- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadowcam
tag
válasz Nuada herceg #21299 üzenetére
Hangszórón jobb, több a mély. fulessel amúgy nem vagyok megelégedve, 8X szebben szólt, ugyanazzal a Sennheiserrel. :/ Telepítem a swiftkeyt, köszi mindenkinek a tippeket.
-
Laca1212
őstag
Minden akkus usertől kérdezem, hogy a helyelőzmények és a tartózkodási hely jelentése be van kapcsolva Náluk?
Mert ezek kikapcsolásával frankó az üzemidő, de ha be vannak kapcsolva, akkor még KitKat-en is húzza nagyon az akkut.
Csak mert azt is hallani lehetett, hogy majd ezt is jól javítják... -
Steve1207
veterán
válasz Laca1212 #21304 üzenetére
Szerintem az egész fórumon azon kevesekbe tartozok, akik vagy minden kidobálnak a rendszerből vagy minden letiltanak, amit egyáltalán nem használnak. Semmi helyelőzmény és helyzetjelentés. Még kalibrációs probléma se tűnik fel, pedig az pár újraindítás után előjön és mást mutat, ha elkalibrálódott volna a frissítés során, de egyszerűen semmi. Még a progik se mutatnak többlet fogyasztást.
.
-
Nuada herceg
őstag
válasz Laca1212 #21304 üzenetére
Ezek hol vannak pontosan? Mindjárt rákeresek, gondolom a beállításokban.
Nem tudom nekem ki vannak e lőve, de sok szükségem nincs rájuk szerintem.
Bár az akku időm jobb mint volt, szóval gyanítom hogy ki van kapcsolva.ON:
Mikor néha klippet vagy filmet másolok a telóra, és összedugom USB-vel,
akkor ugye alap, hogy mindig tölt valamennyit a telón. De pont ezért nem szeretem
sűrűn összekötni.. Nem ront az az aksin? Régen úgy tanultam, hogy a féltöltés semminek
sem jó. Tudom, hogy ezeknél az aksiknál már nem nagyon számít.
De akkor is, gondolom az az 5-10 százalék amit tol rajta, csak többet ront az aksin, mint
amennyit nyernék vele...Értem a csíziót.
-
FeRRaR1
őstag
válasz shadowcam #21303 üzenetére
Megjegyezném, hogy ez nem biztosan a teló hibája, milyen sennheiser is volt az? Mert pl a CX széria alapból retek, tudom mert nekem is volt. Váltottam normálisra, és csodák csodájára az a One-on szólt jobban.
The Nuke
A mai telefon akksiknak egy dolog tud igazán ártani, ha csutkára lemerülnek. Az hogy kicsit rá tölt nem probléma, sőt az elméleti tökéletes állapot az lenne neki, hogy egy elektronika állandóan 50-60 % töltöttségi szinten tartja. De nyugodtan lehet életszerűen használni, nem kell kisütni, formázni meg ilyen több 10 éves dolgokat csinálni, mert az többet árt mint használ, csak sokan még a 90-es években vannak
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz Nuada herceg #21307 üzenetére
Ha zavar, akkor másolj wifin keresztül.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Giovanny
őstag
válasz Nuada herceg #21307 üzenetére
Én eddig szinte minden telefonomat laptopról töltöm fel,a jelenlegi One is este rádugom a laptopra.Nem tudom hogy ez ártott az aksiknak vagy nem,de eddig semmi gond nem volt belőle.
Zero Defect.No Compromise !
-
Steve1207
veterán
válasz Laca1212 #21311 üzenetére
Frissítések esetében, rom cserénél volt jellemzőbb, hogy behülyült az akkukezelés (persze már ez is ritka), egy-két töltési ciklus és beáll (be kellene állnia) ismét.
Amúgy most kimondottan jól bírja, csak az első százalékokat nem dobálta ennyire előtte. Most 87%-on van reggel fél 7 óta, ami egyáltalán nem rossz, de akkor is zavaró, ha előtte is elértem ezt több kijelzőhasználattal, mivel ma annyira nem is babráltam.
.
-
Saky1
csendes tag
válasz shadowcam #21313 üzenetére
Ma akartam megvenni Telenornál a készüléket, de sajnos olyan problémával találkoztam, hogy egyszínű háttérnél, vízszintes halvány fekete csíkok jelentkeztek a képernyő teljes felületén! Volt valakinek már ilyen hibája?
