Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Nem tudom, induljak-e. :Đ Még háttérképem sincs, egy ikonom sincs, szimpla fekete a háttér. Azt hiszem, kihagyom inkább.
-
cattus
addikt
Most aztán lehet válogatni a hátterek közül.
Do the thing!
-
sing1ep1ayer
őstag
Már csak azt kellene megoldani, hogy letölthetőek legyenek a képek, mert ha rájuk kattintok, akkor a Google+-ba akar bejelentkeztetni, illetve közli, hogy nincs engedélyem az album megtekintéséhez. Esetleg a kepfeltoltes.hu-ra, vagy valami hasonló mezei oldalra nem lehetne őket feldobni? Ott is beállítható feltöltéskor, hogy ne legyenek nyilvánosak a fotók, ellenben a hivatkozásról odatévedve bárki szedheti őket.
-
F34R
nagyúr
Nemar fix hatter
mozgo gif-el nem lehet nevezni ?
-
Lenry
félisten
válasz sing1ep1ayer #3 üzenetére
+1
nevezéstől függetlenül is tök jó lenne, ha meg lehetne nézni a képeket nagyban, vagy ha esetleg háttérnek szeretném őket használniGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
albert8
veterán
Nem elérhető az album, valszeg nincs nyilvánossá téve.
Jah és hajrá mindenkinek!
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
tDr1v3r
veterán
Nagyjából milyen felbontásban vannak a képek?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
RaZroX
addikt
na pont jókor lett kèsz az uj OS-em lssan elkzdek ötletelni.
This is the way
-
r0
csendes tag
A végeredménynél csak a kinézet számít, vagy a funkcionalítás is figyelembe van véve? Az oprendszer számít, vagy bármivel lehet nevezni?
-
feco72
Modder
Miért csak 3 hónapig viselhetik a dobogósok a "kitüntetést"?
mindenféle dolgok steampunkosítását vállalom
-
Recon666
Közösségépítő
Hajrá!
-
sanykaraj
csendes tag
Lehet egy fura kérdésem? Valaki elmondaná mi a Deskopt?
Eddig a sötéttől féltem, de már tudom, hogy sötét soha sincs, az csak a fény hiánya. Tehát most már a fény hiányától félek :DD
-
hoffman_
nagyúr
ez nem a harmadik lesz gyerekek? valami nem jó
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
alevan
őstag
Csak szólok, a noob.hu már megszünt.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Steve1207
veterán
Az 1-es csoport 4-es háttere (fekete éjszakai) nincs meg jobb minőségben? Agyon van tömörítve és a pixeles beégett fekete valahogy nem a legszebb látvány részemről (Googleben nem találok kép alapján másikat)
(#24) hoffman_: valahogy én is harmadikra emlékeztem
[ Szerkesztve ]
.
-
Tirexi
addikt
válasz sing1ep1ayer #3 üzenetére
2 perc csinálni egy accountot. Sőt. Nekem a YouTube/Google acc-om egy és ugyan az.
-
pocokxx
Közösségépítő
Az egyebek/fotó letöltése az elérhető legnagyobb méretben szedi le, de itt van egy közvetlen letöltő link.
Egyébként a levágást is beleírtam a cikkbe.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
Kétféle verseny van. Az egyik a sima szépségverseny, ahol nincs megkötés, a másik meg a mostani "modding", amikor kötött háttérből kell kihozni a legtöbbet. Ez utóbbiból még csak egy volt.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
jim bcs
nagyúr
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
MODERÁTOR
Na hajrá mindenki
Everybody lies.
-
L4mie
veterán
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
sing1ep1ayer
őstag
És 2 perc feltenni a képeket egy olyan tárhelyre, amihez nem kell semmiféle account. Felesleges az embereket állandóan arra kényszeríteni, hogy mindenféle szirsz@r szolgáltatásba regisztráljanak be.
Egyébként pedig időközben megoldották a dolgot. Elárulom, hogy amikor írtam a hozzászólásom, akkor barmira mindegy volt, hogy van-e google fiókod vagy sem, nem lehetett leszedni a fotókat. Most szintén mindegy hogy van-e, le tudod őket tölteni. -
pocokxx
Közösségépítő
válasz sing1ep1ayer #47 üzenetére
Az első verseny képei már nem érhetők el. Ezért töltöm fel egy olyan weboldalra, ahol remélhetőleg tovább megtekinthető lesz. Remélem megérted! A kezdeti problémáért én voltam a hibás, ismét elnézést érte.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest