Új hozzászólás Aktív témák

  • Secretive

    aktív tag

    Nagyjából átfutottam a hsz-ek zömét, de valahogy senkit sem izgat, érdekel, vagy fogalma sincs róla, hogy a telefon biztonsági szempontból komplett átjáróház a szoftvereknek, persze ez nem egyedi, az android készülékek zöme (a drágák is!) ugyanilyen laza korlátok közt (azaz szinte korlátlanul) engedi az alkalmazásokat garázdálkodni, mint ez.

    Ellenpélda a Huawei-ek közül pl. a P6, ott gyárilag ezt a legnagyobb megelégedettségemre megoldották és nagyon értelmesen ki is lehetett használni (amíg nem frissített valaki kitkat 442-re), sőt egyes, nálunk mezeinek számító kínai készülékekeken is meg volt oldva az alkalmázok jogosultságainak biztonságos kezelése, ami nekem -most hogy ilyenem is van- rettentően hiányzik a készülékből.

    FW tekintetében pedig nem tudom, hogy a korábbi verzióknál mi volt, de a B140-esben eddig legalább féltucat, igencsak bosszantó vagy aggályos hibába botlottam. A legtöbbet jeleztem is a Huawei-nek,ahol mindig kedvesen és segítőkészen "jegyzetelnek", de több kérdésben is csak egyszer majd lesz valami szintű ígéreteket tudnak mondani.

    Összességében egy jó teló, de a sorozat korábbi gyengeségeit nem nagyon sikerült kinőni, nekem azért 10ezret megért :D , így is bőven van min csiszolni, legfőképpen a biztonságon.

    ----------------------------------

    Egy másik témától pedig hullik a kevés hajam.

    Valakinek van KONKRÉT AJÁNLATA olyan hívásrögzítő szoftverre,mely normálisan vesz fel bluetooth üzemmódban is? Egytucatot kipróbáltam az összes metódusban, de a legjobb eredmény így is csak egy 2x-en gyorsított bugyborékoló hangfelvétel, a legtöbbnél meg a nagy semmi vagy hibaüzenetek.

    Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.

Új hozzászólás Aktív témák