Új hozzászólás Aktív témák

  • fatpingvin

    őstag

    válasz KROK640 #24676 üzenetére

    "szerintem a Linuxot az szereti, akinek vagy nem volt pénze/ismerőse Windowsra gyerekkorában, vagy pedig jobban élvezi az utat mint azt, hogy célhoz érjen"

    értem hogy flamebait, nem is szándékozom felülni neki, csak a tényszerűség talaján maradva hozzátenni hogy feladata válogatja, bár ami fórumtémákat olvasok, nekem az a benyomásom hogy inkább fordítva jellemző: amihez winen külön progit kell telepíteni és összevissza kattintgatni, az linuxon egy sor és kész.

    biztos van olyan feladat is amire a windows kényelmesebb, nem tudom ezek mik lehetnek mert nincs viszonyítási alapom, de egyben van egy olyan benyomásom is hogy te ezt a megállaításodat arra alapozod hogy párszor találkoztál vele, akkor is windowsnak akartad használni. nincs ezzel baj, valószínűleg én is pont ugyanilyen béna lennék ha winen kéne dolgoznom, csak ugye így nem szabad meglepődni ha töredék a hatékonyságod: kalapáccsal is lehet facsavart, csak nem hatékony és a végeredmény is szar lesz.

    egyébként most eszembe jutott valami: windowson jellemző hogy minden kis specifikus hülyeségre írnak célszoftvert, míg linuxon nem: utóbbi esetben a rendszerhasználat rutinjának részét képezi hogy a meglévő dolgokat használd fel.

    A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

Új hozzászólás Aktív témák