-
IT café
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz no more #33650 üzenetére
Az előbb én is említettem ezt a keret dolgot.
Hidd el, hogy az új készülékeknél ez már elvárás lett.
Nem hiszem, hogy szó érné a ház elejét, ha nagyságrendileg egy 2 mm-es keret lenne a hosszú oldali széleken, de ettől még jobban problémás az alsó rész.
Az M8-nál még az M7 is jobb ebből a szempontból, valahogy egységesebb a megjelenése.
A mai trendbe nem fér bele egy nagy alsó rész, ami a szoftver (sense+android) miatt még nagyobbnak tűnik alap helyzetben és növeli a kihasználatlan (vagy annak tűnő) területet.
Szóval véleményem az, hogy a hTc-nek igen is tanulnia kell a hibáiból, és mindenre figyelnie kell, hogy ismét egy nagy durranással tudjon előlépni, mert maga a sense és az azzal együtt járó optimalizáció sajnos kevés lesz." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #33651 üzenetére
Most megint ránéztem a leak fotókra...hát nem nagyon örülök.
Szinte borítékolható ez a kinézet, ami érdemi előrelépést nem hoz az M8-hoz képest, sőt a hátsó kamera valami elfogadhatatlan megjelenésű....
Miért nem kell a kis picike lencse környékén lévő nagy fekete területet ami a kamerához tartozik elrejteni , fémmel borítani, mintha az nem is lenne?
Szóval nem tudom mi lesz, és nyilván élőben más lesz, de szerintem ez nem a helyes irány...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
MaddeNNNN
őstag
Twitteren szállingóznak az M8 t-mobile Lollipop update-es képek. Remélhetőleg M7 is lassacskán
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
no more
veterán
válasz HUTCHDB #33652 üzenetére
Szerintem az alsó kép kamu... A kamera jobb oldali része eléggé recés, míg a többi oldal szép sima. Bár nekem tetszik így feketés antennacsíkokkal. A HTC azt mondta, hogy az előlapi kamera kinézete hasonlítani fog a Desire 826-éra. Legalább is, ilyen pletyka is volt.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
CptAdamica
veterán
válasz HUTCHDB #33652 üzenetére
Ilyen kinézet is napvilágot látott már evleaks jóvoltából, szóval én akkor leszek csalódott, ha nem ilyen lesz.
Megyen!
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
Van egy HTC ONE M7-esem legfrissebb gyári szoftverrel és egy Sony KDL-40R480-as TV-m amiben „csak” Direct Wifi és Miracast van. (Belső hálózatot, routert nem tud kezelni így DLNA szervert sem látja)
Miracast képernyő tükrözésen átmegy egy az egyben a telefon képe, csak ott a videók azért nem folyamatosak sajnos.Viszont Direct Wifin össze tudnak párosodni és a gyári videó lejátszó képét szépen át tudom lőni a TV-re, csak hogy az nem eszik meg minden formátumot és a felirat kezelést sem találom. MX player mindent tudna, csak ott meg a tv-re való kiküldést nem találom.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy van olyan videó lejátszó ami sok formátumot megeszik, kezeli a feliratokat és van rajta TV-re küldési funkció?
Köszönöm előre is.
Honor Magic V2
-
i400
senior tag
Másnál sem akar frissülni a Blinkfeed dél óta? Se FB, se instagram, se naptár. Restart meg minden bűvölés megvolt.
-
no more
veterán
Na EZ már nem semmi!
Egyre jobban néznek ki ezek a leak képek.
[ Szerkesztve ]
-
-
kdennis
aktív tag
Teljesen fölöslegesen kérdezősködtök hogy mi hogy van ezen a kamu képen. Az egész egy amatőr ember fejéből pattant ki aki csak unatkozott és 3D-zett egy kicsit. Ne vegye már mindenki komolyan ezeket.
-
törölt tag
Sziasztok!
Vettem egy M7-et. Keves fenynel a kamera kepe es az elkeszult kep is teljesen lila. Vissza olvastam a topikban, már nagyjából sejtem,hogy nem vagyok ezzel egyedül. A telefon nem garos, illetve van rá egy hónap a boltban, ahol vettem. A lényeg,hogy akkor végül csak az alaplap és kamera csere segít ezen? Nehezen találtam szép állapotú 32 gigás verziót ebből,sajnálnám ha vissza kéne adnom nekik holnap.
Köszönöm
-
Zirowe
nagyúr
válasz #31774976 #33669 üzenetére
Ha visszaolvastál. akkor tudod a választ.
Nem, nem kell alaplapot cserélni, csak a kamerát.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
törölt tag
Ertem. Akkor ugy kérdezem,hogy van olyan budapesti szerviz,aki meg tudja ezt biztonsággal csinálni? Ha van,esetleg ismert,hogy mennyibe kerülhet? 53 ezer forintba van a telefon,ami szerintem jó pénz volt érte,mert tényleg gyönyörű állapotban van. Viszont ha egy ilyen kamera csere móka mondjuk 20 ezer Ft,akkor el sem gondolkodom a megjavittatasat,inkább visszaviszem holnap.
-
Geri89
aktív tag
válasz #31774976 #33673 üzenetére
4-5000 Ft-ért én kizártnak tartom, hogy bárhol is kamerát cserélnének neked. 10-20 között lesz szerintem a végösszeg valahol.. ez a készülék sajnos az egyik legnehezebben szerelhető modell.. ha hozzá is nyúlnak, akkor is kérdéses, hogy egy "sufni gsm" mennyire tudja szépen összerakni..
-
törölt tag
válasz Geri89 #33675 üzenetére
köszönöm. közben gugliztam, jutuboztam. szétszedni valóban nem tréfa. ezért írtam, hogy akárkire nem bíznám, max telemax. amerikában 90dollár garancián kívül. akkor itthon kb. 35 rongy lehet. holnap visszaviszem a boltba és visszaadom nekik. nagyon sajnálom, mert tényleg gyönyörű állapotban van, a beats logo is csak kevéssé van megkopva és ráadásul 32gigás. köszönöm mindenkinek!
-
no more
veterán
válasz #31774976 #33678 üzenetére
Azért az elég nagy érdem a HTC-nek szerintem, hogy egy Z3c mellett is így tetszik neked. Manapság már nem egy kategória a két készülék. Persze nyilván nagyon jó a One is, no, de Snapi801 vs 600 és 3GB vs 2GB RAM...
Olyat sajnos nem hiszem, hogy fogsz találni használtan, amiben volt már kamera csere...
-
törölt tag
válasz Geri89 #33680 üzenetére
Z3c is 2Gb. Az egyik kollegámnak van egy One-ja megjelenés óta, már nála láttam, hogy mennyire jó cucc. most így kézben fogva se gyenge, semmivel sem érzem lassabbnak. a kamerája fényévekkel gyorsabb, mint a Sony-é és a szoftver nincs annyira telirakva mindenféle szarral. ráadásul van rá főzött ROM, ami a Z3-ra nincs. ugyebár a vízállósága mindaddig igaz, míg be nem ázik. három érv szól mellette nálam, a mérete, pont a kezembe illik, a PS4 Remote Play és az akkuideje. az priceless. két nap simán, használat mellett. a HTC gondolom nem bírná ennyire jól és nagyobb is, mint amit a kezem elvisel. viszont a külseje ultra prémium, a Beats nagyon kéne és a kamera sebessége nekem nagyon tetszik. van egy három évesem, gyorsan kell reagálnom. ez a sony-val lehetetlen, mert rohadt lassan éled és exponál a kamera.
tényleg sajnálom, hogy vissza kell vinnem.
-
nagyúr
Azt sajnos nem tudom, mert nem használok FB-t, de FB kliens hibája még a többi hírcsatornának frissülnie kellene.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
GyureX
tag
válasz Juliuska #33683 üzenetére
Sziasztok!
Az én m7-em kamerája is lilásodik, de eddig nem nagyon foglalkoztam vele, mert a telefont napi szinten használtam, nem akartam megválni tőle hosszabb időre. Viszont áprilisban lejár a 2 év gari, nem húznám tovább.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogy tudnám teljesen gyárira visszaállítani? Mert most s-off, supercid, meg custom rom van rajta. xda-n nekiugrottam az ezzel foglalkozó topicnak, de az én kevés angolomnak az már sok.
Na meg még az, hogyha látszanak ütéskopások a házon (egyszer esett betonra, sarkán kis benyomódás, meg karcok a hátlapon), de nem vészesek, simán mondhatni, hogy a két év használat eredménye, e miatt elutasíthatják a garanciális javítást? Van még egyébként készülékbiztosítás is rajta. Lehet jobban járnék, ha valahogy azt érvényesíteném, és esetleg 25-ből lenne egy új készülékem?
Kicsit tanácstalan vagyok, mert szeretem a kis drágámat, de a kamera szar, a külsejét megette az idő vasfoga, jó lenne ha kapna egy új házat, de szívesen bepróbálnék egy lumia 930-at is.
Jöhet válasz akár ide vagy priviben is. Nagyon köszönöm! -
Juliuska
senior tag
válasz GyureX #33687 üzenetére
A kameralilulás az M7-einknél olyan hardveres hiba, amit akkor is megcsinálnak, ha történetesen custom ROM van fenn Nálad. De ha ez megnyugtat és inkább úgy döntesz, h - jobb a békesség - itt van egy M7-tel <is> foglalkozó magyar oldal, magyar srácokkal, akik hozzáértésük mellett, még a tetejében rettentően segítőkészek is.
A külső sérülésekkel ne foglalkozz, ha szerencséd van - mint ahogyan pár Fórumtársunknak is volt - akkor a kamera moduljának cseréje mellett még házat is cserélnek. De hangsúlyozom, volt pár eset, aholcseréltéka sérült házat/részt a házon és volt pár ahol nem...
Ha Vodás vagy és Redesként úgy van készülékbiztosításod, akkor elég csak felhívnod az ügyfélszolgálatot, akik cseretelefonról is gondoskodnak a javítás idejére - persze csak ha kéred
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
törölt tag
-
GyureX
tag
válasz Juliuska #33690 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Telekomos vagyok. Eszembe jutott, mi történne ha véletlenül a kilencedik emeletről kicsúszna a kezemből.
Ezt a részt nem igazán tudom értelmezni:"A kártérítés feltételei, kizárásai például:
Nem nyújtható kártérítés, ha hirtelen előre nem látható belső mechanikai vagy elektronikus hiba okozta a telefon működésképtelenségét vagy egy alkatrész tényleges törését, vagy kiégését."
A legvalószínűbb, hogy gariztatom, mert szeretem a telefonomat, csak ott van az emberben a kéne valami új játékszer.
-
TheMarci
addikt
Sziaszok,
Hozzám került egy m7-es One, és az lenne a kérdésem, hogy a gyári notes app-ban hogy tudnám elérni, hogy a Google-val szinkronizáljon? Csak Evernote syncet ajánl fel, de én azt nem szeretném.
Do You Dream?
-
kirkri
addikt
-
yodee_
őstag
válasz kirkri #33699 üzenetére
Nekem úgy van, hogy az eredeti készülék akku púposodás miatt 3 hónaposan cserés lett. Amit kaptam helyette abban más az IMEI szám de a sorozatszámot portolták bele (HTC szerint) és mivel ők adták így a magyar jogszabályoknak megfelelően 1 év jár rá. Vagy át akarnak vágni? Hajtsam azt a 2 évet?
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- DIGI internet
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- Xiaomi redmi note 13 plus 5G 8/256gb(független)jótállással.
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB RAM Dual,Szép állapotban,1hónap garancia
- Új, bontatlan Oppo Reno 12 Pro 12/512GB Nebula Silver
- iPhone 14 Pro 128GB Silver eladó, nagyon szép állapot, 86%-os akku
- Vennék Pixel 9, 9 Pro 128Gb fekete telefont , Samsung S24 128Gb beszámitással !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest