-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laczkaba
aktív tag
Aki GMS-tesz a telefonra 1 fontos szabály: GPS verzió száma:21.54.56.Stabil.Ez nem frissülhet.
-
kisbarack
aktív tag
válasz stefi68 #12100 üzenetére
[kép igazándiból ez a jelenség jön elő. Minden nemű autómatikus frissítést kikapcsoltam, de míg otthagytam a cégnél a telót napközben , ez fogadott pedig nem lett volna szabad semminek frissülnie
Azt amúgy hogy lehet elérni hogy a rendszer se akarjon frissülni autómatikusan? Mert pl developer üzemmódban kikapcsoltam, telefon telepítésénél sem engedélyeztem, de természetesen rendre feldobja a frissítést[ Szerkesztve ]
Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
-
kisbarack
aktív tag
-
kisbarack
aktív tag
válasz laczkaba #12108 üzenetére
Hát ezt a sort csinálom végig az ictfix-ről töltve.
Több videót is nztem és működött már, de most 5x egymás után úgy jártam vele, hogy...
2 hete már voltam médiába mondom veszek egy samu 22 ultrát, de sajnáltam rá a 370-et meg az eladó is azt mondta nem tud annyit a fotós része meg hogy annyit nem is ér.[ Szerkesztve ]
-
kisbarack
aktív tag
válasz laczkaba #12110 üzenetére
Nem tudom mit csinálok rosszul amúgy mert nekem ahogy megcsinálom rögtön 21.24.57 lesz a verzió, de most elvileg nem dobta még ki, hogy nem támogatott. Maradjon is így.
Most kikapcsoltam a háttéradatot, meg az áruházban is az autómatikus frissítést.
Ez a furi, hogy nekem miért ugrik ilyen magasra a verzióm, lehet itt van a kutya elásva[ Szerkesztve ]
-
laczkaba
aktív tag
válasz kisbarack #12114 üzenetére
Jó az,csak idő kérdése mikor dobja a hibát.Mint írtam némelyik Google APK ki erő szakolja a frissitést,de az 56-os vegűig bezárólag ezt nem veszi figyelembe.Fura dolgok ezek de léteznek.Ezek szerint a Google is figyel(sajnos).*#*#426#*# tárcsázóba ird be.Megmutatja csatlakozik-e a Google szerverhez.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
kisbarack
aktív tag
válasz laczkaba #12120 üzenetére
Akkor ezért nem szinkronizálja le a névjegyeket és a jelszavakat sem tudom használni.
A múltkor a chrome-ban engedélyeztem neki a Play szolgáltatás frissítését, akkor mutatta a jelszavakat, de elvesztette a play protect-et.
Amúgy akár hányszor csináltam a meg, a névjegyeimet nem szinkronizálta meg a mentett jelszavakat sem.
Erre van valami megoldás esetleg?Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
stefi68
addikt
válasz kisbarack #12121 üzenetére
A névjegy szinkronizáláshoz le kell cserélni a Contact Sync appot régebbire. Keress rá itt a fórumban volt már róla szó, szerintem link is van.
Szerk.: Másik fórumon megtaláltam. A 10-es verziójú Contact Sync apk-t le kell cserélni 4-essel kezdődő verziójúra.
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
nojbispeed
csendes tag
válasz kisbarack #12094 üzenetére
Szia , Hogy frissítetted újra? Én néztem róla videót, elsőnek sikerült is, de másodjára amikor próbáltam, csak 1 lépcsőt engedett frissíteni, és a Hisuit sem működött még ott. OTG-vel is csak 1 lépcső ment. Most vettem nano kártyát, és így teszek majd fel olyan Firmware-t ami kommunikál a Hisuittal. A mók után így sem tudom, hogy fel tudom majd tutira frissíteni.
Így csináltam. https://www.youtube.com/watch?v=mAEw3AwuKpY
10.1.176-ba ragadtam.[ Szerkesztve ]
-
kisbarack
aktív tag
válasz nojbispeed #12123 üzenetére
Szia!
https://youtu.be/ZiXsKC_9VVk
ez a link többször meg lett már osztva itt szerencsére egy kedves kollega csnálta, Magyarul beszél. Ott van minden megosztva a videó alatt. A helyes downgeade módszer. Lassú de működik!!!!
Csak követni kell amit csinál.
Ahhoz hogy tudd csinálni neked szerintem elegendő P40 Pro: 11.0.0.202 erre a verzióra frissítened akkor van usb és elegendő onnan követned a videót.Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
kisbarack
aktív tag
válasz nojbispeed #12126 üzenetére
Oh ne haragudj, benéztem mert melóban vagyok és nem értem rá rendesen értelmezni amit írtál. A frissítés az egyszerűen ment. Csak bemész a beállításokba és a rendszerfrissítéseknél rákeresel. Akkor hozzá is és frissítés. Semmi extra
[ Szerkesztve ]
-
laczkaba
aktív tag
válasz kisbarack #12125 üzenetére
A telefonon 10.1.0121 vagy 131-es végű szoftver legyen .Recowery alól cache törlés,majd factory reset(ez fontos).Telepited azt a GMS-t amit feljebb linkeltem.Ne a magyar gyerekét!!!Megnyitod a play árúházat letiltod az automatikus frissitést,ezután letöltöd amik neked kellenek+a push notify apit.Ezután beállitások-alkalmazások-rendszer folyamat mutatása,majd itt a play árúháznál letiltod a rendszer irását és adat használatnál a háttér folyamatot. Most telepíteni kell a push notify appotEzek után vissza frissítel addig ahol már van usb kapcsolat.Megnyitod azt az orosz videót ami feljebb linkeltem,és azt követve fagyasztod a GSF.Ha megvan lehúzod a kábelről,az alkalmazásoknál Megnyitod a play árúházat,törlöd az adatokat,és újra inditod a telefont.Itt már nem lesz play árúház.(de ki tudod olvasztani).A videó ezt is fogja mutatni.Ha szükséges letöltöd az auróra store apk-t.A módszer 100%-os,ha akarsz frissítel a legújabb romra.Én 11-en vagyok-maradok!!!
[ Szerkesztve ]
-
kisbarack
aktív tag
válasz laczkaba #12129 üzenetére
Oh köszönet ez igen csak alapos leírás!
Hogy lehet a 11-en maradni? Mit kell tenni ahhoz, hogy ne hozza a frissítéseket? Én szívesen maradtam volna a 10en is amúgy. Mindig attol tartok, ami amúgy létező probléma is, hogy a gyártók a frissítéseikkel a régebbi telefonok üzem jdejét, fotós teljesítményét... rontják, hogy vegyél újatDefy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
-
Sun777
tag
Szia! Szerintem van voLTE-d , kell hogy legyen mert a profil gyárilag rajta van minden újabb huawei-en,ezen is. kell hogy legyen voLTE-d, ki sem tudod kapcsolni, csak Telekom esetén nem jelenik meg a logo ez ugyanis a profiltól függ hogy van-e logód vagy nem!
így tudod ellenőrizni:
indítsd egy hívást (kikapcsolt wifivel) és hívás közben próbálj internetezni! Ellenőrizd hogy 4G/5G kapcsolaton vagy-e. Ha igen és van interneted akkor van VoLTE-d.
Ha nincs interneted, esetleg el is tűnik az adatkapcsolat ikonja, vagy levált 2G-re, 3G-re, H+ra akkor nincs voLTE-d. -
Kis Tigris
tag
Sziasztok. NM Card-ra hogy kell appot telepíteni? Hiába választom ki a "tárhelyek"nél elsődlegesnek az NM Card-ot, csak a belsőre telepít, bármit próbálok :/
-
Aryon87
félisten
válasz Kis Tigris #12136 üzenetére
Sehogy. Régen lehetett SD-re menteni, most már csak média tárhelyként szolgál (fotók, videók, dokumentumok stb). Na meg minek memóriakártyára app? Nem elég a 256giga? max az apk telepítőt tudod rámásolni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Kis Tigris #12138 üzenetére
Á értem. Lényeg hogy az nem fog úgy menni. Talán root-tal menne, de azt megszüntette a Huawei még évekkel ezelőtt
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Reklámmentes Gspace érdekel!
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
stefi68
addikt
Gariztatta itt valaki már a telefonját képernyő beégés miatt?
Mennyire volt beégve? Ha csak enyhén, akkor is cserélik?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
nojbispeed
csendes tag
Sziasztok, Ha van olyan aki olyan Firmware-be ragadt ami nem kommunikál a Hisuittal, az töltse le ezt. Én OTG-vel minden gond nélkül fel tudtam tenni, de szerintem Memória kártyával is működik. Ingyen sehol nem találtam, így meg kellett vennem.Ha jól emlékszek akkor ez a 11.0.0.202-es vagy a 230-as.
https://drive.google.com/drive/folders/14SQmTVZpkXjWdrnG37HWLXwTo95yqOPb?usp=share_link[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz stefi68 #12142 üzenetére
En. Meg is csinaljak, de utana a vizet keruld amennyire csak lehet. Ugyanis olyan szarul rakjak ossze, hogy azonnal beazik... En megjartam 1 eve, miutan a foliat ratettem s lemostam (elote 2 evig siman jart viz alatt, legyen az akar csap/zuhanyzo, akar Balaton)
A telo koszoni, azota is mukodikXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest