-
IT café
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Manual modban 1/10-s zarido felett nektek is megszunik az elokep? Azaz pl nem vilagosodik a zarido novelesevel? A masik hogy a gyari fenykepezo appal nem lehet rawba fotozni? Itt droidon mit erdemes raw-jpg konvertalasra hasznalni?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
nrg_52
addikt
válasz #95687424 #14799 üzenetére
En is elegedett vagyok vele teljesen, szerintem jobb, mint a sima uveg. Szerintem ved is annyira, ha nem jobban, pont a rugalmas volta miatt.
@Bass: de, pro foto modban ott a raw mentesi lehetoseg 7.0-an.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Quqesz
nagyúr
-
7Heads Drago
veterán
Mennyi idő a kijelzőcsere? Mert kezdem sokallni...
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Becksman
őstag
B360ra rakható egyböl a b381? Az OTA?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Richie86
senior tag
Sziasztok,
Egy amatőr kérdés. Honor 8-at, ha két Sim-mel használom, akkor bukom az SD kártyát ugye? (Faragás nem jöhet szóba). Ugye jól tudom, hogy ez a telefon dual aktív?
-
zzola
titán
Magára a működésre illetve az üzemidőre. Nálam eddig is szűk volt az utóbbi keresztmetszete, remélem nem kell még egy töltést beiktatnom napközben...
Egyébként minap toltam egy fr-et, majd újra húztam a B381-et, majd fr és így nincsenek anomáliák. Biztonsági szint március 1.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Már újratelepítés is volt
-
sanyika987
aktív tag
üdv nektek
bocsi a kérdésért de telefon vásárlás elöt állok és kíváncsi vagyok a véleményetekre és indoklásotokra
honor 8 vagy xiaomi mi5s
ez a kettő telefon között vacilálok sajnos nem tudok dönteni
amire használnám
játék egyáltalán nem
más minden (telefonálás, netezés, fotók)
kérlek írjátok le ti mit gondoltok és miért gondoljátokiphone 14
-
nrg_52
addikt
válasz 7Heads Drago #14826 üzenetére
Egy a sok kozul.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
peanar
senior tag
válasz sanyika987 #14824 üzenetére
Szia.
Mivel ez honor8 topik, mégis milyen válaszra számítasz?😀
Gondolom egy tulaj sem fogja azt írni neked, hogy mi5 illetve a xiaomi fórumon senkitől nem kapsz olyan választ, hogy honor.
Rengeteg összehasonlító video van fent különböző portálokon, sok teszt is kering a hálón mindkét telefonról (akár a ph oldalán is).
Olvasgasd és azt válaszd, ami neked szimpatikusabb.
Nekem volt (és van is) pár xiaumiau telefonom, de a szoftver megbízhatóságban nekem ég és föld a kettő. Ez a második honorom, mindkettő stabilabban ketyeg(ett) mint az x.
Nem tudom, hogy milyen a mi5 kamerája, lehet hogy veri a h8-at, de az is lehet, hogy nem....
Én a helyedben úgy valasztanék, hogy minőségben, tudásban jobb legyen a jelenlegi telódnál és akkor nagy csalódás nem érhet😉
Egy biztos, én meg vagyok elégedve a h8-al és állíthatom, hogy eddig ez a legjobb telefonom😀 -
sanyika987
aktív tag
válasz peanar #14828 üzenetére
ne vegyél rá mérget h a mi5s fórumban azt válaszolnák
mindenki tisztában van a szoftveres nehézséggel a mi5s nél
kamera kb szerintem ugyan az
de hardveresen erősebb és időtállobb
őszesegében H8 szoftveres előny mig mi5s hardveres
hosszútávra vennék teledont és nem tudom minek lenne nagyobb előnye
játszani nem játszom telefonon igy az a + amit a mi5s ad benne számomra nemfontos
de köszönöm a válaszodatiphone 14
-
törölt tag
válasz sanyika987 #14830 üzenetére
Szerintem hiába erősebb a hardver, ha szar a szoftver, akkor nem tudod úgyse kihasználni. Átlagos használatra bőven elég a H8 hardvere is, és szoftveresen kategóriákkal jobb a Xiaomi cuccoknál. Nekem sima Mi5 volt, de az újdonság varázsát leszámítva utáltam, egyszerűen kényelmetlen használni a MIUI-t, ha nem egy kínai vagy Kínában.
-
7Heads Drago
veterán
válasz sanyika987 #14830 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a tapasztalatok alapján a szoftver később is kb ugyanilyen gyors fog lenni. Ilyent azért a xiaminél nem ígérnek és tesznek.
Én honor 6-ról váltottam és eladáskor se volt lassú. Csak az akku volt bibis.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
sanyika987
aktív tag
válasz 7Heads Drago #14832 üzenetére
köszönöm nektek a válaszokat és igazatok van
köszönöm a segitségetiphone 14
-
Timoboy
tag
Sziasztok!
Már volt egy, a "problémámra" utaló kérdés, de válasz nem jött rá.
Szóval. A telefonom a napokban megkérdezte, hogy sokszor használom itthon a telót, kívánom e feloldani a kijelzőt jelszó nélkül, stb.. tehát hogy az otthoni címemet hozzáadom-e a megbízható helyek listájához...
Hol találom ezt a beállítást? Több napja keresem, de sehol nem találom. A Smart Lock be van kapcsolva, mint megbízható alkalmazás, ezen kívül semmit nem találok. Valaki segítsen pls, mert most erre nagyon rá vagyok kattanva, de sehol nem találom. ☺️"...néha a kevesebb több..."
-
djbelo
senior tag
Sziasztok!
Honor 8 témákat keresek, de sehonnan nem tudom letölteni.(ami eredetileg van a telóban)[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz Timoboy #14835 üzenetére
Megbízható alkalmazásoknál lehet választani, hogy intelligens feloldás vagy smart lock (google), szerintem itt kellene engedélyezni a smart lockot és akkor a helyelőzmények alapján lehetne a feloldást megcsinálni.
Nálam a helyelőzmények ki van kapcsolva, így lehet emiatt nem ugrik fel az opció. -
Sanki
addikt
válasz djbelo #14836 üzenetére
Honor 8 stock themes
Google legelső találat. -
Yasuo
aktív tag
Hali!
Hosszas gondolkodás után meghoztam a döntést, és Oneplus 3T helyett, egy kék Honor 8-at fogok vásárolni.
Noha majd csak egy-két hét múlva szeretném megrendelni, már most nézegetek hozzá tokot, és üvegfóliát.
Üvegfólia:
Xprotector tempered glass
vagy
Nilkin H+ pro 0,2mm arc edge?Tok:
Mindenképpen MSVII tokot szeretnék venni rá, csak nem tudom, hogy a kékhez a kék, vagy fekete passzolna jobban. Valamint homokszórt, vagy sima matt lenne a jobb? -
Sanki
addikt
Inkább a nillkin, majdnem fele annyiba kerül és szélesebb is, ahogy olvasom. Xprotector tapasztalatok
Tokból pedig jó választás az MSVII, nekem kék homokszórt van kék telefonhoz, nem néz ki vészesen, nekem tetszik, de Neked kell eldönteni.
Személy szerint az iMak fekete homokszórt jobban áll neki.
Itt van pár kép. -
Sanki
addikt
Témás kérdéshez visszatérve: EMUI Theme Store (A Firmware finder készítőitől.)
(#14843) Yasuo: szívesen .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest