Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Akkor gondolom a Microsoftnak nagy tervei vannak vele. Valószínűleg alapból integrálva lesz a következő OS-ekben, monopol helyzetet kikényszerítve. Másra nem tudok gondolni. MSN, Skype. Még a Facebook kell nekik és kész.
-
ArchElf
addikt
Androidos videós verziónak ezek szerint lőttek
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
N€T0X|N
őstag
A szoros integráció jelentheti azt is, hogy a wlm-mel tudok majd csevegni skype-os ismerősökkel és fordítva? Vagy a későbbiekben teljesen összeolvad a két cucc? Kellemes lenne.
Sent from my keyBoard
-
Bekebelezték, és majd átalakítják.
Amúgy sem használom már. Telefonálni nem volt kivel, meg amúgy se szerettem túlzottan, meg már amúgy is minden ismerősöm Gtalkon meg MSN-en nyomja... meg Facebookon... aminek a legundorítóbb a chat funkciója.Mutogatni való hater díszpinty
-
nagyúr
Mondjuk sok jelentősége nincs annak, hogy integrálva van-e. Raktak helyette egy msn ikont amire rákattintva megnyílik a letöltőoldal és akkor már leszedetnek az emberrel minden Live-os cuccot(Writer, Movie Maker stb.).
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
veterán
VÉGRE eljött ez is, halleluja!
U.i.: A flamet kérem kerüljük. Ha valaki szeretné tudni véleményemet kifejtve, akkor jelezze.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
-
-
félisten
"Ami óriási változást hozhat: a Microsoft bejelentése szerint a felvásárolt Skype az összes MS-platformon szorosan támogatott lesz..."
Konkurens platformok meg gondolom el lesznek hanyagolva.
Remélem, tévedek!Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
- = Zk = -
félisten
nem semmi ez az MS ...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Mackósajt
senior tag
Ha a jövőben a nagyobb Skype frissítések nem akarnak mindenáron Chrome-t telepíteni a gépemre alapértelmezett böngészőként, már nyertem valamit.
BTW, szerintem nem ér annyit, mint amennyit fizettek érte, de a Microsoft nem dől be tőle.
-
addikt
valószínű tévedsz, de azon nem lennék meglepve, ha a beolvasztás valamelyik fázisa az lenne, hogy live id-t kell hazsnálni Skype bejelentkezéshez (mint ahogy ez a Google-nél a Picasa-val, meg a Youtube-bal is történt) és mondjuk Windows-os platfromokon a live csomag részévé válik, mint most az msn (és minden live assist-et, meg minden szart fel kell rakni)
persze, ha összeolvasztanák a felhasználói bázist msn-ével annak az az előnye viszont lenne, hogy a 3rd party IM programokkal is el lehet majd végre érni a skype hálózatot (jelenleg a legközelebbi megoldásoknál is fut háttérben a skype)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
oO7
őstag
Egy kis "hangos gondolkodás":
A Live szolgáltatásoknak a hírneve kicsit kezd megrogyni, levelezésben a gmail miatt, social és chat funkcióknál a facebook miatt (ahol mellesleg látszólag az MS két láncfűrésszel darabolja maga alatt a fát), VoIP téren meg tán soha nem is volt különösebben erős a Live... Mail területén próbáltak egyet újítani, rendesen megfrissítették a mailt, lett belőle Hotmail tényleg elég jó is, de úgy tűnik, hogy ez nem volt elegendő és lehet hogy úgy vannak vele, hogy ami nem megy azt ne erőltessük... pontosabban kicsit pofozzuk ki és adjuk ki új néven
Ezzel párhuzamosan a small business csomag és a live@edu is a fizetős live szolgáltatások helyett már Office365 -ön futkározik...
A tippem, hogy a nagy Live is meg fogja kapni maga alá ezeket a technológiákat (Sharepoint, Exchange, Lync) és itt jön végre valahára a hírhez is fűződő gondolat: a Lync képes VoIP és hagyományos telefonhálózatok közötti kapcsolatot lekezelni... kb mint a Skype... viszont nyilván ezen a piacon (piac... nem technológia !) még sehol sincs az MS, így a legegyszerűbb lépés az volt, hogy a már bőven elterjedt, kiforrott Skype -ot megveszik, a programkódot kidobják a kukába VISZONT a szerződéseiket felhasználják és egy - remélhetőleg - felújított/rebrandelt Live szolgáltatás keretein belül köszön majd vissza a háttérben... -
félisten
A live ID-vel semmi bajom, amíg egy asztali linux-on, vagy egy Androidon teljes funkcionalitással tudom használni a szoftvert. Eleinte alinux kliens teljes értékű volt, de az utóbbi időben már le van maradva a Win-eshez képest, amit eddig is nagyon sajnáltam.
(#16) moonman: Erre gondolsz: "Microsoft will continue to invest in and support Skype clients on non-Microsoft platforms."?
Ez mondjuk lehet, hogy igaz lesz a nagyobb platformokra, (Android, Apple), de gyanús, hogy az asztali linux nem lesz számukra fontos. No, mindegy, majd meglátjuk.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
-
nagyúr
Még szép, hogy lehet választani, de attól még reklámozzák vagy "hozzá kapcsolják" a többi programjukat is, ami nem feltétlenül baj, sőt erre hívtam fel a figyelmet, hogy jobban járnak vele mert nincs bele integrálva az OS-be és elkerülik a pereket, ugyanakkor lehet a többi MS szoftver kipróbálásához is kedvet kap az egységsugarú user.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
PJohn
csendes tag
Facebook chatre rengeteg kliens van... Én pl symbian-ról a nibuzz nevű alkalmazást használom, ami szinte az összes mobil platformon, windows-on, mac-en elérhető, de nem ez az egyetlen lehetőség mobilra sem.
PC-n amit kapásból tudok, hogy bővítménnyel támogatja a facebook chatet, az a Pidgin, szintén elég cross-platform.
És szerintem pár másodperc guglizással még facebook chat applikációk áradatának közepette találhatnánk magunkat...
A hírhez: ha be lesz olvasztva, és be lesz kebelezve, annak nem örülök, de hátha nem ez lesz
-
moonman
titán
izé, nem akarok nagyon belegondolkodni, de a Hotmail eddig is Hotmail volt, a Live szolgáltatások pedig eddig is SQL-en, és Exchange-en futottak.
egyébként nem látom azt a nagy hanyatlást, a Hotmail még mindig a világ második legnagyobb levelezője, a SkyDrive egyre népszerűbb, a Messenger a legnépszerűbb IM kliens (tudom, kínában nem), az Office365 pedig elsősorban business megoldás.
-
Воланд
titán
Ja, így már értem. Először azt hittem, hogy negatívan írod, hogy "leszedetnek".
Amúgy egyetértek, nem rossz ez az ms által nyújtott széleskörű lefedettség a programok terén.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
netpeti98
addikt
Hát...
Ennek két oldala egy jó és egy rossz:
Jó oldal nem kell majd külön msn meg skype,és remélhetőleg ez is benne lesz a pidginben mint az msn
Rossz:
Lehet berakják a live comagba és ez azzal is járhat hogy win7 meg vista lesz támogatott(bár ebben ne legyen igazam)[ Szerkesztve ]
-
marcias
őstag
Szvsz ez így nem igaz. Az üzleti szférában a mai napig a Skype a No.1 online kommunikációs csatorna az e-mail mellett. A Facebook chat igencsak komolytalan, és szinte kizárólag privát beszélgetések zajlanak rajta. A WLM pedig szerintem eléggé haldoklóban van. Személy szerint én a Gtalkra tértem át, mert így az email és a chat egy helyen van. Elég praktikus. Az ismerősen 60-70%-ával azon keresztül chatelek.
Moonman: én amúgy könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy a Windows 8 debütálásával egy időben fogják ezt bejelenteni. És igen, a WL részeként nagy eséllyel, de ha nem, akkor mondjuk úgy, ahogyan a security essentials-t. Nagyon nehezen tudom elképzelni azt a verziót, hogy mindenféle hírverés nélkül egyszerűen csak egy MS logó legyen a skype alatt, és a terjesztési modell ne változzon meg ilyen irányokban.
[ Szerkesztve ]
-
KennyONE
aktív tag
Szuper hír...Akkor úgy néz ki hogy a mac-es frissítésekről és fejlesztésekről akár le is mondhatunk...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Eddig sem remekeltek Linux téren a fejlesztéssel, ezek után mit várhatunk?
moonman:
Igen, tényleg magára vessen, de szoktam emlegetni az IP kamerás dolgokat, osd csak és kizárólag IE6-al megy activeX-en keresztül, az nélkül meg nem lehet beállítani őket. Most nyilván virtualbox, xpmode vagy valami ilyesmivel meg lehet oldani W7alól is, de egyszerűbb egy xp-s célgép. Idióta kamera meg kerül 300e Ft-ba, és csak ennyit tud.De ettől független már most is magára vessen, aki XP-zik. Szörnyen elavult.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
marcias
őstag
Miért is? Az Office 2011 for Mac a hetekben jelent meg, és köszöni szépen, elég korrektnek tűnik. Tökéletes Mac kezelőfelülettel.
Egyébként az XP+IE6 kombináció egyszerűen nevetséges 2011-ben. Az XP ettől függetlenül bizonyos feladatokra a mai napig jó. Nálunk fájl-szerverként tökéletesen működik otthoni környezetben. Vírusírtó, FTP szerver és Sync Toy fut rajta, amire kell, arra jó. De sem munkára, sem játékra, sem net+komm feladatokra nem tartom alkalmasnak.
[ Szerkesztve ]
-
S-eye
senior tag
Hát ennek nem örülök,de remélem a Microsoft nem nyúl majd bele túlságosan a Skype-ba.
-
Hehe, én pont Linuxról nyomnám Pidginnel... Az a helyzet, hogy támogatja, és a kliensben meg is jelenik, amit írnak nekem, de amit én küldenék, az nem megy át, mert a fb nem engedi be kintről az üzeneteket... Pidgines fórumokat néztem, ott is mindenki ebbe ütközött...
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
hohoo
senior tag
ott a gtalk, teljesen, jó tegnap a !böngészőből futó! változatot próbáltam ki, és semmivel sem rosszabb mint a skype, plusz a protokoll is nyílt. Egyszerűen a hagyományos hálózatba való hívást kéne megoldani, bár ez egyre kevésbé fontos, hiszen egyre kevesebb a hagyományos hálózat használata.
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
-
WonderCSabo
félisten
Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan olvasztják össze WLM-el. Meg hogyan termelnek ki vele ennyi pénzt...
Ironikus, hogy pont a napokban raktam fel végre Édesanyámnak a Skypeot. Lehet, most már felesleges volt.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
válasz KAMI/ACEMCP #43 üzenetére
Windows Live-nak jelenleg 320+ millió aktív felhasználója van, Skype-nak 663 millió regisztrációja. ha a legutolsó publikált adatot vesszük alapul (ahol a 443 millió regisztrációhoz 43 millió aktív user társult), akkor most olyan 66-70 millió lehet az aktív user.
-
moonman
titán
válasz WonderCSabo #44 üzenetére
gondolom úgy, ahogy a Yahoo! Messenger-rel és a Facebook Chat-tel is. seamless módon.
na, azért az még nem kevés idő lesz, mire összeforr a dolog, nem volt fölösleges. legalább szokja.
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Ezzel csak vonzóbb lett számomra a Windows Phone platform. Egy lépéssel előrébb vannak valamivel, de még nem jelent semmit. Remélem nem szúrják el.
PS4
-
Kronos3000
senior tag
A jelenleg aktív 170-millió skype felhasználón,így vagy úgy be lesz vasalva a koponyánkénti 50usd amire kijön a vételár,ez az egy biztos...
Wasabi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- +363025648**
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külpolitika
- Konteó topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest