolva, ja hogy csak Wifin, stb....
Én Note10 után jövök, használom is a telefont nem csak nézegetem. Jók a tapasztalataim nagyon az iPhoneal.
Wifin ez is bőven 8-9 órát elketyeg ha böngészek és írogatok.
És én ilyen táborban voltam évekig. SzégyenVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Bántja az igazság érzetem amikor az ember normálisan megírja hogy mi hogy működik , és megy a fika. Persze, nincs 64-100Mpx kamera ebben és persze hogy nem 4K kijelző van benne.
Na de ez a hangminőség nincs sem egy Kínai sem egy Samsung készülékben sem. Asszony i8-asának is olyan a hangja hogy csak néztem. Nvme háttértárral szerelt kütyü nehogy már annyiba kerüljön mint egy UFS-el szerelt.
Szomorú, hogy nem látják ezeket a különbségeket.
Ja !
Most néztem meg mégegyszer például a 3D Mark-ot. Volt SG Note 10-em, tudom hogy ment ott is. Itt brutálisan simulékony. Folyik a kijelző. Persze nem nézegetem minden nap, de jó volt ránézni. Plusz ezek az átvezető animációk gyönyörűek !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Van olyan Wireless charger iPhone-hoz, ami kikapcsol teljes töltöttség esetén ?
Köszi !
-
eladogeppc
veterán
Én a megmaradt mezei 5eFt-os Samsung Wireless charger-emet használom. Tökéletes.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Valahogy rá lehet venni az iPhone-t, hogy webkameraként működjön ?
-
eladogeppc
veterán
-
eladogeppc
veterán
Majdnem lecseréltem egy S20-ra. Majdnem. Az akku idő fog vissza !
-
eladogeppc
veterán
Búcsúzom tőletek, kipróbálok egy S20+ kütyüt.
Nagyon jól sikerült készülék ez az i11 minden téren.
Meglátom, hogy meddig bírom a Samsung Standby idejét elviselni.
Sziasztok !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok!
Jönnék vissza i11-re.
Németországi i11-et megvehetek nyugodtan ?
Apple szerint 1 év garanciális a gyári szám szerint.Köszi szépen
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Meglett a kicsike. S20+ kitérő volt, amiben szerintem jobb kamera setup van, de mit érek vele, ha nem bírja szuflával.
Tegnap egyenlőre rekord időt futottam a telcsivel.
3 óra Djzés, 3 óra YouTube+Facebook live kontroll nézegetés a mix közben, mindez 30% merüléssel. WTF ???Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
13.5.1 óta semmi bajom vele.
-
eladogeppc
veterán
válasz pergabb #2845 üzenetére
Na az én szokásaimat nehéz űberelni. GPS,Face,Youtube, Játék, stb.. mindez 3,5-4 órában. Délután 16:00-kor 45-50% körül alakul az akku. Estére soha nem merítettem le 30% alá, pedig edzés alatt youtube vagy zene megy.
Ezeket 90%-ban 4G-n, mivel 100GB NET-em van.
Folyamatos BT óra (Samsung) és BeatsX fülessel.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest