-
IT café
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwatti
addikt
Én egyik munkatársammal 1 hétre elcseréltem a honort egy samu s7-re , mindketten örömmel adtuk vissza a másikat. Engem idegesített hogy a samsungon néha villódzott a kijelző a kamera szerintem ott jobb de a többi nem jött be nálam.
Ö egy P9-et akart venni a párjának én meg egy S7-et ezért cseréltünk -próbára . Végül mindketten P9-et vettünk
[ Szerkesztve ]
-
-
Quqesz
nagyúr
Ezt a ramtakarítási kényszert én sem értem, de igazából nem zavar az üzenetek terén. A pdf más dolog, ott bosszantó tud lenni. Az 1+ esetében megoldották, itt is meglehetne......de ha jól emlékszem lg g4 esetében is volt olyan nem 1x, hogy feloldáskor jöttek meg az üzik. Mindenesetre ha van 4gb, akkor nyugodtan használhatná a rendszer....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
-
-
ADAM1337
nagyúr
Melyik app zárodik be egészen konkrétan ?
Csak azért mert én is valami idióta beállítást találtam, addig csak megnyitáskor csatlakozott a messenger utána jó lett.
Sőt ha a fogyasztási szintet megnézed az akkumlátornál, és software résznél egy appot kiválasztasz van egy olyan kapcsoló, hogy bezárás a képernyő kikapcsolása után.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Pontosan, minek ennyi szabad ram. Amúgy elég hektikus a ramkezelés, mert pl az időkép általában frissíti magát óránként rendesen, de ma reggel 9 órát írt utolsóra......szóval nekem még nem egyértelmű, hogy hol a hiba:app vs droid(doze) vs emui......
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
válasz ADAM1337 #23360 üzenetére
Az említett akkus résznél egyetlen programomnál sincs bekapcsolva a bezárás... rész. Sőt, több alkalmazásnál "rátettem" a lakatot a multitask képernyőn.
Ha elég sokáig "nyugton" hagyom a telefont (pár óra) akkor simán kisöpri a memóriából a programokat, csak az utolsó öt marad a multitask képernyőn. És nem érdekli hogy ott a lakat, a beállításban ki van kapcsolva a bezárás stb.
De volt már olyan a hétvégén, hogy számítógépen wathsapp web-en cseteltem, egyszer csak kiírta, hogy elveszítette a kapcsolatot a telefonnal. Nézem a mobilt, őfelsége kilőtte a whatsappot, merthogy "nagy fogyasztású" program. Pedig a beállításban nincs energiatakarékosság bekapcsolva és az összes helyen ki van iktatva a bezárás, a "nagy energiaigényű appok bezárása" is off.
Egyszerűen az a helyzet, hogy teljesen mindegy én mit állítok be, a rendszer gondol egyet és kisöpri a memóriát. Én még soha nem láttam 1.9 gigátó kevesebb szabad memóriát. A rendszer gondoskodik erről. Sajnos...
Én azt szeretném, ha elindítok 20 appot, és a szabad memória leesik 500 megára, a rendszer tartsa ezt tiszteletben. Fussanak ott a háttérben a programok, akár hetekigNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
ADAM1337
nagyúr
Érdekes a probléma nálad, csak mert nálam 10 appnál se tölt újra és ebben játék is van. (last day on earth, messenger, chrome ált 3-4 lappal, gmail, levelező és társai viber stb.), egyedül a skype lövi le magát folyton, de az a program egy hulladék, csak munka miatt a törökökkel azon tudok beszélni csak.
-
ORCA58
addikt
válasz nrg_52 #23350 üzenetére
Az a szomorú, hogy igaza van.
A Mate 10 reklámfilmjében szerepel, hogy már nem is okos telefon. A többi Huawei sem az, mivel képtelen megjegyezni az appokat, amiket használni akarunk. Ezek szerin ennél butább lesz??Szilasi70
Tudjuk, de a Huweinél ez nagyrészt csak elméletben igaz. A fő, hogy sok sok üres memóriának örülhessen a felhsználó.
Ha rendszeren ránézel egy app-ra, lehet hetekig bent marad. Ha szándékosan nem nézel rá, előbb utóbb kilövi.
Ezt próbáltam, igaz kevesebb memóriával bíró Huawenél, de az elv ugyan az.Kruso77
Éppen fordítva! Az a baj, hogy sok az üres RAM![ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
Kifutott a szerkestési időm.
Röhejes, de az 500 MB-os Alcatel OT995 még mindig több app-ot tud a memóriában tartani, mint egy 2GB-os Huawei. (lehet a 3-4 GB-os már lepipálná) Igaz ekkor már 50kB alatti a szabad memória, meg már minden szempontból használhatatlanul lassú.ADAM1337
Ha az app úgy van megírva, hogy maradjon a memóriában, (esetleg van ilyen beállítása) akkor nem lövi ki. Vagy van esetleg kirakható Widget hozzá, (ha kell ha nem ki kell rakni) akkor is benn tud maradni, pl aCalenadar.[ Szerkesztve ]
-
vatomi
aktív tag
Egy kis tapasztalat megosztás. OTA-n jött a 394, ráengedtem az előzőre csak az update-t FR nélkül. Nem lett tökéletes, valami alkalmazás beakadt és merítette mint a veszedelem. Ment a factory reset, felépítettem újra az egészet részben Huawei Backup-ból. Nagyon furán működött vagy 2 napig, valahogy lassabban reagált mindenre, nem volt a megszokott módon pattogós. Már gondolkodtam a rollback-en de két nap után minden magától helyreállt, mint régen. Szóval türelem!
-
lbence
aktív tag
Egy láma kérdés:
Zárképernyőre widgetet nem lehet kirakni, ugye? -
Bass
addikt
Sziasztok létezik valami tuti usb c-s gyorstöltős powerbank ami biztosan ismeri a Honor gyorstöltési szabványát? Ugyan használok egy xiaomit ami 10000mah de sima usb és nem gyorstöltős.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Mub
csendes tag
Melyik a legjobban védő tok?
Ilyenem van, de nem érzem, hogy elég védelmet adna.Olyat szeretnék, ami minnél jobban kiemelkedik a kijelzőtől.
LG G4-emhez OtterBox Commuterem volt az elég stapabíró volt, de a Spiegen Slim Armor nem volt elég.
-
Kruso77
kezdő
Amúgy meg értem a problémád, csak nem pontosan fogalmaztam... Viszont nálam most van 2,12gb szabadon és két oldal mellett az összes utóbbi 4oraban megnyitott alkalmazadba vissza tudok lépni újra töltés nélkül.... Van bent játék, kamera, messengeren, insta, face stb... Szóval érdekes 🙃
-
royslade
tag
És természetesen a saját márkás termék is tudja a gyorstöltést. Huawei AP08Q
-
löszíblö
újonc
Sziasztok!
Segítség kellene. Frissült az EMUI 5.0.1-re és azóta nem található meg a beállításokban az ujjlenyomat azonosító menürész. Az okosgomb része funkcionál, de feloldani nem tudom vele a telefont.
Valami ötlet? -
johnsmithnex
tag
Sziasztok!
Használ valaki custom romot?
Melyiket ajánljátok napi használatra?
Főként steril droid érdekel. -
ADAM1337
nagyúr
ppsspp emulatort használ valaki ?
1:1 felett irdatlanul laggol. -
peanar
senior tag
válasz löszíblö #23382 üzenetére
Szia.
Melyik rom, milyen rom? Mi volt előtte és azzal a rommal működött?
Már egy jó ideje emui 5.0.1, azt nem az utolsó frissítés változtatta meg.
Nézzél szét a neten, hogy valahova nincs e feltöltve a jelenleg a telefonodon futó teljes rom (UPDATE. APP) mert akkor a dload mappaból újra telepítheted.
Wipe-al csináltad a resetet vagy a beállítás menüből?
Ha jól csináltad a resetet (wipe) akkor a telefont újra a be kellett állítani (nyelv, stb.) és a lépéseken végig menve fel kell hogy kínálja az ujjlenyomat azonosítás... volt ilyen?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest