Új hozzászólás Aktív témák

  • Lami66

    őstag

    válasz sebestyen93 #9062 üzenetére

    Ahogy Mcrazy mondja, nem fog működni, ha a kijelző teljesen halott... Hacsak, nem próbáljuk meg vakon összekapcsolni a tévét a telefonnal. Most elővettem a P30-at és rádugram a tévére úgy, hogy ki volt kapcsolva. Amikor mindent összedugtam, bekapcsoltam a telefont. Rögtön a pin kódot kéri. Na, ha a kijelző halott, akkor ez ugyebár nem látszik. Viszont akkor azt lehet csinálni, hogy úgy kezded az egészet, hogy dokkolóra kötsz egy egeret és egy számítógépes billentyűzetet (tehát olyan dokkoló kell aminek van 2 db usb A és egy hdmi kimenete) Összedugsz mindent és bekapcsolod a telefont. kb 25 másodperc múlva a telefon kéri a pin kódot

    amit nem látunk, de előtte rezeg kettőt, és 2-3 másodperccel később a billentyűzeten bepötyögheted a pin kódot. A helyes pinkód után ez a képernyő jön fel:

    Namost egy tök fekete képernyőn kellene megnyomni a jobb alsó Elfogad gombot. Látszólag lehetetlen, de ha a billentyűzeten megnyomod kétszet a TAB gombot akkor az Elfogad gomb aktív lesz, és ekkor csak egy Entert kell nyomni a billentyűzeten, utána rögtön megjelenik a telefon képe a tévén.
    Na mégegyszer a teljes processz ömlesztve:
    hdmi kábel egyik vége tévébe/monitorba, másik vége dokkolóba.
    Dokkolóba beledugni a billentyűzetet és az egeret (lehet bluetoothos is, akkor csak az usb vevőket kell beledugni, kb így:

    Ha így kész vagy, rádugod telefont, és bekapcsolod a telót.
    Vársz kb 25 másodpercet amíg kettőt rezeg a telefon. Vársz 3 másodpercet
    A billentyűzeten bepötyögöd a pin kódot
    Vársz egy másodpercet, megnyomod kétszer a TAB-ot, és nyomsz egy Entert.
    Ennyi.
    Ekkor már látnod kell a tévén a telefon kezdőképernyőjét, és egérrel tudsz mindent csinálni.
    Remélem neked is sikerülni fog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák