Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Abu85

  HÁZIGAZDA

  válasz azbest #10 üzenetére

  Az EU jogilag megtehetné, de az NVIDIA-nak nem ez a legnagyobb problémája, hanem az, hogy az egész felvásárlási procedúra annyit késik, hogy a Softbank büntetés nélkül ki tud majd hátrálni. Jövő ősszel egyoldalúan is felmondható az üzlet, és mindenki megy tovább a maga útján. Lehet, hogy az NV dobja be a törülközőt, mert az eredetileg számolt 40 milliárd helyett már 54 milliárd dollárt fizetnének, és könnyen lehet, hogy ebből jövő ősszel már 70 milliárd dollár lesz. Na most ennyi pénzt 0%-os szerverpiaci részesedésért felesleges kiadni. Plusz ugye Kínát mindenképpen bukják, mert ők nemrég lopták el az ARM-ot. Verhetik az asztalt az ottani bíróságokon.

  Itt vagy lesz üzlet jövő nyár végére, vagy ennyi volt az egész, mert túl sok az ismeretlen, túl sok a buktató, és túl sok piacot veszíthetnek, miközben egyik cég sem tud igazán fókuszálni a saját útitervére, hiszen végig egymáson tartják a szemüket.

  [ Szerkesztve ]

  Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

 • Jakuu

  őstag

  válasz azbest #10 üzenetére

  Öhhhhh de......
  Ez nem bújócska vagy seggrepacsi. Ez nem blöff. Itt vertétek asztalt, mikor leírtam már a felvásárlási hír bejelentésekor, hogy ez az üzlet megbukik, mert a világnak nem érdeke, hogy az Nvidia, gyakorlatilag egy személyes szereplővé váljon a piacon.
  Csak maguk a kinaiak iszonyat nagyot buktak volna, és ennél már nagyobb üzletet is elgáncsoltak. De a többi ellenlábas piaci szereplőnek se érdeke. Te olyan rózsaszin torz álomvilágban élsz, amelyben azt hiszed, hogy egyedül az Nvidia lobbyzik, hogy megkaparintsa a húsosfazekat. Az ellenlábasok Intel/AMD/Apple etc ugyanúgy lobbyznak hogy az üzlet vakvágányra fusson. A jelei is látszanak, például a Pentagon is szóvá tette, hogy azért nyerte el az Intel a kiírt pályázatukat a védelmi minisztérium félvezető ellátására, mert az Nvidia-Arm akvizíció kockázatos.

Hozzászólok Aktív témák