Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
Végre az ECO kapcsoló kívülre került
Az én 550-esemen még belül van..elég lehetetlen helyenA weboldalas árak elég jónak tűnnek, de ott valami nincs rendben
[ Szerkesztve ]
-
-
lo_jo
senior tag
válasz GoldhandRent #1 üzenetére
USA ár mindig nettó, az akciós ár meg csak USA és Kanada, de ott is visszaigénylős, amihez fényképezni meg postán küldeni kell dolgokat.
-
NorbixD
tag
Kár hogy kisebb teljesítményértékben nem érkezik. Elképzelhetetlennek tartom hogy az emberek jelentős részének szüksége lenne egy 650 W-os vagy annál nagyobb tápegységre.
-
Felsőkategóriás VGA-knál (pláne a GCN/Polaris vonaton) azért nem árt az izmos (min. 45 A) 12 voltos ág, az meg kisebb wattértékeken nem igazán van. Plusz ugye ott van az, hogy a nagyobb (és jóféle) tápok tovább maradnak passzívban a kevesebb százalék terheltség miatt.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ledgeri
nagyúr
A tegnapi LINUS -ROG BUILD- videóban a táp maga jelentette, hogy dupla 2080TI.vel, meg valahogy hűtött 9x00K-s intel procival fogyasztott az 750w-ot... Azért mi távol vagyunk attól..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Neovenator
senior tag
Még szerencse, mert annyit nyomogatja az ember, hogy annak aztán tényleg illik jól megközelíthető helyen lennie...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
-
Joz76
tag
SuperFlower 550W Platinummal hajtok egy Radeon VII-et, aminek azért tud elég nagy átvágya lenni. Mivel bányászok is vele, folyamatosan van rajta egy fogyasztás mérő, és játék alatt 200-250W (oké, elég jól alulfeszelem a VII-et), bányászként (VGA-Ether, 8700k-XMR) CPU-t és VGA-t is használva 280W körül van. Ez meg sem kottyan egy rendes 500 körüli tápnak. Ja a tápom azonos platform a supernovákkal, csak korábbi verzió....
Joz
-
Akula
őstag
OFF
Egyesült államokban székelő?
Ez olyan furcsán hangzik nekem.A félpasszív üzemmódot akkor a usernek kell kapcsolni? Nem lehet automatikus alacsony terhelés esetén?
[ Szerkesztve ]
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
-
zooliii
tag
75, 80 dollárért szinte ajándék egy ilyen táp. Azért bízom benne, a G3 fura ventibetegsége javítva lett.
Azt nem értem, a 4est miért hagyták ki. Inkább arra kellett volna elnevezni, mert a G5 kicsit keverhető a régebbi GS szériával.[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
Ez érdekes. Nekem a 850 G2-n már kívül volt.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Piftuka
veterán
"Az FSP is képes igen magas minőségű elektronika gyártására[..]"
Természetesen, tudom.
Sokáig a kedvenc gyártóm volt. (Egyébként most is egy FSP belsős tápegység működteti a számítógépemet, ha megnézed az adatlapomat.)
És ők már dolgoztak együtt korábban is az EVGA-val, annak egyik OEM partnereként...
Ám tény, ami tény... ha tápegységről van szó, a csúcsot manapság a Seasonic és a Super Flower képviseli. Ráadásul tőlük még nem nagyon jött ki gyatra, rossz minőségű széria.
Az FSP-től sajnos már igen!
Summa summarum: a fenti hozzászólásom arra vonatkozott, hogy ha az EVGA a felső-kategóriába pozicionálva megjelentet egy-egy újabb tápegység sorozatot, akkor érdemes volna a legjobbtól (a fent említett kettő) vásárolni az elektronikát továbbra is.
Ugyanis egy Super Flower, vagy Seasonic belsős EVGA tápegység megvásárlását még komolyan megfontolnám.
Ha viszont más partnerrel dolgoznak (akár a még oly' jó FSP, minőségi, japán kondis, arany, vagy platina is legyen), akkor inkább ennyi pénzért én egy Seasonic gyári tápegységet választanék.
Természetesen a 10 év jótállásért minden szempontból nagy piros pont jár az EVGA-nak is!
"Aquila non captat muscas."
-
ribizly
veterán
No igen. A 10 év az egy igen komoly vállalás, amiért már érdemes lehet ezeket választani. Ugyanakkor ezek már annyiba kerülnek, hogy lehet 2db, 5 év garival futó, másik gyártó terméke jobban kijön anyagilag a 10 év alatt (természetesen az első eladását is hozzávéve).
Ami mondjuk durva a 10 év garinál, hogy 5 év után van rá mégegyszer annyi, pedig az 5 év gari vállalása is ritka.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ATi GAMES
tag
Ismét prémium termékcsalád. Kár, hogy a jelek szerint a meghirdetett akciókból itthon nem lesz semmi.
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCPOOVQF1ff2oAL3strJ_5Uw
-
GoldhandRent
őstag
Az a kapcsoló az úgy van, hogy vagy mindig megy, és terheléssel növeli a fordulatot, vagy alacsony terhelésen nem megy, majd magasabb terhelésnél pedig bekapcsol, és emeli a fordulatot.
azért nem rossz, ha eléred, és nem kell hozzá szétszedni a komplett gépet kábelestől...
Pl mikor meg akarod nézni, hogy most a tápod kerreg, vagy más ?-
-
Akula
őstag
válasz GoldhandRent #22 üzenetére
ez azért már így más, ha igazad van. azt hittem, nekem kell kapcsolgatnom.
"Akula Sub, ready for the deep!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest