Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Viszlát Szujó "OrdibálokÁllandóanMintEgyÖkör" Zoltán!
Ezt már évek óta be kellett volna vezetni. Én használok/használtam NFL Game Pass-t, MLB.tv-t és ezek a szolgáltatások kitűnőek. Remélem lesz ingyenes próba időszak, mert még mindig nem akarom látni azt borzalom halo-t az autókon.
Valakinek nincs tapasztalata a WRC és a Nascar streaming szolgáltatással? Azokat is meg kellene egyszer nézni, hogy milyenek.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Dr. Romano
veterán
Ha real time autók alá keverhető V10/12-es motorhang lehetőség lenne (valami ilyesmi) már venném is
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
optikus
senior tag
evek ota nem nezem ezt az unalmas izet, de a szujokossek be oveiket semmihez se ertek de azt nagyon zoltan szovege az egyik legirritalobb ami itthon megy (a kis kullancs szakerto vebberol mar nem is szolva), de ennyiert siman elofizetnek ha erdekelne meg a tema. kar hogy moto gp-t mar nem adjak itthon.
Buy books not gear.
-
spanyoll
addikt
+1.
A palik-gyula párost visszasírom mindig, amikor azt hallgatom, ahogy a szujó nyalja a hamilton seggét sokadjára, szerencsétlen Wéber meg várja, hogy valamit megszakérthessen.
Kapcsolják be a biztonsági öveiket kedves hölgyeim és uraim, mert most kezdődik a szujómentes közvetítés nézés időszaka.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Taranti
senior tag
Én sem nézem egy ideje az F1-et, de nem hittem volna, hogy visszasírjuk a Palik-Czollner duót...
Mondjuk az igazi móka az lenne, ha osztott képernyőn mehetne az igazi futam és a játék...
[ Szerkesztve ]
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
.LnB
titán
Eurosport Player-t is próbáltam már. Az nem nagy cucc.
A Nascar youtube csatornáján élőbe nézhetőek a futamok? Én nem vettem észre még.(#3) optikus A Spíler tv adja a Motor GP-t (felénk nincs olyan csatorna). És van a MotoGP-nél is Videopass.
(#9) Taranti Ezek általában olyan szolgáltatások, hogy visszanézhetőek bármikor a meccsek. Általában a rákövetkező szezon elejéig, vagy az offseason kezdetéig.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
spanyoll
addikt
válasz Dr. Romano #7 üzenetére
Ja, ott nekem sem volt vele bajom, meg egész érdekes interjúkat csinált. Amióta bent van a stúdióban azóta viszont vállalhatatlan.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
hyperspace
őstag
M4 azért jó (nekem digi kábel van), mert lehet nyelvet választani, és ha az eredetire teszem, csak a helyszínről érkező hangok vannak, kommentár nélkül.
Kedvelem Wéber Gábort, hiányozni fog. Az angol kommentár remélem nem az lesz, ami a live timingban volt. Sky-nak nagyon örülnék, Martin Brundle-t is kedvelem.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
.LnB
titán
válasz hyperspace #11 üzenetére
Ezt még sose néztem. Ez csak F1 alatt van? Mert ha nem akkor este megnézem, hogy az én szolgáltatómnál van e ilyen. Persze kellene lennie mivel ez is digitális adás..
-
Hajaj, pont a kappanhangon vonyító Czollnert sírod vissza? Nála irritálóbb kommentátor szerintem nem volt. Palik a fénykorában még jó volt, de a végére már kissé szenilis lett és hülyeségeket beszélt A mostani felállás akkor már jobb szerintem, bár Szujót én sem bírom, de Wéber Gábor szerintem kifejezetten érdekes és hasznos infókat tesz hozzá a közvetítéshez.
-
törölt tag
Az öreg Lapajon, de jókat aludtam. A Palik-Collllner duón meg jókat szórakoztam. Régi szép idők..
A Wéber G mellé kellene valaki.
Várhelyi?[ Szerkesztve ]
-
optikus
senior tag
hat sosem hallottam errol a spiler tv-rol, de nalunk az nincs.
a palikban is az volt a jo hogy nem kellett komolyan venni, nyomtak a hulyeseget lehetett vegigrohogni a kozvetitest, de ez a szujo, es evek ota nem hiszm hogy ne lehetne talalni jobb embert, vagy valtogatni, de hogy 10 evig hallgatni a dilettans suketelest. nem veletlen nem nezem mar evek ota, max ha vasarnap ebed utan szunyokalni vagyom es kell valami hatterzaj a sor melle. kb ennyit er az egesz.
Buy books not gear.
-
-
kakuk.tamas
addikt
Remélem lesz okostv/telefon app...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
vond
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
Én is csak sportot (meg néha VH1 Classic-ot és MTV Rocks-ot).
Az előző focivébét pl. majdnem végig így néztem (már amikor volt időm rá). Oda olyan kritikán aluli kommentátor gárdát küldött ki az MTVA, hogy muszáj volt csak atmóval nézni/hallgatni a meccseket.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
addikt
Több mint pofátlanság, de whatever. Bevárom pár előfizető youtube felvételeit és videóit a dologról, aztán döntök.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
.LnB
titán
Tanács: A gurulós f(
*s)ocit úgy érdemes nézni, hogy leveszed a hangot, és kikapcsolod a p*csába a tévét. Aztán bekapcsolod majd akkor ha már NFL, vagy NHL megy benne.[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
Kérdés milyen minőségben adják... mondjuk 50p vagy 60p lesz-e ( a gyors mozgások miatt remélem igen ).
-
.LnB
titán
De akkor ez tuti csak idéntől. Mert tavaly streameket vadásztam állandóan (mondjuk nem volt nehéz). Idén még élőben nem volt időm nézni csak letöltve. Jó tudni, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
hyperspace
őstag
BL meccseknél is jó. És ilyenkor látom értelmét a Football mode-nak is a Sony TV-n. Szomszédok is a szurkolókat hallgatják .
(#17) kakuk.tamas lesz mobil/tablet, TV-re úgy tudom, még nem biztos.
(#27) Male, mintha 50p rémlene, hogy alapból annyi.
[ Szerkesztve ]
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Petya88
tag
Döglött lónak a beöntés.
Ez a halo teljesen kiverte nálam a biztosítékot. Majd kipróbálom ha leszedik... -
.LnB
titán
[link]
Tuti nem. Vagy hogy nézhettem én be ennyire? Youtube streameket néztem én is, de nem hivatalosat. Mindig futam előtt osztották meg a linket. De nem a YT Nascar csatornáján. Nem kevered ezzel?[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Azért az erős lenne.
Szerintem a legerősebb valaha volt magyar duó a Szujó-Wéber. Persze van tér fejlődni, de ez már megüti a mércét szerintem.Palik+Czollnernek nulla köze volt bármilyen alap autó-verseny-fizika hármashoz.
Szujó néha ordít és néha hülyeséget, de ettől még ért hozzá valamit és ami nagyon látszik: lelkes és - nem hittem, hogy ilyet leírok valaha - profi a hozzáállása: releváns témákat hoz fel, amihez nem ért utánanéz, stb... készül. Mondjuk a zöldséget beszél vs. odaillő témákat hoz fel, de néha belehibázik skálán 10/8-at adnék neki. Palik meg volt 10/0.5.
Szujó új témákat keres és hoz be kidolgozva, boxból, FP-kről, podcastokból, stb...
Lacinak meg egy (nem létező) témája volt: ha féktávon ráesik a hátsó az elsőre, kigyorsításon meg elhúz az elől lévő akkor az vmi földöntúli csoda.Az ordibálásról leszokhatna, ezt hozta a "hangulatcsináló" Palik korszakból. Szerencsére egy nagyságrenddel kisebb mértékben tolja azt is. Aki Lacit sírja vissza, mert "szórakoztat" azoknak ajánlom Hofit vagy Bödőcsöt. Ők is szórakoztatnak, csak pár fokkal jobban és az F1-hez pont ugyanannyi közük van.
Közvetítés:
Ez bennem kettős érzést kelt.
Egyrészt felb*sz amikor valamit nem látunk vagy nem látjuk az okát, de más részről nem hiszem, hogy meg tudok magamnak vágni egy futamot több kamerából értelmesen úgy, hogy minden releváns részt lássak. Vagy ha igen akkor egy futam 6-8 óra nettó lenne amire nincs se időm se türelmem.Engem a (nem kegyetlen szarul vágott) TV adás + egy jó live timing kielégít. Utóbbiból hozzá tudom rakni ami nem látszik: ki milyen gumin hogyan távolodik-közeledik, mi lehet a hosszú távú iránya, stratégiája. Mondjuk ezt valószínűleg nem minden mezei néző tudja összerakni magában. De ha ezt nem akkor a kameraváltogatást sem szvsz.
