Új hozzászólás Aktív témák

  • dave0825

    őstag

    válasz mumtaz #13852 üzenetére

    Értem, és köszönöm a kimerítő választ.
    Galaxy Ace-en nagyon sokat rakosgattam a romokat oda-vissza, rootot, cwm-et, mindent. Komplett ROM-ot nem csináltam, nem is tervezek, tehát annyira nem mentem bele a részletekbe, de azért volt elég sok fogalmam, hogy mihez mi kell. Xperia SP-n is volt fönt nem 1 nemgyári rom, ott is cwm, root, minden. Xperia L-et is rootoltam barátnőmnek, mert szerintem érdemes, és csomó mindent meg is csináltam azon is. Félhalott állapotból is hoztam már vissza gyári recovery előhívással pár ismeretlen kínai telefont is.
    Ezekhez képest a Honor 8 elég más, de tudom mire jó a cwm, twrp (bár inkább cwm-et szerettem, vagy Philz touch-ot), root, csak a sorrend, vagy az előkészület, hogy milyen rom-nak kell előtte rajt lennie, azon nem igazodtam ki. Gondoltam, a legegyszerűbb, ha manuálisan fölteszem, egyébként néztem a hicare-ben, nem talált új romot, de nem is akartam rárakni a belakott rendszerre (ezt is tudom, hogy nem érdemes, ezért szerettem volna tiszta telepítést csinálni).
    Tehát teljesen nem vagyok kezdő a dologban, csak nem követem szeptember óta, vagy a megjelenés óta a romolást, úgyhogy ezért nem voltam annyira képben. Olvastam sokat oda-vissza, xda-n is, hogy mi lehet az oka az incompatibility hibának, de nem találtam szinte semmit. Végül a proxy átírós módszer segített, utána már látta a romokat a Firmware Finder, és le is szedtem a 360-at, föltette babán, csak közben jönnöm kellett melózni du. 2-re, így root, twrp még nincs, úgyhogy szüneteltettem. Este 10 után még folytatom.

    Mellesleg imádom ezt a telefont eddig, még ha nehézkesebb is a romolás vele, mint az eddigi telefonjaimmal, de ettől függetlenül mind rendszerileg, mind hardverileg szeretem nagyon, tehát nem buziztam le, csak mivel még nem annyira elterjedt gondolom, nem sokan foglalkoznak a root hibátlan működésével, vagy nehezebb nekik, nem tudom. Inkább a hibák kiszűrésének leírása hiányában húztam föl magam, meg először, mikor a 120-ra föltettem a 131-et, rootoltam, twrp-t raktam, hibátlanul minden ment elsőre, laza fél óra volt kb. az egész. Ehhez képest a mostani, 2 napja kínlódok vele (igaz, időm sem volt rá sok), eléggé betette a kaput.

    Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

Új hozzászólás Aktív témák