- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whynot?
aktív tag
válasz Szpisti #7697 üzenetére
Például lapozható dokk nincs a gyáriban, az nekem fontos. Nem beszélve a huawei hisearch vagy miről. 3-szor húztam le azt a ratyi színű keresőt véletlenül, már ment is fel a nova. De ezen kívül van még egy csomó apró állítási lehetőség, ami nélkül tényleg megvan az ember.
-
zoll96
csendes tag
Real racing 3-nál recések az élek. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
Valaki járt már úgy, hogy rányom a kis négyzet jelre, hogy előhozza az előzőleg használt alkalmazásokat, majd a kuka ikonra nyomva nem zárodik be minden? Régebben minden bezárt ilyenkor, most viszont 2-3 alkalmazás nem csukódik be. Mi lehet ennek az oka?
Köszönöm!
-
MODERÁTOR
Nincs mit
Mikor előhozod az előzőleg használt alkalmazások listáját, akkor ha egy-egy alkalmazás előnézeti képét megfogod és lefele húzod picit, akkor lokkolja, vagy ugyan ezzel a módszerrel feloldja. Az így zárolt alkalmazásokat a kuka ikon nem törli, csak az összes többit.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
-
zoll96
csendes tag
Van megoldás rá, hogy a Real racing 3 maximum grafikai beállításon fusson?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Most próbálgatom, de nem megy. Csak High beállításokkal fut, XtraHigh konfiggal kilép. Próbáltam "átverős" módszerrel és az összes profil alá az XtraHigh profilt másolgattam átnevezve, de akkor is kilép..
Fejlesztőkön múlik szvsz, hogy ne csak Snapdragonon menjen maximumon. Vagy azon, ki ad több pénzt nekik érte, hogy menjen..
De ha valaki tud valami módszert, ne tartsa magába.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz dani971207 #7722 üzenetére
Gyárilag sehol.
Elvileg a
SDCard\Android\Data\com.ea.games.r3_row\files\.depot\eds
mappában vannak a fájlok.
Nekem alapból nem volt itt semmi. Leszedtam Play áruházból a RR Grapics nevű appot, abban lehet 4 szinten állítani. Itt ha maxra próbálod tenni, hibát dob, másodszorra rányomva már azt írja "OK", de a játék induláskor kilép. RR Grapics-ban utána High-ra teszed, úgy megy és úgy néz ki a graf, mint piszkálás nélkül.A program használata után a fenti mappában(rejtett) már ott lesznek a fájlok. MAX beállításra állítottam RR Graphics-ban, de nem indítottam el a RR3-at, hanem kimásoltam a fenti mappából minden fájlt, majd úgy másoltam vissza, hogy az Xtra fájlt neveztem át Low/Mid/Mid2/High névre is. Így sem ment.
Everybody lies.
-
Tamás34
senior tag
Még újra indítás után sincs nálam lakat
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
kosztrub
csendes tag
Sziasztok!
Na úgy néz ki, hogy megvan a megfelelő üvegfólia a Mate 20 Pro-ra.
Lito UV Liquid. Itt rendelhető 1990 forintért:
https://berkotel.hu/spd/34062/Lito-UV-Liquid-Huawei-Mate-20-Pro-tempered-glass-kRendeljetek többet, mert nekem is harmadjára sikerült tökéletesen. Az ujjlenyomat olvasó újra betanítás nélkül működik, mindenhol érzékel, szóval úgy néz ki tökéletes.
-
rzf
csendes tag
Sziasztok. Akkor mi van ha egy telenoros csak adat SIM az istennek sem akar mobilnetet adni 2 kártyás Mate 20 Pro-ban, míg ugyanazokkal a beállításokkal, ugyanazon a helyen egy Mate 10 Pro- ban megy szépen. Sim1 Sim2 csere sem segít, várakozás sem, újraindítás sem, repülő mód sem. 3G/2G-re korlátozás sem. Térereje van, ügyfélszolgálat hívható vele
-
AtiSnatch
aktív tag
Minden kommentet olvasok, a tied felett valahogy elsiklottam. Én is sorrend miatt kérdeztem, mert eddig szintén utolsó körös voltam.
Valószínűleg ezt nem fogjuk megfejteni sose nem[ Szerkesztve ]
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
veterán
-
kosztrub
csendes tag
válasz Astrolagoon #7740 üzenetére
Az említett Spigen tok nem!
-
ak76
senior tag
Beléptem én is a Mate 20 Pro klubba, Mi8-ról jövök, remélem beválik a kicsike...
-
safizoo
tag
Volt egy Baseus hajlított üvegem 2x2 napig. Nem ajánlom. Az érintés érzékenysége romlik vele és bemegy alá a por. Hydrogel meg vissza, bát félek az esés esetén nem védi meg.
-
q2w3
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.