- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
simongab
senior tag
Sziasztok! Samsung Galaxy felől jövök van egy pár szokatlan dolog: Kérdések:
A státusz led csak zölden tud villogni, vagy kéken-pirosan sárgán..lilán...
A Huawei felhőnél minden bejelentkezéskor kell SMS kóddal igazolni a belépést?
A macro állásban valahogy nagyítani lehet a képet? Vagy erre van beállítás? -
aktív tag
válasz Szpisti #5800 üzenetére
Tegyétek föl a Youtube Vanced alkalmazást, és tiltsátok a Youtube-ot. Semmiféle további gond nem lesz, sőt: a Vanced-féle Youtube teljesen reklámmentes, és háttérben is fut, kikapcsolt képernyővel. Egyebekben pedig teljesen olyan, mint az eredeti, a fiókodat is látja. Nekem bejött.
Shit happens. Size matters. Time flies.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz simongab #5805 üzenetére
Hali.
1.) Többszínű a státusled.
2.) Igen, biztonsági azonosítás miatt mindig küld kódot sms-ben.
3.) Super macro módban nem lehet nagyítani, mert akkor azonnal lőttek a macronak (kamerát vált a telefon). Az a kamera amit a macrora használ fix lencsés. 40 MP alatt, normál képbe tudsz nagyítani veszteség nélkül.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
yorka
tag
válasz N.YCityBoy #1386 üzenetére
330-at nem ér meg szerintem sem, de Vodánál 250 volt és ebben benne van a biztosítás is. Spiegen tokok vettem rá. Nem csúszik. Tok nélkül minden telefon csúszik. Amúgy meg mindenki döntsön saját maga egyéni preferenciák alapján.
-
veterán
-
vasi89
addikt
válasz N.YCityBoy #1386 üzenetére
hopsz valóban régi és túltárgyalt poszt viszont továbbra is tartom h a Xiaomi nem véletlenül annyi amennyi. Mindig kiderül h jónak jó de nem feltétlenül bestbuy egyik telefon sem. Akinek olcsó kell annak jó, akinek stabil annak nem feltétlen. Mondom ezt úgy h szeretem a Xiaomi cuccokat de a telefonos iparág az felejtős számomra.
[ Szerkesztve ]
-
yorka
tag
Én is kedvelem a Xiaomi márkát. Tegnap rendeltem GB-ről egy párásítót tőlük, ami a vélemények alapján veri a nála kétszer drágább profi cuccokat. Ha a fele igaz, már akkor jól jártam Telefon téren én sem vagyok kibékülve velük, de meg kell hagyni ügyesen csinálják. Jól célzott rétegre lőnek és ott spórolnak, ami az adott célközösségnek nem fontos, vagy nem látszik elősre.
Van tőlük már egerem, gyereknek telefon, most a párásító és thermométer, lesz majd MI Home és okosvilágítás.[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
válasz Litván Zongora #5807 üzenetére
jó-jó ez a Vanced, én is ezt használom, de mióta lefrissítette magát, azóta idegesítően szar. 1-2 zene lemegy, utána fogja magát és kikapcsolja a progit, szól a zene, egyszer csak gondol egyet, és megállítja a zenét stb.
3-4 zenénél nem tudok vele többet meghallgatni egymás után, mert akkor már trollkodik valamit a progi... -
MikeWazowski
veterán
Gyerekek!
Nálatok sincs ikonszámláló a gmail appon? Hogy a bánatba lehet ez?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok! Remelem tudtok segiteni ervekkel eldonteni h a mate 20 pro illetve a oneplus 6T lenne e idealisabb valasztas. Nyilvan akik ebben a csoportban vannak, a huaweit valasztottatok, de amennyiben felmerult opciokent a 6T is, erdekelne mi kiatt billent a merleg a mate 20 pro fele. A valaszokat elore is nagyon szepen koszonom!
-
törölt tag
Itt egy nyers, parametrikus összehasonlító mátrix. Talán segít. Sajnos, kevesen vannak, akik mindkét modellt birtokolják, ezért nehéz ilyen kérdésekre válaszolni.
Szerintem, a Mate 20 Pro, paramétereiben, picit jobb. Viszont drágább. Ellenben, olyan nagyon, egyikkel sem tudsz mellé lőni.
Dobj fel egy érmétszerk:
Ami miatt én a Huaweit választanám, az az ultragyors töltés (70% 30 perc alatt - tényleg, de csak saját, 10A töltővel) a nagyobb pixelsűrűség, és a víz és porállóság.[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Őszintén szólva amiatt lett mate20pro mert előfizetéssel és okosórával maga a telefon annyira jött ki mint a oneplus 6T. Viszont, ha nem most járt volna le az előfizetés akkor Én tuti oneplus 6T-t veszek, első sorban amiatt mert az tuti h támogatva lesz szoftveresen vagy 4 évig. Ez pedig hiába a huawei csúcsa jelenleg, örülök ha 2 főverzió érkezik még majd hozzá. De ugye nincsenek is egy árban, ha ár érték arányt nézünk akkor oneplus6t.
@yorka: ezt mondom Én is, van tőlük pár cuccom amik tényleg minőségiek és jó áron vannak. A telefonok pedig középkategóriáig még azt mondom oké de csúcskategóriában a szoftverük már nem igazán állja meg a helyét.
[ Szerkesztve ]
-
xedamen
senior tag
Igazából nem is értem hogy lehet a két telefont egymás mellé rakni.
Használtam OnePlus 6-ot, jó készülék, de a prémium érzés egyáltalán nem volt meg nekem. Persze fele ennyibe került, de nekem a minőségi kijelző (felbontás, fényerő, színek) máris megéri az extra költséget, nem beszélve a kameráról, hangszórókról, jobb proci, 3D Arc felismerő, nagyobb akksi...Valóban ár/érték arányban nagyon jó a OnePlus 6/6T, de azért ne tegyük már a Mate 20 Pro mellé...
-
aktív tag
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #5822 üzenetére
10V/4A ... bocsesz
-
lucky07
aktív tag
válasz kakuk.tamas #5808 üzenetére
Szia
A led-t tényleg hol lehet módosítani?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
lucky07
aktív tag
Sziasztok
Erre valaki? 5792
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
Norbi14
senior tag
Na 2. LG kijelzos telefonom is bezoldult. Németországban küldtem most szervizbe, 1het alatt kijelzot cserélték. Most boe, remélem jó lesz mostmar. A telefon megjelenése óta szenvedek a garanciával...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz lucky07 #5792 üzenetére
Az alkalmazáson belül nincs ilyen lehetőség, hogy kikapcsolod a frissítést? Általában szokott lenni.
Vagy az a megoldás van még, amit írtak: manuálra rakod a frissítést a playben.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Krinyo
senior tag
-
Perennis
tag
válasz MikeWazowski #5816 üzenetére
Az nekem is hiányzik. Nem találtam semmi olyan beállítást ami segítene a megoldásban.
-
lacus83
senior tag
-
Martinhun
újonc
Hello, van itt olyan akinek sikerült egy ps4 controllert a huawei mate 20 pro jához Bluetooth al csatlakoztatnia?
Én ma próbáltam és hibát ir ki, egyik havernek sikerült, a telómnak semmibaja, hangfalakhoz pl csatlakozik, valaki tudna segiteni? -
Pjotr
senior tag
válasz MikeWazowski #5816 üzenetére
Úgy érted beállítások->főképernyő és háttér->főképernyő beállítások->ikonszámláló->jelvény megjelenítési mód?
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz gergotakacs #5806 üzenetére
Az fura, nálam ma is készült 3 hívásról felvétel... Android 9/P van beállítva, ezen kívül nem nyúltam bele.
-
KKrisz751
aktív tag
Bakker vissza tértem a nokiás korszakhoz.
Új munkaterületen dolgozom, csak néha tudok nézelődni a telón, így napi szinten nem lógok folyamatosan rajta.
De balf..sz voltam mert nem csináltam képernyő mentést. gy 5 nap után 20% alá esett a töltöttség.
De igaz, csak pár órányi beszélgetés és 1-1.5 órányi netezés, 20-30km nyi gps használat vaze-val. volt az 5 nap alatt.Ami valójában nem sok, de nokián sem neteztünk, meg navigáltunk.
De lényegébe mind használtba, mind aksi időtartamba nokiás hetem volt.... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
Eagl3
veterán
Én használok egy XS Max-ot és egy Mate 20-at is. Az iPhone-nak jobb a készenléti ideje, fele annyira merül kb.
Illetve nekem mondhat akárki akármit, az iPhone stabilabb, minőségibb, smoothabb.
-
Krinyo
senior tag
válasz Parallaxis #5842 üzenetére
Mesélj még, hátha érdekel valakit.
-
lucky07
aktív tag
válasz kakuk.tamas #5827 üzenetére
Hm. Meg lesem majd köszi.
-
mike67
tag
Sziasztok! Gondolkodom Mate 20 pro beszerzésén valamelyik szolgáltatónál. Valaki tudja-e, hogy a vodafone-nál kapható az kártyafüggetlen-e, vagy nem. Köszönöm...
-
Bambusznád
tag
Én sem szolgáltatónál vettem, de nem jött még rá semmilyen frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.