Új hozzászólás Aktív témák

  • g0n21

    senior tag

    válasz HUTCHDB #18836 üzenetére

    Tudod, úgy vagyok / voltam vele, hogy htc desire, OneX, és a One után, ismerve a HTC minden oldalát (szar szervíz, jó anyagminőség, szoftverek, hardver, stb), úgy, hogy amióta ez szervizben van, azóta édesanyám HTC 8x-ét használom eljutottam egy olyan pontra, hogy én csak szeretném, ha minden úgy működne, ahogy van.
    Úgy értem, hogy a One esetében kapok egy csomagot, ami jó, de sok másra is próbálják ráhúzni. És végülis minden benne van a csomagban, még több is mint ami kéne, de azok mégsem hibátlanok (viber beragadás, whatsapp szintén, google location akksi szívás, skype force close állandóan - csak hogy párat említsek).

    A WP8... egyszer jó lesz, meg élvezhető lesz, meg nem lesz hiányos, meg nem fognak késni az értesítések, és nem az lesz a legsűrűbb üzenet, amit látok, hogy "cant connect"", vagy "try again later", vagy "we're trying"

    És arra jutottam, hogy Tudodmi oprendszer, a tudodmi S telefonjának legújabbjával megér egy próbát.
    Kisebb, oké, ez tény. Viszont ott abban a csomagban minden egyes kis szar (tehát a csomag tartalma) csak és kizárólag arra van ráhúzva, de legalábbis kevés variánsra, és a gondolatmenetem azt szüli, hogy a kezembe adnak egy komplex valamit, ami úgy van, ahogy, és kész.
    Azok a programok, amik nekem kellenek, vannak rá, anyagra oké, és igazából kíváncsi is vagyok, hogy mi az amit évek óta fikázok... :D

    Aztán, ha nem tetszik, eladom. És veszek megint egy One-t, vagy ami akkor lesz.

    Ahogy volt konzulensem a tévés Wisinger István mesélte nekem még szakdolgozat íráskor, hogy amikor tervezték elindítani / elindították a király televízió kettes csatornáját, és voltak próba adások, majd élesek, akkor kiment, mint riporter különböző tájegységekre, hogy meginterjúvolja a nézőket.
    És bezony sok helyen csak szidást kapott, és őt, mint a tévé ottani képviselőjét szidták, mert így, hogy két csatorna van, nem tudnak dönteni, választani a kettő között, hogy melyiket nézzék...és minek kettő.

    Na, most én is itt tartok: Nincs kedvem válogatni... Tegyenek elém egy valamit, és kész.

    Off vége, legközelebb majd privátba megy :D

    Kronometer.hu // nick: Gonzi // Cartier Santos 100 XL 1,8m // Cartier Ronde Croisiere 1,55m // Cartier Santos Dumont small ar-ac 1,7m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák