Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    Ismét túl vagyok egy érdeklődő híváson a telekomnál.
    Ezek egyszerűen vakítják az embereket, köztük engem is... :W

    A hivatalos válasz továbbra is az részemre, hogy a megrendelés szerinti csomag (telefon+okosóra) nem érkezett meg a telekomhoz, így nincs kiszállítás, és annak várható időpontját sem tudják.
    Kérdés után tisztáztuk, hogy valóban, van külön mate 8, és okos óra is, de ezek csak külön külön vásárolhatók/rendelhetőek meg, egyben nem.
    Arra kérdésre, hogy miért nem lehet kiszolgálni ezen párosból a több mint 2 hete (2016. 02. 02) a készüléket váró ügyfeleket, azt a választ kaptam, hogy "erre nem tudok választ adni, továbbítom az illetékesek felé a jelzését, melyre 30 napon belül fog választ kapni!"
    Erre elmondom, hogy korábban iphone 6 rendelésekor ajándékba járt egy külső akkumulátor töltő, ami nem érkezett be a telekomhoz, de anno a telefont kiszállították, és a külső töltőt pedig kb. 1 hét múlva pótolták.
    "Erre a felvetésére sem tudok választ adni, továbbítom az illetékesek felé a jelzését, melyre 30 napon belül fog választ kapni!"
    Hogyan tudom lemondani a rendelésemet, kérdeztem, mire azt a választ kaptam, hogy ezt megtehetem, viszont új megrendelést csak kb. 3-4 nap után tudok kezdeményezni, míg az előző kivezetésre kerül a rendszerükből.

    Köszönöm! :(((

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák