-
IT café
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz no more #33800 üzenetére
S-ON és Locked vagy csak elég ha a legutolsó gyári RUU-val újra rakom és akkor nem lesz rajta recovery. Én úgy írtam a HTC-nek hogy használtan vettem szóval azt tudnám mondani hogy nem értek hozzá és így adták el nekem hogy teljesen gyári
\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
no more
veterán
válasz kdennis #33799 üzenetére
Na, az első videó... miért olyan kicsi az FPS??? Nekem is sokszor akadozik a felvétel, ha ilyen sötétben videózok partykon... Erre jó lenne egy megoldás.
(#33801) Pr3ciSioN: Ezt nem tudom. Majd valaki okosabb, aki már szervizeltette az övét biztos tud hasznosat mondani.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
ferob
őstag
válasz F_Gergely #33792 üzenetére
A készüléked csak azok az eszközök látják, viszont ha megnyitod a beállításokból, akkor automatikusan látható mindaddig, amíg ki nem lépsz onnan, szóval ez inkább csak egy funkció, ami így működik és már egy ideje nem állítható külön, hogy látható legyen-e mindig.
(#33801) Pr3ciSioN: Őszintén szólva a szerviz egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy te használtan vetted, mert ettől nem lesz újra garancia a készülékre, ha ki van nyitva, szóval mindenképp le kell futtatni egy RUU-t és zárni kell a bootloadert, valamint vissza kell állítani S-ON állapotba.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Azt csak azért említettem meg hogy használtan vetten mert mikor írtam nekik akkor leírtam hogy használtan vettem és nincs gari papírom és vajon így is leadhatom-e szervizeltetni.Köszönöm az infót akkor hétfőn telefonálok a Telemaxnak hogy a héten elküldöm nekik postán a telefont ( mire felmegyek Budaörs meg vissza cirka 10 ezrembe kerülne ) és akkor hétfőn vagy kedden neki is látok a visszaállításnak.
-
GyureX
tag
válasz TechData #33806 üzenetére
Tobb helyen is irtak, hogy nem szukseges az s-on, mert gyarilag is volt nem egy pelda az s-offra. A gyari ruu, meg locked legyen tampered nelkul. Magyar meg kulfoldi forumokon legalabbis ezeket irtak.
Mindenesetre en a heten s-offal, de mindent gyarira visszaallitva adtam le a t-nel gariba. Meglatjuk, hogy mit csinalnak vele. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Lehetséges lehet az, hogy csak az érintésérzékelő szarakszik a telón? Sokszor nem érzékeli a "swipe"-olást a telefon és elég idegesítő.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
ferob
őstag
válasz TheProb #33809 üzenetére
Ez több dolog függvénye lehet, főleg ilyenkor, amikor ennyire száraz a levegő, mert kiszárad az ember bőre, így nehezebben is érzékeli a digitizer a dolgokat, ezért érdemes lenne megpróbálnod, hogy ha szárazabb a bőröd, akkor előtte teszel ellene, majd megtisztított kijelzővel lefuttatod a HTC beépített tesztjét.
A tesztet úgy éred el, hogy a tárcsázóba beírod, hogy *#*#3424#*#*, majd kiválasztod a Line Drawing Test-et, így egyből kiderül, ha valami nincs rendben.
(#33808) GyureX: Az, hogy esetleg egy elismert hibát megoldanak a kamera modul cseréjével egyes ritka esetekben úgy, hogy a telefonhoz hozzá lett nyúlva, attól még nem jelenti, hogy nem vonják meg a garanciát a többi hibát illetően, mivel egyértelmű, hogy a security flag állapota megváltozott, ezért akár a készülék tulajdonosa is könnyedén előidézhette az adott problémákat, amire semmilyen szinten nem vonatkozik a garancia.
A többi dolog, amikről írsz, az számomra saját magad hitegetésének tűnik, mert téves azon állításod, hogy teljesen új és S-OFF állapotú készülékeket árultak volna bárhol garanciával, arról nem is beszélve, hogy kétlem hogy magyar fórumokon bárki is ilyet állított volna, hogy szükségtelen a telefon ilyen jellegű visszaállítása.
Mellesleg, ha meg is javítják a készüléked, akkor teljesen gyári és S-ON állapotban fogod visszakapni.[ Szerkesztve ]
-
deph
tag
Olyan volt már valakinek, hogy nem rezgett a telefon? Hardverteszt sem tudta előcsalni a beépített "vibrátort"
A férfiak sztoriznak, a nők meg pletykálnak.
-
GyureX
tag
Csak egy ket pelda: link, vagy itt, ahova innet iranyitottak: . XDA-n is olvastam valamelyik topicban, de most nem akarom felturni erte.
A security flag alatt a tampered jelolest erted bootloaderben? Mert az nincs, meg nem is volt, de ha lett is volna, eltuntetheto. Szerintem ami fontos, hogy ne tampered, unlocked vagy relocked legyen.
Persze igazad van abban, hogy valoszinu s-onnal jon vissza, meg jobb a bekesseg. En megprobaltam igy, majd kiderul. Ha megjon a telo, ugyis megirom. Annak orulnek a legjobban, ha a hazat is kicserelnek mint peldaul az elso linkben szereplo uriembernel is, es olyan lenne mint uj koraban. Az s-on se zavarna.[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz GyureX #33813 üzenetére
Pontosan ezt írtam, hogy az elismert modul hibát bizonyos esetekben így is javíthatják, de ettől függetlenül a dolog továbbra is áll.
Az, hogy egyes emberek GSM boltokból vagy egyéb kétes helyről vásároltak készüléket úgy, hogy már előtte hozzányúltak, az még nem jelenti, hogy ez rendben van, valamint az is teljesen más lapra tartozik, hogy az xda-n egyes amerikai felhasználók miről számolnak be, mert merőben eltérő a háttere ott az egésznek.De mi értelme van egyáltalán megkockáztatni és azzal játszani, hogy megvonják a garanciát és nem visszaállítani mindent, ha a szervizben mindenképp visszaállítják és S-ON állapotú lesz a készülék?
Ezért kár ezekkel próbálkozni.[ Szerkesztve ]
-
GyureX
tag
Akkor csak a kivancsisag kedveert, hogy bizonyitjak be, hogy nem gyarilag s-off volt, hanem en csinaltam, ha se tampered, es locked is? Mert ha a htcdev-en nyitja az ember a loadert, amitol s-off meg nem lesz, akkor kapja ugye a flag-et, hogy tampered, meg unlocked, es ha hivatalosan zarod vissza, akkor lesz tampered es relocked. Ebben az esetben ugrik is a garancia, mert latszik, hogy nyitva majd zarva volt. De ezt irjak is. Viszont a flag eltuntetheto, a relock lockolhato, utana megis milyen indokkal vonnak meg a garanciat?
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz GyureX #33816 üzenetére
Éppen ezzel az indokkal, mivel nem értékesítenek hivatalosan sehol S-OFF állapotú készüléket gyári garanciával, mert ebben az esetben minden partíció írhatóvá válik, így megváltoztatható nem csak a CID vagy a MID, de a bootloader állapota is, sőt akármilyen hardveres problémát elő tudsz így idézni a készüléknél, ami ha megadja magát, akkor nekik egyértelműen nem kötelességük javítani.
-
törölt tag
Sziasztok,
A kamerám ügye ki let cserélve, minden OK szupi, etc.
Elkezdtem visszarakni a dolgaim.
És most valamelyik app-tól nem indul a kamera app.
Sőt. Semmilyen kamera app sem működik.
Nincs ilyen valakinek a tudásbázisában, hogy mi okozza ezt? -
TheProb
veterán
ez alapján jónak tűnt, de érdekes. Mert azt vettem észre, hogy ha pl úgy fogom a telefont hogy esetleg egy másik ujjam hozzáérhet a vhol a képernyőhöz akkor nem érzékeli ott ahol valóvan tevékenykedni szeretnék. Biztos hülyén fogalmaztam meg, de arra gondolok, hogy esetleg a multi touch zavarja össze az egyes appokat vagy nemtom.
A másik amit megfigyeltem, hogy Vonaton az utazás alatt 95%-ban nincs vagy eszméletlen lassú a mobilnet, először arra gyanakodtam, hogy biztos a trénornak szar a lefedettsége, de ismerősöm aki velem szokott utazni kb gond nélkül fb-zik egész úton, egy Ace3-al és ő is a kékeknél van.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #41180928 #33818 üzenetére
Javított állapotban, míg nem állítottál vissza semmit működött?
Ha nem nézted, én javaslok egy teljes resetet, és nézd meg.
Lehet, hogy valami hibát vétettek a javításkor.
Ha viszont úgy működik, akkor valami program okozza a rosszalkodást!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
no more
veterán
Hétfőtől lehet reménykedni egy finom Chupa Chupsban?
-
no more
veterán
válasz MaddeNNNN #33825 üzenetére
Reménykedjünk benne, hogy minimalizálják a bugokat. Azért van mit javítani Lolliban, főleg a memória zabálós bugot. Még a 3GB RAM-os telefonokat is hazavágja, hát még mi szívnánk a 2GB-tal! Aztán ott a merülés bug is... M8-on elvileg kegyetlenül feldobta az üzemidőt a Sense-es Lolli (tehát a HTC fixálta ezek szerint). Böngészés közben jelenleg csúcstelók között M8 bírja legtovább.. 12,5 órát! Nem tudom, már, hol olvastam, ha megtalálom, majd belinkelem. Reméljük M7-et is sikerül a HTC-nek feltuningolni picit.
Szerk: Meg is van! Íme!
Ami érdekes, hogy a Nexus5-öt -enyhén fogalmazva- gyakorlatilag tönkretette a Lollipop...
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Itt egy videó az M7 Lollipopról. Elég vajsimának tűnik, kár, hogy fel van gyorsítva a videó. Tetszetős a teljesítmény (S4 Lolli lagol, meg akadozik, természetesen)!
-
_Flood_
aktív tag
A feleségem már megkapta, sőőőt mire felébredtem fel is telepítette.
-
_Flood_
aktív tag
válasz enginev3.0 #33830 üzenetére
HTC__622
-
Sh4rk
aktív tag
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Akkor kérek egy virtuális pofont de ez nekem az M7/M8-nál is jobban tetszik Képek alapján az ezüst/arany ( bár lehet csak a szemem rossz és az nem arany szín akarna lenni ) de a valóságban lehet a sötétszürke tetszene jobban Ha biztosabb lenne a melóhelyem egyből rohannék az első nap és hoznék is ki egyet Utoljára telefon ami ennyire tetszett az az M7 volt
-
-
Gilberto
aktív tag
Remélem, hogy ez nem a valódi design.... Voltak, talán a múlt héten, render képek, ahol azért sokkal, de sokkal szebb volt a külleme. Ez semmi egyéb, mint egy feltuningolt M8, ami igazán nagy csalódás. Ráadásul nekem az 5 col kicsi volna, így abban is bízom, hogy talán lesz M9 Plus vagy valami, 5,5 col környékén. Perpill egy Z2-m, de elött csak HTC-m volt. A kamera miatt pártoltam el tölük. De azt mondom, várjuk meg a március 1-jét, akkor minden kiderül.
[ Szerkesztve ]
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
Sh4rk
aktív tag
Azóta frissítették, ez alapján a phandroidnak igaza lehetett multkor... Így egyre valószínübb, hogy ilyen lesz.
-
no more
veterán
De nem azt mondták a HTC-nél, hogy az előlapi kamera hasonlóan lesz megoldva, mint a Desire 826-nál. Az pedig ígynéz ki. Bár ezek szerint csak arra értették, hogy UP lesz a selfie kamera? :/ Még arról is volt szó, hogy az alsó sávot eltüntetik.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Akkor azért nem ment annyira a Mortal Kombat mert akkora pofont kaptam hogy megszédültem ha van még ahonnan ez jött akkor le sem írom a véleményem Sajnos mindenkinek nem lehet megfelelni ízlés terén mert pl nekem is nagyon tetszett az M8 de valahol az M7-hez képest "csúnyácskábbnak" gondoltam. Én csak azt nem szeretem a HTC-ben hogy szeretnek ők újítani de azt hamar el is felejtik (kivétel az UP kamera illetve hál' istennek a BoomSound ). Itt van például a Duo Camera. Nem értem azt is miért nem lehetett volna tovább vinni az M9-be Vagy még például a Hero-ban imádtam alul a törést.Azt is csak egy telefonba vitték tovább a Legendbe. Nem rinyálok tovább mert felesleges is , lényeg a lényeg kérek még egy pofont mert nekem akkor is nagyon tetszik
-
no more
veterán
válasz Pr3ciSioN #33843 üzenetére
Az Evleaks szerint ígyfog kinézni, és eddig ők mindig 90-95%-os pontossággal eltalálták a kinézetet. Akárhogy is fog kinézni, jók a HTC-nek ezek az ingyen reklámok, ha már ők nem marketingelnek. Túl nagy a hype az S6 és M9 körül már, durvább mint az iphone6 körül volt, az kell mondjam!
-
Valkűr
addikt
Kövezzetek meg, de nekem még mindig az M7 tetszik a legjobban...
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi redmi note 13 plus 5G 8/256gb(független)jótállással.
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB RAM Dual,Szép állapotban,1hónap garancia
- Új, bontatlan Oppo Reno 12 Pro 12/512GB Nebula Silver
- iPhone 14 Pro 128GB Silver eladó, nagyon szép állapot, 86%-os akku
- Vennék Pixel 9, 9 Pro 128Gb fekete telefont , Samsung S24 128Gb beszámitással !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest