Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Nem vágom miért nem regisztrálhatnak gmail.com-os emilcímet.
A gmail.com a világon mindenhol a google szerverére mutat, akár le van védve a Gmail név az országban akár nem.Aki hülye, haljon meg!
-
moonman
titán
mondjuk van egy [link] oké, de a .com még mindig a Google Mail-re mutat, vagy németországból nem? én sem teljesen értem.
azzal viszont teljesen egyetértek, hogy azért, mert valaki nagy és kitalál magának egy nevet, nehogymár a ''kishalnak'' egyből be kelljen feküdnie.
más: én igazából egy Microsoft-Vodafone harcot is vártam anno, ezt úgytűnik valahogy sikerült csöndben megoldaniuk. -
Erasmus
őstag
ha a németek és britek gmail.com-ot írnak be, őket a Gmail logó helyett a Google Mail logó fogadja (a webcím mindegy is, mert úgyis át van irányítva). a gyakorlatban viszont a @googlemail.com végződés csak egy alias, és az azonos, de @gmail.com végződésű címre küldött levelek is megérkeznek oda. giersch szerint már ezzel az átirányítással is törvényt sért a google, mert nem tartja be a bíróság tiltó határozatát, amiért meg kéne őket bírságolni.
az ms-voda esetében miről folyt a vita? -
ragazzo
őstag
Valamelyest megértem a postást,de szerintem unatkozik otthon,és szabadidejében meg pereskedik.Vannak ilyen emberek, és nekik megéri.Mivel egy helyen győzött,most meg vérszemet kapott.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
atuci
őstag
-
Agyasima
őstag
'Egy postással birkózik a Google'
Herr Giersch-t postásnak nevezni 'kissé túlzás, mint a kölesen érelt hangtalan púzás.'toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest