-
IT café
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melanor
tag
válasz Corsa02 #2491 üzenetére
Így tél közeledtével a note 7 bizonyos szempontból előnyösebb lehet. Tényleg ez volt a Samsung idei nagy durranása.
Viszont a Honor tényleg jó üzemidőket produkál, gyors, nem dobál térerőt, nem melegszik durván nagyon jó ez az ujjlenyomat olvasó és ilyenek, ha csak az újabb samunkhoz hasonlítom amik megfordultak a kezemben.
Soha ne engedd hogy belenyúljanak az agyadba!
-
Snell
csendes tag
válasz Corsa02 #2826 üzenetére
Sziasztok.
Eddig csak hű olvasója voltam a topicnak(lassan végig olvasom,kicsit lemaradtam),ezer éve regisztráltam azt hiszem.Asszony vett egy H8-at 1 hónapja kb.,most rendeltem én is egy feketét.Amúgy Németországból írok.
Corsa02 : én is azt az akciót találtam meg,a VR szemüveggel,ha minden igaz,akkor holnap ideér,lesz egy kicsit több infóm,ha érdekel valami.
-
titán
-
Miki7712
csendes tag
válasz Corsa02 #3888 üzenetére
Maximalisan. 3 hete nyuzom tokeletes. Igazabol en az alphaval is a szerencsesebbek koze tartoztam csak a vegere behalt a kijelzom. De ettol fuggetlenul is jo valtas volt. Uzemido 2 kartyaval is brutal alphahoz kepest. Fura hogy nem kell 16 ora korul toltot keresnem.
[ Szerkesztve ]
-
malnabokor
senior tag
válasz Corsa02 #4479 üzenetére
Akkustatnál nincs ott, a wifikeresésről nem tudok (annak hol van a beállítása?) viszont a GPS 24/7 be van kapcsolva (de az akkustat szerint csak akkor működik amikor használom)
Dwatti
- igen, csak a Huaweinél arra alapozták, hogyha van ujjlenyomat olvasód, akkor úgyis levéded a telefont, viszont ha így lezárt telefonon bármi programot két ujjal felébresztve el lehetne indítani, az elég nagy öngól lenne.
Nyilván nem mindenki zárja le kóddal a készülékét, viszont mivel az ujjlenyomattal gyorsan be lehet lépni, ezért a Huawei kizárt most minden más lehetőséget.[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
forgonati
őstag
válasz Corsa02 #4823 üzenetére
Ja hogy manualba nem is használja a BW szenzort?? Nem is tudtam. Az de szar... Miért, talén manual módba nem jön jól a több fény? Vagy mi a tetűért tiltja le manualban? Nem is értem ezt...
Mondjuk még mindig nem világos hogy pl. miért zöld foltos a 2 kamerás kép.
Keelah Se'lai!
-
AlrightSir
tag
válasz Corsa02 #4823 üzenetére
Na ezt valaki okos magyarázza már el nekem! Eddig nem szóltam hozzá a témához, mert a netes teszteket böngészve is látszódott, hogy mos rendesen. De ez elkerülte az én figyelmem is.
Tehát ott tartunk, hogy ha pro módba váltasz, akkor mindegy milyen telefon van a kezedben, lehetne akár egykamerás Sony is, teljesen mindegy. És a pro mód (lenne) a lényege a telefonnak. Ez a parasztvakítás legfelsőbb foka.
[ Szerkesztve ]
-
ricszol
csendes tag
-
rozsi71
tag
válasz Corsa02 #4887 üzenetére
Én használom az időkép alkalmazást. Amit írtál, hogy reggel ránézni, arra tökéletes szerintem, ugyanis reggelente küld egy rövid előrejelzést, ami értesítés formájában a zárképernyőn is látszik. Csak a hangot levenni róla, mert nekem csipog is, pedig az időkép szerint néma értesítésnek kellene lennie.
-
forgonati
őstag
válasz Corsa02 #4935 üzenetére
Nálam is megy, legalábbis a 3 éves Samu tévémet kapcsolgatja... Mondjuk szerintem kb. ennyit használtam amíg kipróbáltam és soha többet. Számomra semmi értelme, kb. 3x átkapcsolom a tévét a gyárival, amíg a telefonon egyáltalán elindítom az appot. Mondjuk lehet hogy extrém esetekben jó lehet, mondjuk elveszett/tönkrement a gyári és áthidalásnak jó amíg beszerzek egy univerzálisat vagy megrendelem Ali-ról az utángyártottat. Mert hogy nálam teljesen nem váltaná ki a dedikált távirányítót az tuti. Volt már infrás telefonom, nem is egy, de az életben nem vettem még igazából hasznát. Persze valaki biztos használja.
Keelah Se'lai!
-
Snike
aktív tag
válasz Corsa02 #4979 üzenetére
Szia!
Minden ki van lőve! (Se wi-fi se Bluetooth keresés nincsen)Azt azért hozzáfűzném, hogy Honor 7-ről jöve megtapasztaltam, hogy gyári reset (beállítások automatikus visszaalkalmazása nélkül!) sokat segített egy "új rendszer" használatában. Nekem annon soha nem akart "elaludni".
[ Szerkesztve ]
PS5, mert az jó! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest