Új hozzászólás Aktív témák

  • #86973952

    törölt tag

    válasz zeon.hu #4233 üzenetére

    Persze, mindent meg lehet oldani, fényképeket is fel lehet használni. Ikonok sem fontosak. Sokáig használtam úgy telefont, aztán egy idő után már vágytam vissza a "hagyományosra".

    Bár maguk az ikonok másodlagosak a téma fájl szintű szerkesztésénél, szerintem. Ott inkább a többi változó érdekes. Menü, stat bar, navi bar...stb. Nekem pl. jobban tetszik a sötét menü, stat bar, háttérképpel.

    Ott a Buzz is, gyakorlatilag olyanra csinálod/szerkeszted a főképernyőt, amilyenre akarod, akár laponként is. Ott ugye beépített widget szerkesztő is van.

    Egy MIUI -hoz hasonló programot kellene írni, amivel szét lehet bontani a témákat telefonon. BOOT animációtól kezdve minden külön integrálható, de ehhez én csak részben értek. Majd meglátjuk mit hoz a jövő... Ez egy forradalmi újítás lenne az EMUI alá, és biztos, hogy felhasználói szinten oldható csak meg, mert a Huawei nem fogja megcsinálni.

    Szerk.: Az én elképzelésem szerint közel 20 féle változó/elemcsoport lenne állítható, egy beépített widget, illetve egy ikon szerkesztővel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák