Új hozzászólás Aktív témák

  • Boss81

    senior tag

    válasz kali #6664 üzenetére

    Szia(sztok)

    Pár szó a tesztekről , amik a neten fellelhetőek . Akkor most konkrétan Android vs IOS , illetve a Mate Pro vs IPhone 8+.

    A tesztelők nagyrészt két hétig kapnak promo telefont , ami nem elég sok mindenre . Személy szerint én is megnézem ezeket a teszteket , mert kíváncsi vagyok , a készülékek tudására , de azért nem hiszek el sok dolgot , bár szerintem Ti sem .

    Akkor ahogyan én látom a dolgokat
    nagyon friss Mate tulajként . Az iphonomat most adtam el , és előtte jó pár évig azt a rendszert használtam . Próbálok nem elfogult lenni ennek ellenére .

    Kijelző : Huawei sokkal szebb
    Ujjlenyomat : Huawei sokkal gyorsabb
    Töltésől ne is beszéljünk : Huawei fényévekkel elhúz az apple mellett
    Akkumulátor : Na itt ezzel vitáznék , nem mondanám hogy frankó , bírja zabálni az akksit rendesen , itt az iphone a nyerő. (egyenlőre , de idő kell mire beáll az akksi)
    Gyorsaság : Egy nagyon kicsit mintha a huawei gyorsabb lenne , nem mindenben , ma pl meg is akasztottam , és szépen lefagyott , ios-nál ilyen soha nem volt .
    Kamera : Nekem a Huawei a nyerő , portré módban is !
    Anyaghasználat/összeszerelés minősége : Szerintem mindkettő egyformán összevan rakva ahogy kell , nem találtam a huaweiben semmi hibát . (pedig kerestem)

    Szoftver : Nekem az IOS-al az volt a bajom , hogy kegyetlen zárt a rendszer , ez volt az oka hogy váltottam .
    Az androidban sokkal több a lehetőség , nincs az ember bekorlátozva , és nincs rákényszerítve arra hogy egy bizonyos "utat" kövessen .

    Az Apple fossa folyamatosan az IOS frissítéseket , amik egyre rosszabbak , hibásak , nem kidolgozottak , és még ugye akkor ismétlem magam , korlátozott rendszerhasználat , nagyon de nagyon korlátozott .

    Nagyobb a sebezhetősége az androidnak , az ios-al szemben , ezen szerintem kár is vitatkozni .

    Hirtelen ennyi ami eszembe jutott , de ha lesz valami le fogom írni ígérem :)

    Amúgy bocs a rengeteg kérdésért az ezt megelőző posztokban , de vissza kell szokni az android rendszerre , mert nagyon régen használtam , és akkor még gyerek cipőben járt a mostanihoz képest .

    Ha esetleg valaki tuna erre a gondomra megoldást azt nagyon megköszönném :R

Új hozzászólás Aktív témák