Új hozzászólás Aktív témák

  • ShadowX

    őstag

    válasz Lacee1986 #7113 üzenetére

    Pedig van valami ebben a sense dologban. Vagyis nemcsak a sense-ben, hanem az egész szoftverélményben. Nekem ez az elsô htc-m, és be kell vallanom elôször nagyon nem tudtam miért vannak oda az emberek érte. Aztán amikor már 3. hete nem kellett újraindítani a telefont, mert nem volt belassulva, meg amikor reggel megnyitottam a chrome-ot és nem töltött újra, meg minden folyékonyan történik, akkor kezdtem nagyon hozzászokni. Plusz furcsa, de elôször tényleg idegenkedtem a sense-tôl, de aztán mikor ráérez az ember, akkor minden ésszerûnek tûnik benne. Persze van amit cseréltem a gyári appok közül, mert egyszerûen használhatatlannak tartom, pl. gyári launcher, gyári billentyûzet, de ezt minden telefonomon megtettem eddig.

    Plusz nálam hatalmas pozitív csalódás, hogy nem ilyen színes csili-vili a kezelôfelület, hanem egyszerû színekkel operál.

    Az tény, hogy az M9 nem lett nagy újdonság, de ki kellett adni a frissítést, hiszen már az M8 idejében is 805-ös procikkal szaladtak a csúcskészülékek, miközben ebben 801 duruzsol (mellesleg semmi hátrányát nem látom). Emiatt lépni kellett. Az, hogy design-ban nem volt elôrelépés, nem feltétlen hátrány. Apple is csak kétévente vált design-t, mégis veszik, mint a cukrot. A marketing, na az maradt el csúnyán. Bemész egy boltba és mit látsz? Mindenhol samsung feliratot. Emiatt nem is tudnak a HTC-rôl az emberek, mert cikinek érzik ha nem galaxy-juk van. Így ez is rétegtelefon lett.

Új hozzászólás Aktív témák