Erre kell szerintem inkább egy hozzáértő kommentátor, aki ezeket mellé tudja adagolni. Pl. ez is egy olyan ami főleg Wébertől jó pontossággal jön, Palikéknál fel sem merült maga a jelenség sem, hogy vannak köridők, gumihasználat, tendenciák, stratégia.Fél év múlva meg elég lesz rá egy gépi tanulással okosított kis algoritmus kommentátor helyett. Az majd nem üvöltözik...
-
.LnB
titán
Ezt az apróságot elfelejtetted említeni, hogy nem is Magyarországon laksz. És mivel még teázni se hívtál át sose, így ezt nem tudhattam.
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz hyperspace #30 üzenetére
Köszi, az jó lenne, reménykedek
-
.LnB
titán
-
sirály69
őstag
Azt viszont nem látom, hogy milyen felbontásban lesz elérhető...
Szerver Hosting Debrecenben
-
haxiboy
veterán
Csak tippelek, semmi biztosat nem tudok. De abból kiindulva hogy a TV szolgáltatóknál is külön kell fizetni a HD csomagokért, 4k meg elvétve sincs -biztos lesz majd plusz pénzért nemsokára - így emberi logikával gondolkodva -> jobb minőségben szeretnéd nézni? Igen -> fizet a user többet??
Lehetőség 1 : Nem fizet többet -> Majd fog -> Fizet többet.
Lehetőség 2 : Fizet többet.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
nihill
őstag
Ha már F1 én azt nem értem, miért mindig törésekkel, ütközésekkel van reklámozva. Itt is a főoldalt, de a TVben is kb csak az megy előzetes gyanánt. Tisztára mintha valami roncsderbi lenne.
Persze kell a show és a birkákat ez vonzza be legjobban, de nálam mondjuk folyton kiveri a biztosítékot, amikor egy összefoglaló 80%a arról szól, hogy ki mit hogy tört sz@rrá stb...
Egyébként én sem nézem már, amióta ez a superbike-szerű hangja van. Azelőtt legalább a hang hozta a feelinget, mégha a tartalom sokszor sivár is volt mögötte. -
sb
veterán
Pedig de. Kommentátorhoz képest bőven. Nyilván nem szakértő.
Nézd meg hány releváns témát dob be és miről beszél: ritkán lát/gondolt totál hülyeséget ahhoz képest ami történik.Paliknál azt se tudtam néha mi a jó istent láthatott ha nem a cseh kettőt nézte.
De amúgy általános riporteri szemszögből is megnézheted Szujót - főleg a mai aktuális felhozatallal nem lesz nehéz összevetni. Melyik bulvár melyik nyomijánál fogod azt érzeni, hogy igen, ez legalább utánanézett és nem két közhellyel nyomja le az akármilyen beszélgetést, kommentárt: "és ezt így hogy?"
-
sb
veterán
válasz #06658560 #41 üzenetére
Mesélj, ki volt még erős?
Régóta nézem, de bevallom, gyerekkoromból kevésre emlékszem.
A régi Lapajra pl. nem igazán, hiába láttam... az új meg sajnos már klinikai eset volt amikor beugrott 1-2 körre. A három rögeszméjét tolta végig ami vagy soha vagy legutóbb 15 éve volt releváns.
Knézy elment, de semmi extra.
Mezei tartalomra fél Palik volt. Annál jobban már csak az NBA közvetítéseit szerettem. :Đ Pedig más sportban nem volt gyenge.@hyperspace
"Walter Csaba kéne"
Nyilván jobb lenne... mármint aki értő néző... mezei nézőknek azért fontos a forma is, nem csak a tartalom, sok szakkommentátor meg ezt a szintet nem hozza.
De ha most a sportszakmai tudást nézem akkor nyilván van Szujónál sokkal jobb szakember, nem ezt mondtam. Viszont riporter/kommentátorként szerintem szakmailag is veri az átlagot. A magyar átlagot toronymagasan, az F1 kommentátori átlagot meg csak úgy simán.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest