Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wílson

    csendes újonc

    válasz PPatrik #20524 üzenetére

    Huhh, akkor még szerencse, hogy a kijelző vesztett, mert a fogadat egy kicsit problémásabb lett volna gariban cseréltetni... :))

    Ezek szerint a kijelző sem a legstrapabíróbb, bár ez nem tart vissza, tudom, hogy van rá fólia és ott van a gari is. Egyedül ez az akku probléma zavar, nem valami jó, ha 50% töltöttség alatt már azon kell parázni, hogy mikor hagy cserben a telefon, és amikor kellene, az akku miatt nem tudnám használni a kamerát, meg igazából semmit... mondjuk gondolom tök véletlenszerű ez akkor, kifoghatok jó akkuval szerelt példányt is ugyanúgy, mint egy olyat, amiben hamar haldokolni fog.

    Az igazat megvallva amúgy egyre szimpatikusabb a telefon maga :) egyedül az akksija miatt nem rendeltem meg. De nem is igazán tudom, hogy milyen alternatívája lehet még, mert hivatalos forgalmazóktól, 3 év garival, 90-95k összegért egy egészen jó csomagt nyújt, jó a kinézete is, mérete is.

    A Honor 8 litium-polimer akkuja nyújt bármiben is többet a litium-ionnál? Az megbízhatóbban működik, vagy nagy különbség nincs köztük?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés