Hirdetés
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- Crypto Trade
- Rendszergazda topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
dr.Mura
tag
Végre valami, ami egy kicsit túllép a Mhz meg a 3DMark200x őrületen. Engem halálira nem érdekel, hogy mennyit meg a gép valami hülyére ''optimalizált'' szoftveren, aminek az egyetlen értelme, hogy felfűti a szobámat egy kicsit.
A DivX végre valami, amit használni is lehet és mérni lehet majd vele, hogy tényleg mennyivel gyorabban megy az egyiken mint a másikon - azonos minőségi beállítások mellett.C8H10N4O2
-
ebx
aktív tag
Ez a cucc csak Windoz 64 bites verzión fog 64 biten futni?
For every complex problem, there is a solution that is simple, neat and wrong.'' H.L. Mencken
-
rog
addikt
ez tenyleg jo kerdes.
milyen oprendszeren fog futni?
most akkor a windows xp 64bit -bol van/lesz kulon itanium es kulopn opteron verzio is?
(csak nekem ilyen zavaros ez ugye?) -
nemhiszem. azok csak 64 bitet tudnak, alefele nem kompatibilisek. az athlon 64 és az fx az viszont tudja a 64-et, 32-t, stb.. és szerintem erre adnak ki új oprendszert(igaz microsoft server 2003 64bit edition lehet lesz vmikor ilyenkor
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
HiperG
addikt
Még1 ok, hogy A64-et egyek...
Ha hozzá adják a Dr. DivX-et ... ;] -
Genialis
aktív tag
Szerintem a 64 bites regiszterek működnek attól, hogy 32 bites módban megy a proci (mint annó 386-oson). Elméletileg ha csak 1 darab 64 bites szálat futtatsz egyszerre, akkor nem lehet baj 32 bites oprendszer alatt sem.
in4m8ion 1ts 2 B 3
-
P34k
tag
Én úgy értelmezem ezt a hirt, hogy mivel pl. nem sok WinXP 64 aktiv jelenleg,
ezért inkább az Athlon64 architekturális előnyit ill. új képességeit akarja kihasználni. Tehát - mivel a kernel 32 bites - nem fogja 64biten használni a procit, hanem azt a plusz 11 utasitást, amit bele tettek, ill. a plusz regisztereket, stb.
Vagy rosszul gondolom?
Üdv!Abit IP35-E/E6550@3430MHz/4x1GbDDR-II@980MHz/Inno3D GeForce 8800GT 512Mb
-
P34k
tag
...és a vatikáni államcsíny?...:))
PAPUCCS
Höhö! :))Abit IP35-E/E6550@3430MHz/4x1GbDDR-II@980MHz/Inno3D GeForce 8800GT 512Mb
-
ebx
aktív tag
Ami 386-oson volt, az mono-módban működött.
Végülis, ha a 64 bites regiszterek felső része ott marad taszkváltáskor, akkor nem gond ha csak 1 ilyen folyamat fut.
De ez csak elméleti dolog...
Gyakorlatban - mondhatjuk, hogy ellentmond a védett módnak?For every complex problem, there is a solution that is simple, neat and wrong.'' H.L. Mencken
-
twollah
nagyúr
Kiváncsi vagyok mit fog jelenteni az az optimalizálás.
Lassabb lesz mint a 32bites verzió vagy sem? -
HiperG
addikt
Milyen jó lesz ha lemegy az ára...és a Paris meg Victoria az Celeronnal lesz egy árban és nem kell többé Celeront venni videokódolásra :DD
Az utolsó kifogása az Inteleseknek... -
PodMAN
senior tag
Nem kell parázni. Kijön majd biztos valami B-magos A64 (akárcsak a TBred-B), és akkor aztán nincs megállás 4GHz-ig ;]
-
erdoke
titán
Aztán vehetnék hozzá vagyonokért alaplapot, meg ECC-s RAM-ot. Ráadásul semmit se tudunk a stabilitásáról. A hozzávaló chipsetekről is keveset, nVidia kicsit elk..ta az első kiadást, az biztos. Várjunk még ezzel a ''húde jó lenne, ha ilyenem lehetne'' c. dologgal.
Mostmár úgyis sok videót fogok kódolni (nem DivX-et), úgyhogy jó még nekem a 3,5 GHz-ig szinkron RAM-mal futkosó Intelem.A legjobb aláírás a héten
-
-
HiperG
addikt
Ugye mostmár számít a péz, de ha P4-ről van szó nembaj ha sokkal drágább mint egy egy XP.....
''Mostmár úgyis sok videót fogok kódolni (nem DivX-et), úgyhogy jó még nekem a 3,5 GHz-ig szinkron RAM-mal futkosó Intelem.''
Mostmár nem DivX-be kell kódolni hiszen az AMD párti...de monnyuk mi a francba kéne kódolni mint DivX-be? -
eddie303
őstag
Most mondok valamit, s rohogjetek jo nagyot, a hulyeseg, de pl irtak DOS ala is extendert 32 bitre, DivX-re nem lehet? :)
Linux.... The choice of a GNU generation.
-
eddie303
őstag
elfelejtettem: pl DOS/4GW
Linux.... The choice of a GNU generation.
-
fanatic
aktív tag
Ez egy jó cucc, de milyen OS alatt???
Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás