-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeMarci
tag
válasz kisbarack #11649 üzenetére
Én a 10.1.0. valamire visszaállítós ott google és utána frissítős módszerrel csináltam. Nekem 9 hónapja gond nélkül működik, a push notificationök nem jönnek, de megvagyok nélkülük. Néhány alkalmazás rootoltnak mondja a telefont sajnos (ilyen pl a mcdonalds alkalmazása) az OTP pedig gond néliül műkszik
[ Szerkesztve ]
-
sonice
tag
Curve pay törlés, újra telepítés után egyelőre tökéletesen működik
-
rdt89
addikt
válasz Kis Tigris #11654 üzenetére
Szia!
A gyári nem felel meg? Az értesítési sávból elérhető képernyőfelvétel néven, s ha elindítod még a mikrofon ikont pöckölve azt is megszabhatod, hogy vegyen vagy ne külső környezeti hangot hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Kis Tigris #11654 üzenetére
Jó régi kommentemet találtad meg
Amúgy ott a gyári felvevő, RDT már írta is
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
rdt89
addikt
válasz Kis Tigris #11657 üzenetére
Na látod, nem kell ide mindig külsős alkalmazás. Rengeteg minden megvan a Huawei-ben amit sokan nem is sejtenek, pl a saját térkép és a saját fordítója
-
stefi68
addikt
Jelenleg EMUI 10-en vagyok a GMS-mók miatt.
A képernyőfrissítésre 60/90 Hz soha nem volt adaptív beállítás?
Tehát hogy a rendszer szabályozza.
Mintha EMUI 12-n úgy emlékeztem volna...., lehet rosszul.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Kis Tigris
tag
2021 februárban kb fél évig volt ilyen telóm. Akkor el kellett adnom, mert egy céges szoftver nem futott rajta (ma már nem kell az a szoft). Nos, akkor még eléggé kiforratlanok voltak rá a saját alkalmazások. Emlékszem, a Petal is durván megszívatott, mikor fel vitt az autópályára. A Gmaps-al soha semmi ilyen bajom nem volt. Nem tudom azóta milyen a Petal, most is úgy vettem újra ezt a telót, hogy minimum legyen hogy be tudok jelentkezni a Gmaps-be, s tudjam használni. De lehet a Petal-t is megnézem újra. Csak hát na, ha valakinek egyszer dugják a nőjét, nehéz visszaszerezni a bizalmat
Más: átlátszó minőségi tok rá? Kaptam az eladótol ajándékba azt is hozzá, de olyan pivi a kamera körül a kávája, hogy asztalra letéve a kamerán fekszik. Szóval az a tok számomra kuka :/
Valaki tud rá, ami a kamerát is kellően védi?[ Szerkesztve ]
-
LeMarci
tag
válasz Kis Tigris #11665 üzenetére
Nem átlátszó, de szerintem ennél minőségibbet ennyiért nem találsz [link]
-
kp78
addikt
válasz Kis Tigris #11665 üzenetére
Este megnézem, h mik/milyenek vannak otthon hozzá és küldök róluk képeket.
Van pár vadonatúj is, ill. alig használt.
Ha ráér addig...„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kisbarack
aktív tag
válasz laczkaba #11652 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Hallgatásom oka, hogy nem tudtam foglalkozni a dologgal, de tegnap éjjel szépen végig zongoráztam. Ment is minden azt hittem, fel is telepítettem minden korábbi appomat, be is jelentkeztem mindenhova, dee sajnos a névjegyeket sehogy nem szinkronizálja vissza. Azt mondja hogy probléma van a szunkronizálással, de hamarosan helyreáll. Hát sajna nem utána reggelre a mók is kipukkant elvesztettem a gúglit.
Kérdeésem mivel újra végig zongoráztam a dolgot most, de sajnos ismét nem szinkronizál, hogy más is járt már így? A fiókok elvileg mennek, tudok telepíteni az áruházból.
Éjjel volt valami amit nem engedélyezett csak ha a péj áruház vagy valami nem frissül le. Lehet ott rontottam el?
Tapasztalatokat szeretettel várok
Még egy kérdés mert ez nem volt tiszta számomra, hogy miután a két rollback megtörtént az elindított telefonon be kellene jelentkezni valami fiókba, vagy mellőzni mindent?És még valami. Mielőtt töröltem volna a kínai G appot minden mellett pipa volt kivéve a GMS. Ez jelenthet még gondot?
[ Szerkesztve ]
Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
LeMarci
tag
válasz kisbarack #11670 üzenetére
Én nem a fenti videó alapján csináltam, hanem ez alapján , de amikor elkezded felrakni a google cuccokat akkor nagyon be kell menni a google contact szinkronizációba és nagyon sokszor rányomni a frissítésre és akkor lesz meg. Nekem az említett videóval többször is sikerült felrakni
-
kisbarack
aktív tag
válasz laczkaba #11672 üzenetére
Ott nekem is azt mutatja, de ha bele megyek má sajna ez
Meg ha a krómba megyek a jelszókezelésre akkor még ezt
És szerintem éjjel ez barmolta szét a munkám mert ezt frissítettemLeMarci: ezt a videót néztem mád de sajna az én angolom annyira sem jó mint a kis videót készítő kollegáé🤣
Amúgy a hosszú magyar videó jó szerintem pont ezt csinálja csak szájbarágósabban és nem gyorsítja fel a dolgokat. Illetve a te általad linkelt videóban 19-re teker vissza nem 15-re[ Szerkesztve ]
-
-
kisbarack
aktív tag
Hát nem tudom mi a gond, de azóta újra próbáltam legalább 2x lépésról lépésre a dolgot, de a szinkronizálás nem megy és a jelszókezelőre is csak frissítés utén hajlandó bármit is csak akkor ugrik a móka
-
djbelo
senior tag
Sziasztok!
Elköszönök tőletek, megváltam szeretett P40Pro-tól. Köszönök minden segítséget. -
kisbarack
aktív tag
válasz laczkaba #11678 üzenetére
Igen volt 3x is teljes visszaállítás. 3x zongoráztam végig. Mindig ez lett az eredménye. Valamiért azt írja, hogy offline vagyok, de nem. A jelszavak kezelés nem megy, a penny appba nem tudok belépni. Minden más elvileg megy.
-
stefi68
addikt
Ha valaki rájön nekem, hogy a Simple app mért nem olvassa be a QR kódot a csekken, annak fizetek egy sört (vagy kettőt)
Most ott tartok, hogy egyelőre minden működik a GMS-mók után.
Van névjegyszinkron, naptár, GPS is megy, Play Áruház is és a push is működik, legalábbis a Push Test alapján.
De ez a Simple.... jól kicseszik velem.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest