Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Essentials

  tag

  Oh, és még valami, ha már erről társalgunk! Számomra az orrba-szájba tolt hirdetések, és experience meg a HMS századszori ecsetelése mellett az alábbi is kicsit kettős érzetű dolog:

  "Összegzés. Nem magával a termékkel van bajom, hanem a létezésével. Mármint hogy minek van, minek dobják piacra, minek nevezik P40 lite E-nek és miért kerül ennyibe."

  "Szóval el kéne dönteni, hogy akkor most mi az irány, mert így egy ilyen motyónak nem túl sok értelme van."
  Bog

  Ez a két idézet a néhány héttel ezelőtti Huawei P40 lite E tesztedből került kimásolásra. Nem mondhatjuk, hogy "kiragadott" mondatok, mert a szövegkörnyezetbe is ugyanezt jelentik, ha újra elolvassuk az egész tesztet!
  Szerinted nincs abba semmi kivetnivaló, hogy te írtál egy ilyen valóban korrekt, tényfeltáró tesztet az olvasóidnak, ami kikerült a hírfolyamba - akik sokszor a te véleményedre hagyatkozva választanak készüléket -, majd a Huawei is kiteteti veletek ugyanoda a saját marketing kutyulmányát, ami úgy van felvezetve hogy "elérhető ár, jó választás!", ráadásul fixáltan, tehát ki tudja mennyi ideig ott fog díszelegni a 4. hírpozícióban? Továbbra is azt gondolom, hogy a Huaweit nem szabad tovább engedni leásni a mobilarénába, pénz ide, vagy oda. Persze, az olvasó eldöntheti hogy kinek hisz, de a te cikked lefut, ez meg ott villog fixen rögzítve a főoldalon! A hitelesség szerintem többet ér, és ahhoz ezen kivül az is hozzátartozik, hogy ne érezze az olvasó elHuaweijesítve ( de szép magyar szó! :D ) ezt a tradícionális oldalt!

  Köszönöm, ha elolvastad.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák