Új hozzászólás Aktív témák

  • ph_5.5

    aktív tag

    válasz belovary #3267 üzenetére

    A táska pár hete nekem is fejtörést okozott. 2 váz (markolattal) , 6-8 objektív, rendszervaku, akkuk, kártyák, laptop kellett volna hogy elférjen. Én jelenleg pár hét használat után úgy érzem jól döntöttem. Vanguard Alta Acces 38X-t vettem. 2 fotózás után a feleségem is kért egyet, csak egyel kisebb szériából. Ő a 33-at kapta meg.
    Ami a 38x-ben nekem bejött és ami miatt ezt választottam, az a sokszínűség és praktikum.
    Felső nyitású, markolatos váz + 70-200 egész könnyen kiszedhető.
    A belső párnázás masszív, felül fülekkel ami ráhajlik a mellette lévőre így normálisan hordható a váz a raja lévő obival. A rekeszek mérete alapból kb 10x10 cm-es, így a túlméretes modern obik nagyrésze is elfér benne. Gondolok itt a 24-70/2.8, 85 1.4 -re vagy állványtalpas telére.
    Plusz másik hasznos elem, hogy a válltáska fél perc alatt hátizsákká alakítható.
    Van palacktartód, van levehető külső jól védő kistáska (rendszervaku vagy egy kisebb obi oda is elfér), normális az állványtartó része. Apróság de pl jópofa megoldás hogy a memórikártáyknak van külön zsebe a már telelőttnek és az üreseknek. A felső nyitású rész olyan tágra nyílik hogy az első zsebben rádiós kioldóm fénymérő, pótakkuk onnan is elérhetőek. A belső színes, így könnyű megtalálni az objektívsapkát vagy bármi apróságot.
    Az ára sem vészes... 60.000 alatt beszerezhető.
    Lowepro táskát váltott (Nova 5 AW-t ami 14 évet kiszolgált), és minőségben semmi lemaradása nincs. A tartósságot persze majd meglátjuk.

Új hozzászólás Aktív témák