Új hozzászólás Aktív témák
-
ClydeBeka2
őstag
Sziasztok!
Tegnap beszereztem a Vodánál egy új készüléket. Átklónoztam a régi P10 lite-ról szinte mindent, majdnem minden működik is.Elsőre olyan gyors kérdésem lenne, hogy az értesítéseknél ha rákattintok a Messengerre nem dobja fel. Ez másnál is hiba, vagy esetleg telepítsem újra az alkalmazást?
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
ClydeBeka2
őstag
Valamint most próbáltam, és a Messengerben a telefonálás/webcam se működik?
-
ClydeBeka2
őstag
Na utolsó hozzászólásom egyelőre. Sikerült megcsinálnom. A klónozott Messenger nem tetszett neki, APKPure-ból felrakva tökéletesen működik!
Amúgy elsőre jó kis gépnek tűnik, kis kihívással Eddig elég átlagfelhasználónak számítottam telefon téren, és bár nem sokban lesz eltérés, azért az ilyen kiskapuk megtalálása számomra nem lesz könnyű. Messengeren kívűl viszont eddig szinte minden működött, de a puding próbája az evés, szóval majd úgyis használat közben derül ki mi nincs/mi van
Esetleg azt meg tudnátok mondani (tuti amatőr kérdés), hogy az értesítéseknél nincs az a kis felvillanó lámpajelzés?
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
válasz andrás47 #973 üzenetére
Igen, sajnos rájöttem és keresgettem hogy lehetne, ezt a videót találtam csak. Úgy-ahogy működik is, de még tesztelnem kell:
[link]Amúgy talán itt írtátok feljebb, hogy nem teljesen jó az OTP alkalmazás? SmartBank/Simple és Szép kártya alkalmazásokkal mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
Hozzám is megjött a frissítés. Vodafone.
-
ClydeBeka2
őstag
Sziasztok!
2 éve megcsináltam a google hacket, azóta nem kellett hozzányulnom, minden priman működött, egészen a tegnapi napig, amikor is lefrissitettem a google szolgáltatásokat félálomban... Lehetséges visszacsinálni valahogy egyszerűen vagy full 0ról kéne a telefont újrahúzni? Nagyon rossz igy, most járok hűségidő váltásnál, gondolkodom is új telefonon, pedig nagyon megszerettem ezt a kis készüléket, de egy teljes újratelepitéssel nem szeretnék már szenvedni.
Köszi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest