Aktív témák
-
karpatx
csendes tag
Ez vajon az OpenGL 2.0 lenne?
Ne játsza a hülyét! De kérem, én nem játszom. (Rejtő Jenő)
-
Plumpy
aktív tag
A megfelelő linkek alatt. Arr gondoltál, ami a hír forrásához van feltüntetve?
Az csak egy link és az is németül. Doh. Linkekről volt szó, de ény csak ezt az egyet látom....Plumpy - A kultúrbölény
-
barika
csendes tag
Ez nem OpenGL2, itt csak siman az exzension registryt bovitettek ki a .h-kban,
enelkul is lehetne hasznalni a ogl-lel az uj extensionoket, csak kicsit korulmenyesebben. OpenGL 2- meg egy jo darabig nem nagyon lesz. -
twollah
nagyúr
Mivel jobb az OpenGL mint a DirectX?
-
neduddki
nagyúr
HI!
Orommle hallom! Ugyani egyetlen jatek ahol ossze tom a dx-et a ogl-lel hasonlitani az a screamer 4*4. Na ott a dx-val alldo balhek voltak mind gef2mx mind ati7500le,8500le,9000 alatt. Ellenben ogl alatt egy minden mint ameseben.
Leht, hogy rossza az programozasa, a driver, akkor is az Open Gl-ra szavazok.
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
kicsirichi
csendes tag
Én még újonc vagyok de azt észrevetem, hogy a dx9-el néhány progi ledobta a láncot míg az opengl-el nem volt ilyen gondom.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Magisk
- RAM topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 11. 30.)
- Destroy All Humans DNA Collector's Edition (PC,új)
- The Guild 3 Aristocratic Edition (PC,új)
- Spellforce III Collector's Edition (PC,új)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest