Új hozzászólás Aktív témák
-
kisedi
csendes tag
Az IPS és a VA panelek rokon technológiák, feleselges a szavakon rugózni. Mindekettő elavult, passzív
fénykibocsátású képpontokal operál. A jövő az aktív fénykibocsátású eszközöké, a gépjárművekben, a telefonokban, a tabletekben és a televízióknál ez a követendő irányzat. Nincs a QLED egyetlen előnye sem az árán kívűl. A nagyobb fényerő mitsem számít ha a fekete szürke lesz és a betekintési szög katasztrófális egy OLED hez képest. A QLED nem más mint időhúzás a SAMSUNG-nál. A beégés a fejlesztés velejárója, idővel teljesen kiküszöbölik ha még nem tették volna meg. Ld az új SAMSUNG és iPhone OLED kijelzői. -
Celtis
veterán
válasz #72042496 #92 üzenetére
Nekem KS7000 volt. A "local" dimming néhány függőleges sávot jelentett. Sötét háttérben egy világos felület estén egy oszlop világított, teljesen tönkretéve az (egyébként nem rossz) egyenletességű sötét hátteret. Szerencsére azon a TV-n még teljesen ki lehetett kapcsolni ezt a béna funkciót. Úgy tudom a tavalyi modelleken már nem. Végül azért ment a TV, mert nem volt képes TV adás folyamatos, akadásmentes megjelenítésére. OK, ez még 2016-os modell volt. Egészen biztos vagyok benne, hogy azóta borzasztó sokat fejlődtek...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Villanyszerelés
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók