Új hozzászólás Aktív témák

  • dualcore

    őstag

    válasz wdx #11572 üzenetére

    Nekem mióta megvan a teló (tavaly október) azóta mindegy milyen szoft van rajta, ez a hiba megvan. Az FR sem segít rajta.
    Aztán, mikor rendesen belaktam, ahogy kell, akkor megszűnt minden bajom.
    Na én lehet ezt nem várom meg, kb 3 havonta tolok egy FR-t, mert rendszeresen lassul, pedig minimális appot használok a gyárin kívül.

    #11573) PACSA75
    Lehet sokan nem is használják, így nem biztos hogy előjön a BT hib. Igaz nekem cserébe soha nem volt melegedés, és képernyősötétedés.

    #11576) <Adamsky>

    Sajnos az agyonistenített BT-vel akad probléma rendesen.
    A család nekünk a Sony márkáról állt át a Huawei telefonra, addíg nekem semmilyen gondom nem volt a BT kezeléssel, sem a hangerő, sem a minőség, sem a kezelhetőség, patent volt ninden.
    De a Huawei okoz meglepetéseket.
    Én Nem istenítem, csak ha már van szeretném (normálisan) használni. Ha otthon vagyok, és nem akarok hifit használni,bedugom a (sony) fülest, és hallgatok Flac-zenét. Halkan jegyezném meg, hogy a hangminőség a fasorban sincs a Sony-hoz. (tudom telefon, nem csodát várok)
    A fagyás nincs jelen minden alkalommal, de 10-ből 4 alkalommal igen, pláne ha gyors akarok lenni: ujjlenyomat felold, lehúzom az állapotot,BT bekapcs.Kb 2 mp, ekkor fagy ki.

    És mielőtt megszólnátok a sok Sony miatt, nem akarok visszatérni ahhoz, még mindig azt mondom, hogy jó a Huawei, csak az Emui-t helyre kellene tenni normálisan.

Új hozzászólás Aktív témák