- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
és ebben a küzdelemben előkerültek már nem igazán tisztességes eszközök is, melyek nem a Google Maps lejáratását célozták.
Hanem kiét? Biztos fáradt vagyok, de nem teljesen értem ezt a mondatot.
-
Oliverda
félisten
Egyelőre nagyon kezdetleges ez a térkép a Google Maps-hoz képest.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
dajkopali
addikt
válasz WonderCSabo #1 üzenetére
röviden: pletykaszinten ismert, hogy valaki a Google egyik IP-jéről töltött fel hamis adatokat az OpenStreetMap adatbázisába
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
titán
Ez elég meredek húzás, hamar beletörhet a FS bicskája ebbe az akcióba.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Waikiki
tag
Nem tűnik rossznak az OSM - böngészőből. Viszont amilyen klienst találtam eddig Androidra, az mind bűnlassú volt az GMaps-hez képest
Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
zeorsdfd
senior tag
válasz WonderCSabo #1 üzenetére
ez valami rettenetes összeesküvés elmélet lesz amit még senki se ért;-)
-
litvitcsak.a
tag
Elvileg a környékemen lévő helyek könnyű megtalálása nem lehet probléma az OSM térképével sem. Csak szokni kell a kinézetet, bár gondolom az FS erősen le fogja csupaszítani a kinézetet, hogy gyors és jól átlátható legyen.
Ami viszont kérdéses az a navigáció ami a google esetében adott.
Ez nem egy életbevágó funkció a mindennapokban, de én elég sokat utazom és FS listát csinálok azokról amit meg szeretnék nézni, látogatni.
Google esetében nagyon jó a navigáció, pláne a nagyvárosokban ahol a tömegközlekedést is felvitték. Persze eddig is mint külső alkalmazást hívta meg a FS a google maps-et ha a "directions" gombra nyomtam, lehet hogy ez marad?Talán a FS döntése kicsit meggyorsítja a OSM fejlődését, mind térképek, mind pedig az backend területén.
Anno próbáltam android alatt az OSM Browsert de nagyon lassú a google-höz képest.iMac 27" | Nexus4 | Kavics a magyar vizsla
-
róland
veterán
"Jó, előremutató" lépés ez FSqr-től. Igazán "gratulálni" tudok hozzá.
Azon viszont érdemes elgondolkodni, hogy az Andoridos eszközökhöz ingyen jár a GMaps.
S bizony az OSM térképadatbázisa messze van az elfogadhatótól. (Itthon biztosan, mert itt a turistautak.hu és az OpenMaps az elterjedt "nyílt" térképformátum.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
litvitcsak.a
tag
"Azon viszont érdemes elgondolkodni, hogy az Andoridos eszközökhöz ingyen jár a GMaps."
ingyen van a mezei user-eknek, de az alkalmazások amelyek ezt használják licensz díjat fizetnek. A fizetés egy bizonyos használat felett esedékes, tehát ha írsz egy API-t ami a google maps-et használja az alapból még nem lesz fizetős, de ha sokan használják akkor átcsúszhat ebbe a kategóriába.
iMac 27" | Nexus4 | Kavics a magyar vizsla
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest