Új hozzászólás Aktív témák

  • 2107 áprilisában vettem a P9-et. A covid19 miatt a meghosszabított garija 2020.06.15-el járt le. Most még beadtam a Győrbe garanciális akksi cserére és szoftver frissítésre.
    B399 szerintük rá az utolsó hivatalos és arról nem is frissítenek tovább... illetve a telefon sem frissíti tovább magát... Ez 2018 nyara... Egy zászlóshajóra 3 év garit adtak, de hivatalosan csak 2 évig jött rá szoftver... a többi a szerencsén múlik, hogy valaki megkapta-e... Aki B386-on ragadt be... ott csak bő 1 évig volt rá szoftveres támogatás... Ezt nehéz kimagyarázni.

    A P9 ennek ellenére marad, mert a P30 semmivel sem tud többet. legalábbis nekem. A P40 nyüglődés lenne és szerintem a cég nem is engedné.
    Dokumentumokat fényképezgetek a P9-el... azt nyilván még tudja... az alkalmazásokkal nincs gond... most az új akksival sem lesz gond egy darabig.
    Megy ameddig megy... ez még fém... nem törik úgy, mint a kb. 20grammal, azaz +15%-al nehezebb üveges P30. Volt kézben... nem szerettem bele a kamerán billegő üvegalátétbe.
    Az Oled-et sajnálom... az jó dolog. Volt olyan telóm... tudom.

    Ha lesz újra Goggle' Huawei, akkor veszek, vagy... ha a HMS felnő hozzá és trükközés nélkül megy rajta biztonsággal minden. A mobil világ nagyon változékony... az is lehet, hogy a HMS komoly rendszerré növi ki magát.

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák