Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
Na ez a házikó már jobban bejön ,mint a multkori Coolermaster..,mondjuk pont az ára nincs meg, ez mindennek a függvénye, mondjuk engem csakis a ház érdekel, a folyadékhűtés nálm nem játszik....
[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Solten
őstag
De ronda egy Transformers-haziko...
Saor Alba
-
törölt tag
mi ez, valami kétpálcás lim-lom?
-
KatonaT
aktív tag
Ejjjjj
Ez mellé monitor sem kellene csak csodálnám hogy mim van -
tombar
senior tag
kicsit olyan, mint egy lúdtalpas birodalmi lépegető.
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
Gude
senior tag
Búcsú feeling
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
aktív tag
Uhh az alsó képen de randa Pedig milyen nagy név volt ez valaha..
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
.mf
veterán
Ez akár definíció-ábrának is mehetne a szótárba, a "giccses" és "vásári" szavak mellé... ocsmány szín- és élkavalkád, megtoldva egy harmadosztályú vízhűtő-szettel...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Recon666
Közösségépítő
Az ötlet jó, de csúnya ez a ház, nem kéne erőltetni a fekete alapon szivárvány szín felhozatalt
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Kodegány ház, némi csicsa venti és az egészet kirakni az esőbe. Vízhűtés és látványos az is, szinte fillérekből
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ezt én nem nevezném folyadékhűtésnek...
Sokkal inkább kockázati tényező, vagy parasztvakítás...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
waithEard
őstag
Ami ronda, az ronda. Ha finoman akarom magam kifejezni: rondácska.
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
Zso2
őstag
válasz TESCO-Zsömle #17 üzenetére
Miért az olcsóbb fajta vizes nem vizes, csak a 60k-s vizes a jó?
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
rovtiv
tag
Jaj már....
...már bocsánat...
-
Indy69
aktív tag
Egy újabb neonparádés förmedvény és még a víz hűtés is gyenge
-
törölt tag
vízhűtés ez is, csak kérdés kinek kell? drágább mint egy normál lég, de se zajszintben se teljesítményben nem hoz egy 10k-s prochűtőt. akkor meg mi az értelme? nem halkabb, nem erősebb. szebb? akinek a tudat kell meg a vagi hogy nekem vizem van és a haverok megvakulnak annak ideális.
zsöm: kockázati tényező ezt a szót kerestem
-
MPowerPH
félisten
válasz TESCO-Zsömle #21 üzenetére
De a user aki ilyet vesz veregeti a mellét, és abban a tudatban él, hogy neki egy brutálisan erős H2O rendszere van.
Don't Tread On Me
-
Kassadin
addikt
Mi ez a színvilág? Egy kondérba beleraktak 5 különböző színű festéket, aztán utána vágták a gépházat is?
-
- = Zk = -
félisten
jó a szemed látom. egy is elég lenne belőle
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #26 üzenetére
most mé'?
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #28 üzenetére
ne akard tudni.
nekem tetszik ak uckó, csak kicsit furcsa a színezése belülről
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Silentfrog
veterán
Meglehetősen gnom házikó.
Valamelyik régebbi Star warsban láttam hasonló alaku robotot. -
ronson
őstag
Hánynom kell.
Ritka csúnya ház.
-
bambano
titán
az mire jó, hogy vízhűtés, de tele van ventilátorral?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
proci985
MODERÁTOR
eklektikus.
meg valszeg halo produkt, kb mire a fiatalnak összejön a pénze, hogy ilyet vegyen, addigra lesz ízlése is. ellenben az occsó chaser házak eladásában segíthet.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
aktív tag
válasz yakuza.tora #27 üzenetére
Nekem anno még a lanmoto, és soprano házak is tetszettek. A soprano a mai napig
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
kerelo
aktív tag
nekem sem jön be ez a Transformers dessing
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
mikej95
aktív tag
Nekem bejön az ilyen desing(a letisztult formák jobban), de sajnos ami ilyen az általában túlerőltetett is, ez szerintem jó ahogy van.
Két gond(om) van vele: 1/ Fele műanyag meg biliacél.
2/ Tuti nincs rá pénzem.Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
banhammer
veterán
Borzasztóak a ház színei.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Gude
senior tag
Nem elég,hogy borzasztó,de túl sok is a szín ezen a házon
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Probber
őstag
Na ez úgy ahogy van mindenestül undorító.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Valkűr
addikt
Nekem nagyon tetszik ez a ház...A tesztek is jók róla. Izlés kérdése, sztem nagyon pofás.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest