- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Total Commander
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz RootRulez #48 üzenetére
mert amúgy az teljesen logikus, hogy az ingyenes alkalmazásunknak az évek óta veszteséges konkurenciáját a legegyszerűbben úgy győzzük le, hogy túlárazva megvesszük és a felhasználóbázist, a technikát, és a jól csengő márkanevet lehúzzuk a wc-n...
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Devid_81
félisten
Sanszos, hogy fizetőset csinál belőle az MS.
Melóra nagyon jó a Skype, de majd keresünk mást, ennyi....
-
félisten
Ha nem csinálnak belőle MSN-t, akkor örülünk.
MSN-jük már van, minek kéne mégegy?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
HARDVERAPRÓD
Akkor az eddig stabilnak mondható skype nak vége....Majd jön hozzá a sp 1,2,3
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
moonman
titán
ezt a károgást... fizetős lesz, bloatware lesz, instabil lesz... pff, mint az óvodában.
legalább megvárnánk, amíg kiadják az első MS verziót?
-
caizzz
senior tag
stabil? a skypehoz hasonlo eroforraszabalo bugtenger keves van meg a piacon. remelem koze nem lesz hozza a WLM csapatnak, es valami tortenik eteren is. mert ez a cpu hasznalat minden, csak nem vicces.
ha meg sp-t szeretnel hozza, vedd fel partnernek ederkrisztiant.
sok loller csorikam, nincs valami masik topik ahol lehet karogni?
[ Szerkesztve ]
marakujás kőbányai
-
hemaka
nagyúr
Skype off
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
caizzz
senior tag
szakmai forum, beszarok. konkretumok nelkuli PIACI hir, erre mar siras. no majd 2363-ban meglatjuk, az lesz ugye a linuksz eve.
marakujás kőbányai
-
-
moonman
titán
2363? ezek szerint az Enterprise D-n Linux lesz az OS?
-
-
netpeti98
addikt
Bocsánat ha félreértettetek.Tudom hogy ebből csak később lesz vmi,csak le írtam mi lenne jó ha megvalósulna és mi nem
Az xpn kívül meg még sok os van bár azt mondják hogy azokat is támogatják.De nem biztos hogy olyan részletesen mint mondjuk egy win7-et
Elnézést még egyszer -
liksoft
nagyúr
Bocs, van amire W98-at, vagy esetleg DOS-t használok. És nagy valószínűséggel még évekig. Azért mert valami újabb, korszerűbb, még nem biztos, hogy szüksége van rá a felhasználónak. Nagyon tisztellek az elkötelezettségedért, de hagyd meg a többieknek is ami megilleti őket.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
liksoft
nagyúr
Lehet áldozni arra is, hogy ne a versenytársaké legyen. Ez szerintem most befektetés, és egyenlőbbé teszi a versenyt. (Nem kéretik lehurrogni, mert aki nem látja, az nem a valósat nézi, és nem ebből a szemszögből.)
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
lujó55
addikt
Ez egy olyan hír, hogy csak na!
Ha fizetőssé teszik, kiszáll belőle nagycsomó felhasználó és kész. Befürödnek vele, ráadásul komoly presztízsvesztést is elkönyvelhetnek majd. Én valószínűbbnek tartom, hogy egy nagy nyomulós Microsoft reklámmal zaklató felületet adnak majd alá és csak regisztrált Win alatt fog csak működni. -
Sweet Lou 6
addikt
én örülök neki, MS mostanában elég minőségi cuccokat ad ki a kezéből. ha meg a linuxos kliens továbbra is támogatott lesz (és miért lenne, hisz a team megmarad), az hab a tortán.
cizoe: "ha meg sp-t szeretnel hozza, vedd fel partnernek ederkrisztiant." -
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
törölt tag
Ez egy igazán remek hír a mai napra Jó lenne ha tényleg majd az MSN-el össze lenne gyúrva.
-
Móci
addikt
Kíváncsian várom, hogy mit hoz kis az MS a Skype-ból.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
moonman
titán
válasz localhost #76 üzenetére
nem sejteni kell, hanem olvasni.
"Skype will support Microsoft devices like Xbox and Kinect, Windows Phone and a wide array of Windows devices, and Microsoft will connect Skype users with Lync, Outlook, Xbox Live and other communities. Microsoft will continue to invest in and support Skype clients on non-Microsoft platforms."
-
-
A M$ Meg $e érzi azt a veszteséget, amit a Skype-tól lelépők okoznak. Viszont lesz egy nagyon jó technológiája, amivel sokat kereshet. Ennyi.
Nehogy azt higgyük már, hogy értünk vannak a dolgok@localhost :
"Mindegy! Mondta a MS!
Csak a Facebooké vagy a Google-é ne legyen!"
Ebben is van valami![ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
hohoo
senior tag
skype-ban nincs semmiféle fú de nagyon jó technológia, olyan mint a többi. Ami kiemeli az a népszerűség és a hagyományos hálózatos átmenet (ami meg megállapodás kérdése nem technológia). gtalk/jingle jobb hangminőséget ad, és akár egy böngészőből is megy...
[ Szerkesztve ]
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
Djuree
félisten
hát volt ára
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
WildBoarTeam
senior tag
Az egyszer biztos, hogy ezzel nem mi járunk jól....
De majd meglátjuk (...ezt a vak mondta, nem az MS )blabla
-
erikke17
őstag
Köszönöm szépen MS hogy megnehezited a dolgomat , nehogy olyan könnyen tudjam tartani a kapcsolatot külföldön élő unokatesómmal, jönnek a kényszerfrissitésed a saját kliens meg a lófütty tudja mik csodás, 10x10cm-es reklámok......
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Nem nagyon szaladok előre, de egyszer úgy is bekövetkezik. :-/
Másik helyre akkor már feleslegesen nem válaszolok[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
arty
veterán
"ezt a károgást... fizetős lesz, bloatware lesz, instabil lesz... pff, mint az óvodában."
én sem értem már most is kell érte fizetni (időnként), a 4.x óta bloatware, az instabilitás meg következik az előzőből ramigény az egekben, cpu igény néha az egekben. ami maradt, az a viszonylag jó hangminőség, alacsony sávszél mellett.
régen imádtam a skype-t (2.x és még 3.x időszakban is), de amekkora hulladék lett az évek során, perfektül fog illeni az MS hasonszőrű portfóliójába (msn-t nem használom, elég volt, de meloban az office communicatort "kell", naponta. ezekután meg se próbáljon senki meggyőzni, hogy az jó, mert nem az.)
gtalkot eddig nem használtam, de jó tudni, hogy van alternatíva
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Nagyon meglepődtem, azt hittem, hogy csak egy megállapodást fognak aláírni, na de hogy ennyi lóvét kicsengetni érte, nem semmi. Kíváncsi vagyok, mi lesz a Skype sorsa, hová és mennyire fogják beintegrálni (pl. a Live-ba).
-
Teasüti
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #94 üzenetére
Ott vmi ősrégi verziót használnak?
-
ng0ofy
KORREKTOR
Hmm, a facebookon megjelent az USA-ban két-három hete egy app, amit a T-mobile írt, és telefonálhatnak vele USA beli telefonra a facebook userek vmi dollárért.
A google gőzerővel fejleszti a gTalk, meg kétévente bebukó googleFon (vagymi a neve) rendszert.
A microfos pedig lép. nem fejleszt, nem verbuvál meg csábít. Megveszi a fogyasztókat kilóra.
14 dollár regisztráltanként vagy 50 aktív tagonként, ha úgy nézzük. Megtehetik. Megvettek engem is 50 dollárért. Ha holnapra a skype villog, hogy frissítsem és hopp vmi W Live-ba integrálja magát, összefésüli az msn contactjaim és a skyposokat valamint spórolok üresjáratban 64 mega(!) memóriát már megérte. Pláne, ha így tudom használni pidginnel is vagy trilliannal.Az átlagfelhasználó, tehát én, ezt látja kb. Plussz remélem, hogy az így kialakuló igazi verseny a netről hálózatba, hálózatról netre telefonálás terén hoz valamilyen ár-lejtő félét.
-
oO7
őstag
rövid összegzése a dolognak: The key to Microsoft’s Skype deal is integration and timely execution
-
Namelesske
addikt
Én még azt is eltudom képzelni, hogy maga az összes mostani MS szerver-kliens hálózat átkerül a skype féle p2p hálózatra. És hát akkor lehet lesz egy kevésbé lehalós Windows Live Messengerünk, jobb hanghívással, plusz összefésült kontaktokkal. De mivel hajnalvan azt se tudom hogy miről beszélek, szóval fixme ha ugy van.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest