-
IT café
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz HUTCHDB #26700 üzenetére
Köszi a receptet! Jövö heten kiprobalom.. En nem vertem kemenyre a tojashabot, csak eppenhogy habosra es egyböl kivettem a sütöböl, valoszinü azert esett össze utana..
ElementalX-böl a 14.5-ös nekem kicsit bugos volt a wake gesture-öknel, a 14.7 eddig jo. Mondjuk egy idö utan kikapcsoltam az MLG-t es csak a dupla tap-os ebresztes maradt, mivel az kernel szinten fut, joval gyorsabban reagal, motion launch gesrtureöknel mindig kellett varni egy masodpercet, mire feleledt a kijelzö, raadasul eleg erzekeny is egyelöre..
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok! A telefon kijelzőjét csak a bekapcs gombbal lehet életre kelteni? (vagy van rá más mód és lehetőség) A készülék teljesen gyári és rövid távú terveim közt nem szerepel a mókolása.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz HUTCHDB #26710 üzenetére
köszi akkor ezek szerint majd akkor lesz jó ha hivatalosan is meg kapja az m7 a sense 6 -ot.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
markyy18
aktív tag
Azt meg hogy? Mi a CID számod?
-
Laurh
aktív tag
Köszönöm a reakciókat. Hol tudom megnézni, hogy a telefon független e? (első ötletem a névjegy volt, de ott nem leltem ilyen opciót)
Illetve a blinkfeednél amikor mondjuk a "mobilaréna" kifejezésre rákeresek csak youtube illetve twitter forrásból keres. Ezen lehet finomítani?
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
BenHans
addikt
Nekem is kókuszos csokis(wpp) van, csak épp fogyóban. Ha veszem az újat kipróbálom én is, amúgy shake-nek is nagyon ízlik, remélem sütinek is beválik.
HUTCHDB: Köszi a receptet!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
SanyikaDC
tag
Egy kerdesemre meg nem kaptam valaszt: penteken vettem at a sajat one keszulekemet es figyelmes lettem 2apro pixelhibara... szerintetek kuldjem vissza vagy ez csak szeriahiba ami magatol vagy szoftveresen helyrejon? Mivel neten rendeltem ha jol tudom barmifele hiba eseten 8 napon belul kotelesek cserelni a keszuleket. Varom a tanacsaitokat (:
[ Szerkesztve ]
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
SanyikaDC
tag
válasz enginev3.0 #26727 üzenetére
Akkor egyertelmuen vigyem/kuldjem vissza es vagjam a fejukhoz?
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
fidorr
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!
Május elején én is csatlakoztam, az elégedett HTC One használok táborába T-s szolgáltatónál.A kérdésem, a hálózat váltáshoz vonatkozik. Eddig csak Nokiám volt, és mivel sokat mozgok határ közeli településeken, ezért muszáj volt át állítanom a teflonomat, hogy nem váltson automatikusan hálózatot. One on viszont nem találok ilyen beállítást. A névjegy-hálózatban megtalálom, a T…. de nem tudom állítani, hogy az kizárólagos legyen.
Esetleg valaki tudja hogyan tudnám azt beállítani, hogy csak a T… hun hálózatán „működjön”
-
-
jozso1989
őstag
Valahogy megoldható, hogy a hangerő billentyűkkel zoomoljon kameránál?
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Juliuska
senior tag
válasz spawn21 #26720 üzenetére
áhh fenéket...! Engem még vernek is mellette (=küzdősport)
HUTCHDB: hogy van még erőd edzés után ennyit szüttyögni...?
Azért ez a magas hőfok elgondolkodtatott egy percre...a peptideket magas hőn (a sütőd segítségével) aminosavakra bontod...lehet, h talán mégis megéri ennyit "szüttyögni"...?De mi van akkor, ha már eleve aminosavakat fogyasztasz...?
[ Szerkesztve ]
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Koris
aktív tag
válasz Juliuska #26733 üzenetére
Ez biztos!Webshopos telefon vásárlásnál ez így van.Legalábbis tavaly még így volt.Igy cseréltem feketére a One-omat.A lényeg,hogy karcmentes legyen a motyó.Amíg nem törölték a hűségemet addig nem tudtam megrendelni a másik készüléket.Törölték,rendeltem,megjött.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Sracok, masnak is gondja van neha-neha az M7 mikrofonjaval beszelgetes kozben? Havernak is, nekem is kb 1 eves One M7-unk van, srac most kerdezte, nekem is van-e olyan, hogy hivott fel panaszkodik, hogy neha nemm hall es jobban belegondolva igen, elofordult parszor az utobbi par hetben.
Ezen a linken ossze van gyujtve par tipushiba, ahol irnak errol a jelensegrol is:
There have been lots of HTC One owners complaining about the microphone. During calls the other caller may report that you sound muffled and the sound quality is poor. Switching to speaker alleviates the problem, but no one wants to have to use speaker phone all the time. There are two microphones on the HTC One: one on the bottom edge and one on the back at the top to the right of the camera
Az ott irtakon kivul van meg valami, amivel szerviz nelkul lehet a hibat orvosolnI?
koszi
B6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Zirowe
nagyúr
válasz Balinov #26738 üzenetére
Én múlt héten jeleztem ezt.
Htc tesztet lefuttattam, minden rendben volt, ezért gondolom hiábavaló szervizbe vinnem, hiszen ők is ezt néznék.Belefújtam az alsóba+tűvel próbáltam tisztítani, állítólag jobb lett a helyzet.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Steve1207
veterán
válasz Zirowe #26739 üzenetére
Én fogkefével végigcsutakoltam most az egészet hétvégén (hangszóró és mikrofon részt is). Hangszórók érezhetően jobbak lettek (ég és föld, érték szerint eddig fél fölött használtam, most hangosabb alatta is egy egységgel), az értesítő led fénye is jobb lett.
A mikrofont direkt teszteltem előtte, utána hívásnál, azt mondták az is jobb lett, bár múlt héten kihangosítva se volt problémám vele, de így is javult..
-
Balinov
titán
válasz Zirowe #26739 üzenetére
Koszi mindkettotoknek, szoval ez akkor valos problema, valszeg az ido haladtaval koszolodik/eltomodik az a piciny lyuk.
Milyen HTC tesztre gondolsz? mostanaban nem kovetem naprakeszen a topikot?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Zirowe
nagyúr
válasz Balinov #26741 üzenetére
*#*#3424#*#* ezen belül pedig az audio teszt.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest