-
IT café
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Fürkésző #8338 üzenetére
m8s@M:
Hát, még szokom, egyelőre nekem tetszik, bár néhol kicsit fura. Értem ezalatt, hogy alapvetően gyorsabb, de a memory management mintha romlott volna, spotify+hangouts+fb messenger+viber chat+citymapper (londoni bkv-s közlekedéssegítős navigálós app) elég rendesen megfeküdte a gyomrát a telónak a frissítés után, előtte jobban bírta. Mondjuk lehet ezen egy fr segítene, arra a hétvégén fogok rápróbálni.Az új sense design csak egy napig furcsa, utána összeáll a kép, szerintem szép egységes, mint eddig minden sense (droid 2.1 óta használok htc-ket).
Belső tárhely-es sd: még nem próbáltam
Design: nem próbáltam, nekem tetszik
Frissítés: konkrétan kiírja a telefon, hogy jó ötlet töltőn hagyni frissítés közben, én is így tettem, nem értem, mi baj lehetne belőle.Ha van még valami kérdés, jöhet bátran, bár hétfőig ritkán fogok idenézni, de aztán ha más nem, majd válaszolok mindre akkumuláltan.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- Futás, futópályák
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi 12X 8gb / 356GB újszerű állapotban, dobozában, számlájával, + prémium tokkal eladó
- iPhone 8 64gb
- Xiaomi 14 12/512GB Fekete, 3év gyártói gar. 2027.11.04-ig garanciális. +ajándék autós tartó!
- iPhone 14 PRO MAX 128GB deep purple gyönyörű, 2025 november 22-ig Apple garancia! Akku 85%
- iPhone 13 Pro 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest