Új hozzászólás Aktív témák

  • #86973952

    törölt tag

    válasz orbit76 #6055 üzenetére

    Azért az alap dos parancsokra már nem térnék ki. Aki eljut idáig, talán már tisztában van ezekkel. :D Hogy kell mappát létrehozni, megnyitni...stb.

    De ha ez a kívánság... :)

    Az a baj, hogy sokan úgy állnak neki a haladó résznek, hogy csak másolják, ami benne van az összefoglalóban, de tulajdonképpen nem tudják, hogy mi mit jelent. Ilyenkor jön a nem tudom mit csináltam rész (én is csináltam már ilyet). Majdnem hogy napi szinten ütközök bele dolgokba (néhány telefonnál bent vagyok), és ha minden ilyesmit beleírnék, kiadhatnék egy Egri csillagok méretű könyvet. :D

    Pl. egyik telefonnál valaki a gyári recovery -ből csinált backup -ot, nem CWM -ből, új ROM előtt. Annál a készüléknél meg nincs general verziós FW, mint Huawei -nél. HA meg valaki nem "írja ki" előtte a gyári ROM -ot (pl. egy Flash Tool -ból, vagy akármiből), akkor órákig vadászhat az eredetire, és nagy szerencse is kell hozzá, hogy találjon. Van olyan gyári recovery, ahol lehet backup -ot csinálni, de az csak a user data -t menti, nem a ROM -ot. Itt jönnek elő a problémák, mert hiába írom oda 3 helyre, hogy CWM mentésből kell csinálni, így odaírhatnám 15 helyre is.

    Ezt nem rosszindulatból írom, csak inkább kérdezzen mindenki 100x, mert hülye kérdés nem létezik. ÉS senki sem tud mindent.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák