Új hozzászólás Aktív témák

  • bylow

    aktív tag

    válasz H.Bencike #1183 üzenetére

    Én is hasonló cipőben vagyok mint te, ha vissza olvasol jó pár Hsz.-t
    Én is oda jutottam hogy inkább a jobbat (4black) kellene meg venni, már csakazért is mert, jó most HD-ben nézed vissza, de mikor majd pár év múlva a családdal, barátokkal elő veszitek a "régi" videóak, akkor már lehet jól fog jönni a 4k, mert akkor gondolom már "mindenkinek " olyan tv-je, monitora lesz.

    Pl.: most vissza nézek egy 4-5 évvel ezelőtti videót amit az akkori telefonommal készítettem ( cirka 740X480 ) , hát a fullHD monitoron hagy némi kivetni valót maga után...

    Persze persze ! ez mindig így lesz, a tecnikát soha nem fogjuk utólérni, és aki szereti a minőséget az rengeteg pénzt ől bele (mint én is) majd pár év mulva azt mondjuk basszus mi vóóóót az :Y :)) de akkor az volt, most meg jobb van, hát ez van. (ugyen milyen értelmesek tudok írni :C :DD

    Lényeg!
    Igen, mindenkinek maga kell eldönteni mit szeretne később vissza nézni, illetve épp mire szeretné használni a rögzített anyagot.

    Én most kaptam 1 Hero-t kölcsön, annyira ne mvagyok el ájulva tőle (snowboard-ozás közben sisakon használjuk) . Nyilván egy 3+ .... vagy 4+.... sokkal jobb, így legalább el tudtam dönteni hogy 40k-t semmi képp sem adnék érte ( sima Hero) mígy 120-140k-t egy komolyabbra már lehet igen.

    ByLow #

Új hozzászólás Aktív témák