Felhívtam a HTC ügyfélszolgálatát, de ők se találkoztak ilyen hibával azt mondják kérjek másikat, csakhogy ez volt az utolsó darab. Egyébként érdeklődtem náluk kijelzőcsere ügyben, hogy mennyire tudják szépen szétszedni. Azt mondta roncsolásmentesen javítható a készülék, amik a neten terjednek rémhírek "gányolásról", az nem szakszerviz műve! -
FeRRaR1
őstag
válasz Giovanny #21310 üzenetére
Az a legjobb amit tehettél, mivel kíméli az akksit, 500 mA az áramerősség és ez kb a fele a gyári HTC töltőnek, ami szintén nem valami erős a mai mezőnyben, de ez igazából jót tesz az élettartamnak, bár nagy különbségekre nem igen lehet számítani. A hátránya meg hogy lassabban tölt, 1-2 óra helyett kell neki 3-4 mondjuk, de ugye van rá ideje éjszaka bőven
shadowcam
Nekem is CX 300 II volt. Nagyon retek egy füles, és erre későn jöttem rá én is, húúú viszonylag nagy mély, dübörög, hudejó. Hát nem. Beyerdynamic mmx 101 ie van helyette, ég és föld, olyan részleteket hallok a zenéből, amiről azt sem tudtam, hogy benne van, hiába szólt kicsit jobban a CX a HTC Desiren mint a HOX on vagy a Oneon, nem jelent semmit, az a füles 2-3 ezres kategória.
Ezt megcsináltam, javított sokat rajta. Mikor újat veszel érdemes végigtolni 2-3 este, mert kialakítja a hangképet, ami egyébként is megtörténne, csak lassabban, akár hónapok alatt...
Egyébként meg itt segítettek nagyon sokan, felnyitották a szememet, hogy bizony a CX kategóriában csak a nevéből él az sh.
[ Szerkesztve ]
-
Nuada herceg
őstag
válasz Zirowe #21309 üzenetére
Álltalában úgy szoktam, ha zenékről van szó..
De filmeknél sokáig másol. Vagyis én az AirDroid-ot ismerem,
ahol ugyanis neten keresztül tudok másolni a feltöltési sebességemmel. (ami 5 mega)
Úgy meg azért sok 1-2 hd filmet felmásolni...(#21310) jános:
Nem a teljes feltöltésről van szó. Pont az az előnyös.
Én ara gondoltam, ha csak 10-15 percre van rádugva a teló és pár százalékot tölt..Értem a csíziót.
-
Steve1207
veterán
Még nem olvastam olyan hibáról sehol, amit írtál. Mivel most veszed/vetted kérhetsz cserét, ha hibás. Az, hogy az adott boltban nincs már több még kérhet másik üzletből átszállítással (vagy ha ténylegesen az utolsó az országban az már ciki).
A gyártásról az infó a topic első hozzászólásában olvasható. Telóban és dobozon is csekkolható (van FA kezdetű készülék sorozatszám is, csak hogy ne érjen meglepetés).
-
Saky1
csendes tag
válasz FeRRaR1 #21317 üzenetére
Végül nem, keresek másik boltot!
Amúgy sem voltak túl kedvesek, wifin le akartam tölteni egy LCD-test programot, de nem adták meg a wifi kódot! Mobilnetem meg még nem működött,mert sim kártyát is cserélnem kellett, arra meg azt mondták, hogy csak olyan 15 perc múlva aktiválódik a kártya !!! ?
-
shadowcam
tag
válasz FeRRaR1 #21316 üzenetére
Köszi, ez hasznosnak tűnik. éppen tervezek fülhallgatót venni, utána nézek annak is, amit mondtál. Kaptam tesómtól egy urBeats fülest (szegény azt hitte, hogy az jó) és borzasztó, nem ajánlom senkinek. Egyetlen előnye, hogy van súlya. Ennyi.
Amúgy nem találkoztam még ilyen LCD hibával, amit említettél. Szerintem kérj másikat, biztos tudnak szerezni. Tény, hogy Telenorban sosem kedves a kiszolgálás.. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
Persze, mert túl képzettek
Be kell menni, kipróbálni, aztán amit látsz megveszed, ha jó.
De nem jellemző mostanában, hogy rosszat árulnak, nagyon régen hallottam ilyet.
De ha megvetted és nem derül ki egyből az sem gáz, mert van 3 napod cseréltetni egyből, vagy ha neten rendeled, akkor 8. Szóval érdemes megfontolni a neteset is.shadowcam
Bícc, Sh, akg, ezek a nevükből élnek, egy erre szakosodott de nem ennyire "felkapott" cég, töredék áron adja ezt a minőséget, vagy ha úgy tetszik azonos áron sokkal jobbat. Ha mikrofonosat keresel, akkor ajánlom azt ami nekem van, elég sokat jártam utána, ha nem szempont nézz körbe az ajánlottak között
[ Szerkesztve ]
-
Saky1
csendes tag
válasz FeRRaR1 #21323 üzenetére
Igen, csak az a baj a 3 nap cseregaranciával, hogy az pixelhibára nem vonatkozik!
Szolgáltatónál meg nem olyan egyszerű letölteni egy LCD test progit, ráadásul még egy frissítést is kellene letölteni a telefonon, mert gyári androidnál még ott van alul a 3 pontos fekete sáv, amitől nem látszik a teljes képernyő! Az csak egy későbbi verziószámnál kapcsolható ki!
-
FeRRaR1
őstag
Már gyárilag 4.3-al jön régóta, illetve akkor válaszd a neteset, ott ok nélkül is elállhatsz 8 napon belül, és nincs probléma, bár szerintem egyébként sem lesz
kemcso
Írtam feljebb hogy ebben a CX kategóriában, az az 10-20 e és környéke
Jó volt a füles topikban beszélgetni, mikor vettem, visszanéznék, csak nincs miért, mert maximálisan elégedett használója vagyok a fülesemnek[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz Nuada herceg #21318 üzenetére
Airdroid nem a netet használja, hanem simán csak a wifi hálózatot, nem?
Samba lenne a legjobb, csak persze ahhoz root kell sajnos.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kemcso
Ármester
-
Red Bull fan
aktív tag
Sajnos ez a kamera a frissítés óta 1 nagy foskupac lett.Eddig lehetett is vele boldogulni de most......
-
csacsi67
addikt
-
Steve1207
veterán
Egy kérdés azoktól akik rom-olgatnak. Kb mindenféle mod-ot láttam, ami "szokás" viszont kamerát nem találtam, a szokásos tömörítésmentesség, gif funkció mod, illetve még ilyen összehasonlítás topicot se xda-n. Valamit csináltak egyáltalán vele vagy maradt teljesen a gyári?
.
-
Nuada herceg
őstag
válasz Zirowe #21327 üzenetére
Én úgy figyeltem meg, hogy a neten megy.
Régebben csak a wifin keresztül ment.De mikor másolok fel valamit, elég lassú, és kikapcsolom a feltöltést, akkor gyorsabb lesz. A feltöltésem pedig csak 5 Mbit, a wifi hálózat meg 100 mbit körül van, szóval nem kéne hogy észrevehető legyen a feltöltés.
Meg elég lassan másol fel pár száz megás fájlokat. Na mindegy, nem tudom igazából.Értem a csíziót.
-
Steve1207
veterán
Szerintem megvan mi eszi egy kicsit jobban: hálózathasználat. Egyrészt frissítés óta többször visszavált 3G-re valamiért (nem sok oka lenne pedig), másrészt 4.3 alatt vagy én állítottam megszokásból GSM/WCDMA-ra vagy alapból úgy volt, de 4.4 alatt GSM/WCDMA/LTE az alapértelmezett tuti.
Szóval vissza WCDMA-ra és meglátjuk..
-
SeatLeon08
tag
T-mobile szerviz esetén mire számíthatok?
A telefon gyakran magától újraindul, pin kódot kér, vagy csak simán elveszti a térerőt.
Sim kártya csere, softreset és hardreset se segített.Kamera lilul...
A kopásokat is szóvá tegyem, vagy cserélik szó nélkül?
Szóval hétfőn megy a T-mobile-ba. Onnan mikor kerül a csehekhez?
-
enginev3.0
félisten
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
hurrikan
addikt
válasz shadowcam #21303 üzenetére
Érdekes.
Szerintem pont rosszabbul szól a 4.3-hoz képest. Hangerő is kisebb és a mély is hallhatóan kevesebb.
Először azt hittem hogy placebo, viszont összehasonlítottuk ugyan azt a zenét ismerősöm 4.3-as One-ján, meg az én 4.4.2-esemen és tisztán hallatszott a különbség a 4.3 javára.
Fülesen is mintha kevesebb volna a mély és több a magas, de ez már nem 100%.Viszont a kijelző színei láttatóan javultak, sokkal erősebbek a színek, jobb a maximális fényerő is.
Ezt is összehasonlítottuk Display testerrelA billentyűzet kitakarás bug nálam is jelentkezik, de annyira nem vészes. Nekem meg főleg nem, mivel a telefon billentyűzet kiosztást használom, ezerszer gyorsabban írok rajta mint bármelyik QWERTZ-n. Telefonossal sosem gépelek mellé. haverok sem hitték el, hogy gyorsabb vagyok rajta, Mégis hamarabb beírtam ugyan azt a szöveget, mint ők QWERTZ-n
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz enginev3.0 #21338 üzenetére
Hangban én a 4.2.2-ről 4.3-ra frissítéskor vettem észre jelentős javulást.
Most valamelyest romlott szerintem. Meg az összehasonlításkor is ez jött le mindkettőnknek. Anélkül hogy ismerősnek elmondtam volna hogy mi a véleményem tehát nem befolyásoltamHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Red Bull fan
aktív tag
Hang sztem. Is jobb de a kamera sokkal rosszabb.
-
Gulyopapa
addikt
válasz Red Bull fan #21340 üzenetére
Miben rosszabb a kamera ?
Nálam ugyan olyan közepes, mint volt -
hurrikan
addikt
Na akkor csak nem vagyok egyedül az észrevételemmel.
Nekem is jó fülem van az ilyesmihez.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Red Bull fan #21348 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan kérdezném, tudja valaki, hogy a kamera szoft. száma kiolvasható valahonnan?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
enginev3.0
félisten
Itt se jön be a kép amit linkeltem
https://www.dropbox.com/s/ewdr9cpq12jzr43/IMAG0081.jpgA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest