Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Egy alig 2 Mbyteot foglalo programnak minek kell minimum 128mbyte szabad memoria?
-
moonman
titán
biztos felteszem. ez azoknak való, akik már maguk sem tudják, mit hol tartanak.
-
rdi
veterán
már fönn is van, indexel vagy 10 perce, de nem fogja a procit...és persze belőve a prohadrver rss-e. Mindig ilyen olvasóra vágytam.
Csak nem lehet vízszintesen elhelyezni, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy nekem nem sikerült...
hihi most látom, hogy majd egy éves hszra reagáltam...
Na min1. Letölthető, kipróbálható.
Biztonsági kérdések ?
[Szerkesztve]Fej! Tor! Potroh!
-
_Petya_
őstag
Üdv!
Nem tudom, illik-e konkurens oldal híreit kinkelni, de azt hiszem ezt érdemes lenne elolvasnotok, mielőtt felteszitek a gépetekre a fent említett programot.
Bővebben: link
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
=Mentor=
őstag
Nekem telepítésnél rögtön összeakadt a NOD32 IMON muduljával... kilőttem utána feltelepült de szerintem egy tökéletesen fölösleges progi... tehát le is töröltem
-
WonderCSabo
félisten
Fúhú nem tudom, hogy valaha is elolvassa ezt valaki, de azért leírom. Szerintem tök jó ez a progi, nem csak az indexelés miatt, hanem a gadgetek nagyon jók. Persze ez annak való akinek még nincsen Vistája (nekem pl. nincs). Nálam most így [link] néz ki ( Vista inspirat téma). És szögletes zárójel is rendben van. A biztonságról meg annyit, hogy Microsoft is el tudja küldetni magának az adatokat, nem csak a Google...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest