Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    válasz vg #23227 üzenetére

    Ehez csak annyit tennék hozzá, hogy te is ékes példája vagy a szervízhez való hazai hozzáláásnak. Inkább nem adod be egy éven keresztül a szervízbe, hanem mókolsz(ezt most általánosságban mondom inkább), ráfogod az alkalmazások hibáit is a telefonra és aztán mikor végleg tele a puttyony (lehet, hogy joggal, de azért nézd meg, hogy mennyi idő alatt jutottál ide) leírod egy fórumom, hogy te nemsokára eladod, mert egy éven keresztül szar volt amiért te senkinek sem ajánlod ez miatt...... Tökéletes user error, be kell adni szervízbe, aztán 2 hét után mikor javítva vissza kapod öröm és boldogság, hogy jéééééé ez MŰKÖDIK !!! :))

    Tehát ennyit kellett volna csak megtegyél a saját boldogságodért, hogy be adod szervízbe. Ha megjártad a szervíz nehézségeket 2x legalább, akkor az egész fenti irományomat vedd úgy mintha le sem írtam volna.

    Minden jót a következő telefonhoz.

    [ Szerkesztve ]

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák