Új hozzászólás Aktív témák

  • rup1u5

    nagyúr

    válasz Kiskokó #16780 üzenetére

    Nem jött be az RP és nem is láttam értelmét. :DDD Minek csináljam azt amivel egyébként a hétköznapjaim amúgy is telnek? Ha melózni akarok bemegyek a munkahelyemre. :DDD

    #16781homerhamm
    Dehogy! Béke van, csak leírtam a véleményemet. :) Ahogy elnézem baromira nem úgy jön át amit írok mint ahogy szánom :DDD Nem vagyok sem ideges, sem mérges, sem nem kötekszem, csak lehet hogy túl "straight-to-the-point" fogalmazok. Senkit nem volt szándékomban leszólni, kételyeim kifejezése közben. :D

    #16782Wiz Khalifa
    Engem azután kezdett el érdekelni a téma hogy még korábban szóba hoztad de az ég világon semmi konkrétumot nem találtam róla a neten. Számomra önmagában ez már megkérdőjelezi az egészet, hiszen ha én egy fejlesztő lennék aki javít a saját termékén akkor pont abban lennék érdekelt hogy azt minél nagyobb dobra verjem és bevételt generáljak a befektetett munkaóráimból.
    Egy dolgot viszont találtam keresgélésem során amit már el is felejtettem.
    A 6 évvel ezelőtti story-t amikor konzolom egy update elég látványosan lebutította a grafikát:
    GTAV DOWNGRADE | 1.08 VS 1.00 | Comparison
    Azt mondjuk megértem, hogy ezt nem reklámozták :DDD

    Egyes játékosok szubjektív véleményével nem nagyon tudok mit kezdeni, azon kívül, hogy elfogadom. Én nem látok különbséget. Csak akkor látnám ezt megerősített ténynek ha change log-ban látható lenne vagy valaki aki a játék filejai között matat megtalálta volna az egyértelmű nyomát annak hogy PC-n az elmúlt években folyamatosan csiszolgatták a grafikát. Nem találtam semmi erre utalót a neten. Ha valaki találna róla valamit ossza meg pls! :R Addig is, ennek hiányában én nem tartom túl szerencsésnek ha tényként terjeszti bárki is ezt.
    Egyébként nagyon egyszerűen bizonyítható a dolog. :)
    Lemezes verziót fel kell tenni net nélkül és összehasonlítani a legfrissebb verzióval.
    Fogadni mernék hogy nem lesz különbség :N

    Szóval peace all és szeretet! :R Nekem csak felkeltette az érdeklődésem ez az elmélet és megpróbálnám kibogozni honnan ered, van e mögötte valami néhány szubjektív user "mintha" megállapításán túl is.

    Why don't you knock it off with them negative waves!

Új hozzászólás Aktív témák