-
IT café
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazulka2800
tag
Sziasztok! Nem rég tettem az m8-am ra egy romot amely telepítés kezdetén 30%-on volt az akku és az első boot után 50%-on azóta rendkívül gyorsan merül (kb 7 óra egyáltalán nem intenzív használat után már sír a töltőért) nagyon hálás lennék a segítségért mert ez egyszerűen borzalom.
Samsung C3050 -->Huawei U8500 -->Samsung Galaxy Y -->Sony Xperia J -->Sony Xperia SP ->Sony Xperia Z1 Compact -->HTC One M7-->Sony Z3C
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Beszereztem egy HTC One M8 Dual Sim-es változatot! Lenne pár kérdésem, de ha rossz helyen kopogtatok, nyugodtan irányítsatok tovább!
Először is a bootloader azt írja:
Software Status: Modified, UnLocked, S-Off, CID-HTC__102, HBOOT 3.19.0.0000, Radio-1.24.30336021.13G
A recovery meg azt sem tudom melyik fajta:
Android Recovery (a menüje a CW-s recoveryre hasonlít)
Egyébként 6-os android van rajta, de ha jól láttam root-olva!
Van valami különbség a M8D és az M8DUG között?
Főzött ROM-okat hol találok az M8DUG-hoz (mert ilyenem van)!
Segítséget előre is köszönöm!
Szép napot!
-
Rerrietllub
tag
Sziasztok.
Jelenleg egy HTC Desire 626-ot használok, mondhatni meg vagyok vele elégedve. Már a 3. Htc-m, androidos telók közül ők tetszenek a legjobban.
Viszont sosem volt még tőlük csúcs telefonom és egyre jobban vágyom rá.
A dilemmám:
HTC A9 vagy M8 vagy M9. Esteleg M8s. (esélyes még az LG G4 is)
Igazából böngészésre, facebook, Viber, email, zenehallgatásra használom a legtöbbet. Játszani nem szoktam szinte sosem, fotózni is csak ritkán, mikor hirtelen, gyorsan kell csinálni egy képet.
Kíváncsi lennék a véleményetekre, az érv és ellenérvekre.
Köszi!Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
no more
veterán
válasz Rerrietllub #8306 üzenetére
Ezek közül értelemszerűen az M9. Azt fogják a legtovább támogatni.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
stilo18
addikt
Én az M9-re szavazok, bár mostanában nekem is van olyan gondolatom hogy megpróbálnék egy A9-et
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
viera
őstag
Én is az A9-en gondolkodom.Csak keveset tudok róla.Megköszönném én is ha valaki leírná a tapasztalait róla.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Varoz
addikt
M8
Akksiban jobb, ha jól tudom. Hangzásban a legjobb, kamerában lehetne több az M9, de arra amire neked kell még lehet jobb is az M8. Egyik legbeváltabb típus, szerintem a legszebb is, de ez szubjektív. A9-et biztos nem vennék, egyáltalán nem tetszik és az ujjlenyomatolvasót leszámítva nem tud többet, sőt.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Rerrietllub
tag
Köszönöm a válaszokat, kezd szűkülni a kör.
Élőben lenne a legjobb megtapizni őket. Már volt szerencsém az M8 és M8s-hez, az A9-hez. Nem volt még kezemben sem az M9, sem az LG G4.Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
-
viera
őstag
válasz Rerrietllub #8311 üzenetére
Milyen volt élőben az A9?Szerintem NAGYON szép telefon, nekem baromira tetszik. Az AMOLED kijelző miatt is nagyon bejön.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
no more
veterán
-
Varoz
addikt
Nem tudom mit vagytok oda az AMOLED-ért, szerintem rosszabb mint a hTC LCD-i, cserébe még jól be is tud égni.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Nazara
őstag
Hát én pár hete végre megnéztem az s7, s7 edge kombót a MM-ban, és azt kell mondanom, hogy le a kalappal. Ez már nem az az AMOLED, ami régen, és bevallom, sokkal jobban tetszett mint az M8-am kijelzője. (Persze, két generációval régebbi, csak azt mondom, hogy nekem nagyon bejött)
Természetesen továbbra sem kell Samu, de ez már másik sztoriRudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
tomsics
senior tag
Sziasztok!
Szeretném meg venni az első Htc-m és kellene egy kis segítség.Nem tudom melyikkel járnék a legjobban.
Telefon,zene hallgatás és netezni és néha fényképezni használnám.
Ezeken agyalok:
One m8
One m8s
One m9sNéztem az A9,M9-et is,de formára sokkal szebb az m8,meg árban is barátibb.Az "s" betűnek mi a jelentése?
M8 mennyire állja meg a helyét a mai appokal?
Köszönöm░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
válasz tomsics #8318 üzenetére
s betű: prociban gyengébb verzió.
m8s esetében emellett még van annyi különbség, hogy nagyobb felbontású, elvileg jobb kamerája van. (Én nem vagyok elájulva tőle, szerintem átlagos)Annyi, hogy m8-at újonnan már elég necces szerezni, amennyire tudom, leálltak a gyártással egy ideje.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Gyengébb soc:
snapi 800 vs 615 (m8 - m8s)
snapi 810 vs helio x10 (m9 - m9s)
Ezek nem egyértelműbben gyengébbek az s varinásban (pláne single core teljesítményben, ami kicsit hunyorítva gyak leírja az általános rendszersebességet, reszponzivitást)?Gyártás: Akkor rosszul tudtam, köszönöm az info-t!
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Varoz
addikt
S7-et nem nézegettem még. De annyira nem is vonz.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
Arra kérnélek benneteket, hogy adjatok pár tippet, tapasztalatot, mely autós tartók váltak be leginkább az M8-ashoz! Webshopok alapján nem tudom eldönteni egyikről sem, hogy melyik felelne meg.
Jön még boardosra lavina! :D
-
gydani20
tag
Üdv! Pár napja megjelent az at&t m8am-ra való marshallow update csak az a problémám hogy letöltöttem a htc oldaláról az at&t szolgâltatos m8 hoz való ruu updatete és telepítés elején vmi 1fr55 ös errort ír és nem csinálja a frissitést pedig a mostani 5.0.2 est újra tudtam ruu updatel rakni a marshalliwot pedig nem vki találkozott e ilyennel vagy mi a teendő? Meg azt nem értem hogy a telefon menüben van egy olyan hogy át&t szoftverfrissités gondolom ez az ota de nem jelez új szoftvert eddig sose jelzett meg talált csak úgy tudtam frissíteni ha a htc okdalárol leszedtemm az ruu updatetet és pcről a telo s-on,locked,nem lett a boot meg ilyenek piszkálva eddig mindig minden frissités ment csak ez a marshallow nem akar települni
-
20 perce jelzett az m8s-em, hogy megjött rá a frissítés!
Mivel itt már sokan használjátok egy ideje, adja magát a kérdés: rányomjak (factory reset után természetesen)?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Varoz
addikt
Nem tudom az S-nél milyen, de a sima M8-ból kiindulva, azonnal nyomj rá!
-
hagymas7up
tag
Sziasztok.
Most vennék egy M8-at az M7 helyett de túl olcsó még úgy is, hogy repedt az üveg, félek, hogy netán valami klón, mert volt már a kezemben és full-full úgy néz ki, mint az eredeti htc, de valami ismeretlen rom van rajta sense nélkül. Milyen proram vagy kód van amivel meg tudom nézni, hogy eredeti e?????Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
CptAdamica
veterán
-
no more
veterán
válasz CptAdamica #8329 üzenetére
Lol a klónnak -időjárás widget híján- Sense 5-ös kinézetű app drawere van!
[ Szerkesztve ]
-
Areturus
tag
Sziasztok!
(Nem tudom mennyire tiltott, megtűrt a téma így ON-ba teszem, de ha szerkeszteni kell modi úgyis tudja)
Németországban szeretném használni az otthonról hozott, vásárolt magyar Vodás függő HTC One M8 telefonomat. Előfizetés/tartozás nincs rajta. Értelemszerűen német Voda CallYa kártyával, SIMmel nem működik. Tud valaki egy teljesen biztos online weboldalt, szolgáltatást ami profi szinten ezzel foglalkozik? Átutalom az összeget, s ők küldik az unlock 8 számjegyű kódot e-mailben. -
Balinov
titán
válasz Areturus #8331 üzenetére
nem biztos,hogy a modik szeretik az ilyen kerdest, de a helyedben megkerdeznem a magyar Voda-t,hogy Xdb JMKF fejeben nem adjak-e ki hivatalosanz NCLK kodot?
Angol/Ir Voda hasznalja ezt a gyakorlatot, talan az otthoni voda sem tul vaskalapos
esetlegg itt kerdezz ra, mi a jelenlegi gyakorlat, mert ezen 2013-as hir szerint szarakodhatnak
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sokosz
újonc
Sziasztok!
Szerintetek ma még megérné újonnan egy ilyen készülék vásárlása? kb. 70, max. 75 ezer forintom van telefonra, és nagyon megtetszett a HTC, mivel szerintem megbízható márka. Félek, hogy ez a közel két éves darab ma már nem állja meg a helyét... Megéri várni esetleg a Desire 630-ra?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
karldergroße
senior tag
Ha nem zavar, hogy túl sok támogatást (frissítést) már nem fog kapni, (és ha nem vagy megapixel-b...zi) nyugodtan megveheted, ugyanis egy tökéletes, hibátlan, gyors és akadásmentes készülék, Android M-mel és Sense 7-tel pedig tökéletesen testreszabható, egyénivé tehető. A hangminősége zene terén lenyűgöző. Elegáns, strapabíró megjelenésű készülék. Egyszóval ha nem vagy neofil, ennyiért tökéletes választás.
-
Varoz
addikt
válasz karldergroße #8336 üzenetére
Kapcsolódok hozzád. Ha nem lenne pénzem a 10-esre, csak az M8-ra, simán azt venném. Nagyjából le is írtad, hogy miért.
-
Fürkésző
tag
Sziasztok!
M8s Marshmallow-ra való frissítésével kapcsolatban megosztanád a tapasztalataidat? Köszi.
M8, M8s Marshmallow-ra frissítettekhez is szól a kérdésem:
- A belső tárhelyként formázható SD kártya opció nagyon vonz. Tapasztalatok alapján milyen hátrányokkal járhat, milyen gyorsaságú kártyát feltételez?
- A Sense 7-tel elcsúfított dizájn javítható (és mennyire könnyen) a Témaszerkesztőben? Pl. fehér hátterű tárcsázó/billentyűzet visszavarázsolható vele feketévé?
- A frissítést valóban akkuról használva kell végezni? Nem szabad rádugni a készüléket a töltőre?[ Szerkesztve ]
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
no more
veterán
Még, hogy nem állja meg a helyét. Az iPhone 6S-sel van egy szinten kb.
-
őstag
Telepített valaki már közületek MIUI-t M8-ra ?
Egyre jobban foglakoztat a dolog, mert nagyon stabil,sokkal gyorsabb kompaktabb mint a HTC Android Sense-velPrecision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Varoz
addikt
-
őstag
Mivel van mindkettő, igy nem mese, hanem tapasztalat. Egyébként a MIUI oldalán is fent van az M8 támogatott készülékek között, és az xda-n is nagyon jókat írnak, attól függetlenül hogy ti még hallani se hallottatok róla.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Varoz
addikt
válasz VANESSZA1 #8343 üzenetére
Kapufa. Láttam, nyomkodtam, volt is MIUI-m. Tényleg stabil cucc. De messze van azért a Sense-től.
-
ferob
őstag
válasz VANESSZA1 #8343 üzenetére
Csak pár dolgot említenék, ami miatt nem feltétlen biztos, hogy megéri MIUI-t használni a készüléken.
Egyrészt elég régi verziójú android az alapja, konkrétan KitKat 4.4.4, másrészt az sem egy eredeti MIUI ROM csak azért, mert fenn van az oldalukon, mivel lényegében az M8-ra kiadott GPE ROM-ról van szó, amit felhasználva portolta a XDA-n fellelhető felhasználó a MIUI felületet és az egyes funkciókat.
A régi androidból adódóan elég sokat kell nélkülözni, ami a javításokon és egyéb funkciókon kívül biztonsági frissítéseket is érint, valamint kisebb hibák így is fellelhetőek itt-ott.Manapság nem sok értelme van egy aránylag új készüléken régi androidot futtatni, főleg akkor, ha elérhető rá hivatalosan is a Marshmallow, ami nem kis előnynek számít.
Ha van egy olyan készüléked, amin gyári MIUI ROM fut, akkor azt teljesen kár egy lapon említeni ezzel, mert a kettőnek sok köze egymáshoz nincs. -
őstag
Én erre gondoltam..
http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&mobile=noPrecision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
válasz Fürkésző #8338 üzenetére
m8s@M:
Hát, még szokom, egyelőre nekem tetszik, bár néhol kicsit fura. Értem ezalatt, hogy alapvetően gyorsabb, de a memory management mintha romlott volna, spotify+hangouts+fb messenger+viber chat+citymapper (londoni bkv-s közlekedéssegítős navigálós app) elég rendesen megfeküdte a gyomrát a telónak a frissítés után, előtte jobban bírta. Mondjuk lehet ezen egy fr segítene, arra a hétvégén fogok rápróbálni.Az új sense design csak egy napig furcsa, utána összeáll a kép, szerintem szép egységes, mint eddig minden sense (droid 2.1 óta használok htc-ket).
Belső tárhely-es sd: még nem próbáltam
Design: nem próbáltam, nekem tetszik
Frissítés: konkrétan kiírja a telefon, hogy jó ötlet töltőn hagyni frissítés közben, én is így tettem, nem értem, mi baj lehetne belőle.Ha van még valami kérdés, jöhet bátran, bár hétfőig ritkán fogok idenézni, de aztán ha más nem, majd válaszolok mindre akkumuláltan.
-
Balinov
titán
Sracok,
M8 kezd az utobbi idoben vicceskedni. pl. tegnap 19% akkunal rebootba ment chrome betaval phzas kozben, aztan toltore teve majd bekapcsolva android is optimizing, majd ujabb reboot
Erre gyk egyik android google szolgatatas se akarta az igazsagot, play-t elinditva vagy 49db alkalmazas update-t ker, ugy 1 ora alatt le is tudta, semmi kep/video nem veszett, de par logint igenylo alkalmazasnal ugrott az userdata, ujra be kellett mindenhova lepni.beallitasok egy resze (pl. double tap) is ment a levesbe. raadasul nemreg elkezdett laggolni is, eleg rendesen
Talalkozott mar valaki ilyennel? mi a tokom lehet ez? Erik a csere, juliusban lesz 2eves, de jo lenne, ha meg legalabb 1-2 honapot ki tudna huzni
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
atius
csendes tag
Hali!Frissiteni szeretném a m8 -at.Gyári romra gondoltam a telo S-OFF-os super CID-es(1111111) de viszont bootloader nem nyitott !Köszönöm Előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest